Hirdetés
-
IT café
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolti_20
senior tag
válasz Izeka82 #12060 üzenetére
18650-re akkor erdemes atterni ha megbizhato forrasbol tudsz vasarolni 3000mah akkumulatort. Ketto ilyet parhuzamba kotve mar kapsz 6000mah-t.
Javasoltak itt a forumon regebben hogy az orajelet lejebb lehetne venni 10mhz kornyekere vagy lejebb ha meg stabil.
Olvastam nemreg hogy az arduinonak van alvas funkcioja igy ha 5 percenkent ebreszted fel azzal is sokat sporolsz.
Ami van vilagito led az arduinon vagy egyeb alkatreszzeken lekell forrasztani mert csak foloslegesen fogyasztanak.
Es olvastam rola meg egy dolgot de ebben nem vagy ok biztos megkell h erositsek a tobbiek, de mintha valaki leforrasztotta volna a 3.3v konvertert az arduino alaplapjarol ezzel is sporolva. De nem tudom ennek mennyi ertelme van hisz szukseg van a 3.3v-ra az nrf modul miatt, es ha elkezdessz hasznalni egy kulonallo 3.3v konvertert akkor lejet hogy ugyan ott vagy.
Ha nem olyan fontos a hatotav akkor allitsd az nrf modult MIN-re ezzel fogyaszt a legkevesebbet.
Ha fix helyen van esetleg egy kisebb napelem ami tudja tolteni, vagy veszel ket power bankot amit cserelgetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- Apple asztali gépek
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- (nem csak) AMD FX / Ryzen tulajok OFF topikja
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- Windows 11
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- További aktív témák...
- Acer Predator Bifrost Intel Arc A770 OC 16 GB GDDR6
- Canyon Stoic 2 XL
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest