- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Linux kezdőknek
- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Bittorrent topik
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- Arch Linux
- Bitcoin topic
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
-
IT café
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
vargalex #5310 üzenetére
Igazad van, ott tényleg látszik, bár az még mindig nem a fájl létrehozásának dátuma, hanem csak drive-ra kerülésé, letöltve sem lehet semmiből megállapítani két fájl közül, melyik a frissebb, szóval én még mindig jó ötletnek tartom egy 4 soros hogyan csináld.txt vagy valami hasonlóval egybe rar-ozni, amiből a dátum is kiderül. Amúgy a gyári rendszerrel 16 napja megy a router, tegnap néztem, 2 mag 20-35-45%-okra ugrált fel, amint kikapcsoltam a log írást, meg is nyugodtak a kedélyek, onnantól 0-2% között mozognak, valószínű a log naplószerverre mozgatása a cpu-t is igénybe vette. Ha 16 napig nem történt semmi, remélem a továbbiakban is marad így. Nálam teljesen korrekten működik minden része, szívesen el is felejtem, hogy van routerem. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új friss áprilisi lista SPÓROLJ SZÁZEZREKET! Fél áron prémium gamer laptopok! Rtx 4080-4070-4060
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,240GB-1TBSSD,Szép állapot
- Eladó vált!!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest