Új hozzászólás Aktív témák

  • raczger

    őstag

    válasz fLeSs #3441 üzenetére

    Látom baromi stabil settel mész, így nem csoda, hogy nem nagyon csúszik meg (bár igaz, hogy finoman is vezetsz, kb mint Button), kicsit extrémebb settel már épp, hogy padlógázás az Eau Rouge.

    Ez a szembesütő nap viszont már tényleg kicsit irreális, nekem elég sok minden ki van kapcsolva, többek között ez is, úgy is süt szembe, de közelebb van a valósághoz.

    Tegnapi futamon én is ott voltam (a videón a rajtnál pont előtted vagyok a sárga autóban), szörnyű volt, hogy legalább 5 ember keresztbe fordult rajtnál... Én még pont megúsztam, de így meg szinte egyedül mentem utána. Utolsó versenyen utolsó előtti helyről indultam, hát ott is volt rajtbaleset, akármennyire is óvatos voltam, ketten belém jöttek.

    És igen, ha mindent az iRacinghez hasonlítasz és csak olyanokat, amiben szerinted az a jobb, akkor egyértelműen azt hisszük, hogy csak az iRacinget jössz dicsőíteni :)
    Én magamban inkább az LFS-hez szoktam hasonlítani, hisz nálam az még mindig az az etalon és ahhoz képest bizony nem is olyan rossz.

    www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4

Új hozzászólás Aktív témák