Legfrissebb anyagok
- 600 millió dollárt kapott a Google-hátterű, AI-alapú gyógyszerkutató
- Nagy fokozatra kapcsolták a kínai agyi chipes projektet
- Eric Trump és a Hut 8 elindították az American Bitcoin bitcoin-bányászcéget
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Vizsgálja az FBI, hogy ki lopott betegadatokat az Oracle-től
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
-
IT café
ASUS routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcll
senior tag
Ma beszereztem egy Asus AX4200-es routert. Simán ment a beállítás, semmi gondom vele, csak egy. Dyndns.org accountom van, beállítottam, a router szerint sikeres volt a kapcsolat, azonban a dyndns oldalom a hostjaim alatt nem frissült be az IP. Az ottani logban sincs semmi bejegyzés, azaz nem is próbálkozott a router. Routerben próbaképp a login user/pass helyére beírtam egy random nevet jelszót, arra is azt mondta hogy success.. Tehát meg se próbálta. Mi a fenét kell és hogy beállítani hogy menjen? Nekem nagyon fontos hogy elérhessem a hálózatom egyes részeit kívülről a dyndns.org-os domainemen.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x2,4Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- HP 15,6"FULLHD,i5 8265(8X3,9Ghz)IntelUHD VGA,8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép állapot
- Figyelem Figyelem! Itt a prémium Olcsó Pénzért! Lian Li LANCOOL 215 White! Ingyé MPL!
- Igényesen felépített gamer PC, i7, RTX3080 EVGA, 64GB ram, ASUS Z390, Raijintek vízhűtés,
- Asus Rog Strix Gamer laptop szép állapotban(RTX 2070 Super, i7 10750h, 32G RAM)
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i7-G8 I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest