Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Starlink
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- Mesterséges intelligencia topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Sziasztok! Ac65p-n most már 3. napja megy a gyári rendszer, (én vagyok az, akinek összezuhan 4-6-8 naponta az openwrt is) viszont olyat tapasztalok, hogy a mobiltelefonon wifit bekapcsolva 18-19 másodperc, mire fel tud kapcsolódni, csak az 6GHz-es rádiót használom erre a célra. Nem elfogadható, valami bibi lesz, openwrt-n ez 1, max 2 másodperc, wifin átjön 600 mbit, ja és két készülékkel történik ugyanúgy ugyanez, Oneplus 7T pro mindkettő. Router oldalról nem tudom miféle beállítási gond lehet, vagy más baj.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest