Új hozzászólás Aktív témák
-
morcosharcos
őstag
Elvileg 23h2 supportja végéig folyik a "rollout" a jelenlegi win11-es gépekre, tehát egész jövő októberig? megjelenhet a gépeden "magától" (azazhogy frissítés útján) a 24h2, több helyen is olvastam, hogy a Microsoft csupán ennyit garantál a 24h2-vel kapcsolatban, és "kőbe vésett" fordulódátum a frissítésre nincsen....... aztán lehet, hogy azóta máshogy van már. Ez a lehet, hogy nem képes majd frissítéseket fogadni hiba pl. nekem új, de lehet, hogy az irodaszomszédom gépét jövőre azzal kezdjük, hogy friss installerrel újratelepítjük, mert ott még szerencsére a legelején tartunk, csak winfost meg office-t húztunk fel egyelőre, a célprogramokat (ilyen könyvelő meg virtuális "ingatlanszerkesztő" szoftverek főleg) meg a régi multigéphez kézileg a drivert nem, szal nem gáz még most frissebbel újratenni, időben nem bukunk sokat.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sosem mikroblogoltam még, de úgy gondoltam, ideje ezt is kipróbálni. Lesz itt minden: rant, szórakoztató dolgok,...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest