Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- JavaScript topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux kezdőknek
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- Mozilla Firefox
- Freemail
-
IT café
ASUS RT-N66U (Kétsávos, Wireless-N900 Gigabit útválasztó)
Új hozzászólás Aktív témák
-
leo-55
csendes tag
válasz Intruder2k5 #753 üzenetére
Ez enyhe jelző..... ez egy igazi szakember
-
leo-55
csendes tag
Üdv
Most próbáltam ki a Merlin féle firmware-t (eredeti tuningolt) és meglepően szuper. Rengeteg hiba javítva van. Mind a két típusnál (N66U, AC66U) és sok új menű jelent meg. Most már azt mondom érdemes volt cserélni a firmware-t az AC66U routeremen. (parancs sor, rádió chip hőmérséklet kijelzés, új VPN (ez szerintem a tomato-e) tökéletesen működő RF kimenő teljesítmény állítás....stb
[ Szerkesztve ]
-
leo-55
csendes tag
válasz Intruder2k5 #745 üzenetére
Üdv
Még énsem néztem meg tüzetesebben, de úgy ahogy mondod az AC66U-nak jelenleg nincs más "alternatív" lehetősége. Nekem pedig pont ilyen van, de angolból nem állok olyan jól, hogy pontosan értsem mit is kinál.
(én még oroszt tanultam) tehát kell némi szótár segítség is. Mi a véleményed.......van benne Tomato, DD-WRT, meg még kitudja mi.....szerinted van benne fantázia? A Linux az nekem ilyen szinten nem megy, így aztán nem merek belevágni.[ Szerkesztve ]
-
leo-55
csendes tag
Üdv mindenkinek
Akit érdekel a gyári firmware tuningolva az nézzen szét itt.....
[link][ Szerkesztve ]
-
leo-55
csendes tag
válasz Intruder2k5 #528 üzenetére
Igen sajnos ez a legújabb (de talán a legrosszabb is). Melyik portokat nyissam ki Szerinted...? És még egy kérdés...Az N66U-nál 5Ghz-en menyyi max. sávszélesség, mert nekem csak 80M lehet.
-
leo-55
csendes tag
Üdv
Én egy AC66U -val kinlódok (gyári FW 266) és a dowloadom még nem ment 2-300K fölé pedig nincs limit. Mit kéne beállítani......pl. egy file-nál 53 seder és ennyi jön csak ....ha jön, de legtobbet csak periodikusan. ? Itt valami nem jó......Szerintetek mit kéne beállítani. 30/3M a net...... 1000 gigás a winyó (ntsf) a gép USB3-as portján 70 Megaval másol.
[ Szerkesztve ]
-
leo-55
csendes tag
Most vettem észre, hogy a transmission GUI azt írja ki port teszt után (alapértelmezett), hogy nincs nyitva (gyári FW) pedig nyitva van a port, az utorrent is azt mondja, hogy nyitva......... Miért nincs nyitva.... vagy melyik portot nyissam még meg...?
-
leo-55
csendes tag
válasz Intruder2k5 #1 üzenetére
Én most vettem meg a tesóját RT-AC66U. Ez miben tér el az n66 -tól nem a wi-fi-re gondolok.
proci ram stb
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest