- SSD kibeszélő
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
tőlem a kicsi lehet 1 x 1 is, a logó (igen, az embléma) meg egyre jobban tetszik ott, ahol van. szóval én ezt úgy ahogy van lájkolom ezerrel, a kicsi meg akkora lesz, amekkora lesz. addig is várjuk a csökkentett méretet.
(hozzáteszem, beszóltak, hogy okkersárga. szóval ezen is tűnődhettek egy kört, mert télleg sokkal sötétebb, mint volt. részemről elmegy.)
-
-
Tyer
őstag
válasz
vadászcsiga #28794 üzenetére
Szomorú Manó
-
-
válasz
vadászcsiga #28790 üzenetére
Így is határeset, ennél nagyobb biztos nem lesz.
-
Urak, a csetelést kérem folytassátok a másik topikban.
-
Wyll
őstag
Elnézést kérek az érintettektől, a tegnapi este nem úgy alakult ahogy terveztem. Ezért ma délután-este várhatóak tőlem a beígért avatarok.
-
Glenda
addikt
Sziasztok,
JR Ewing-ra gondoltam, az adatbázisban kerestem, nem találtam hogy használva lenne.
Ezt és ezt a rajzot találtam. Ki tudnátok hozni belőle valami jót? Nekem nem tűnnek élethűnek ezek, de nem is tudom miért.
Előre köszönöm!
mod:
Ez tetszik nagyon, csak nem zombi verzióban és nem ilyen ceruzásban. -
Tamoo
nagyúr
-
lapa
veterán
kicsúsztam: szóval a másodikban a sisak egész más.
keresgéltem közben, egy ilyet találtam, de erre még rá kéne gyógyítani a sisakot.
klasszik sisakos rajzot nem találtam.
a jelenlegi ha jól sejtem ebből készült.
@vadászcsiga: persze, nagyon köszönöm, félre ne értds. csak nem akartam, hogy eleve téves irányba menjen a dolog.
azt nem tudom mi a legjobb kiindulópont, az általam fellelt potenciális anyagokat mostanra mind linkeltem.
-
vadászcsiga
félisten
-
lapa
veterán
válasz
vadászcsiga #28757 üzenetére
bocsánat, de _csak_ hasonlót semmiképp nem szeretnék. mindkettő teljesen más arányokkal rendelkezik, mint a mostani (ami 1:1 az igazi minifiggel). ha pont ezekkel az arányokkal nem megoldható, akkor bele se kezdjünk.
upd: nézegetem, a második szemöldök nélkül tán arányos, de nem biztos.
-
Dr.Zoo
őstag
Figyelmetlen voltam, már megvan a válasz!
-
Wyll
őstag
-
vadászcsiga
félisten
Dobjunk félre minden eddigi ötletemet, Wyll munkái közt találtam egy nekem tetszőt, azt írta este kidolgozza.
Engedély ujra, es a kép: -
lapa
veterán
üdv. nyertem egy lehetőséget.
igazság szerint a mostani avatar kicsit légbőlkapott volt, és bukósisakos citizen helyett kék kult űrhajós szeretnék lenni ha nagy leszek.
értem, hogy a bolygós logó valszeg lemarad, de némi fejkisebbítésnek én nem látom akadályát. a fej és a test közötti oxigénpalack-tartó-gyűrű nyugodtan kimaradhat (ez ugye most sincs). amúgy mindegy átméreteződik-e, csak megjegyeztem.
ha egyszerűbb, akkor az eredeti kép is kékülhet 1:1. igazából más használható képet nemigen találtam, ha szerencsésebb lenne, akkor az aktuális avatar forrásképeit tán elő tudom túrni, de nem biztos.
én ennyit tudok kérni a szakiktól, és ezúton is köszönöm a segítséget.
-
Wyll
őstag
-
Ezt a kacsintást annyira nem erőltetném. Teljesen úgy tűnik, mintha be lenne gyulladva a szeme, és ezért lenne bezáródva - lehet hogy szerencsésebb lenne a másik szemét átkopizni erre az oldalra is.
+ hangyányit erőteljesebb színek sem ártanának, mert a ceruza rajzhoz képest ez is élénkebb, de talán egy picit lehetne még élénkebb színű.
-
irgum
addikt
-
vond
MODERÁTOR
válasz
danikollar #28736 üzenetére
Nem tetszik... Se a nagy, se a kicsi... A megvalósítás is több sebből vérzik...
De több változatot ne linkelj be ide, hanem inkább olvasd el figyelmesen a részletes szabályzatot... Van unofficial topic is, ott lehet szerkesztgetni...
Ez vonatkozik a többiekre is...
-
vond
MODERÁTOR
válasz
danikollar #28712 üzenetére
-
danikollar
őstag
Ez így, ebben a formában nem lehet jó? [link]
-
jim bcs
nagyúr
Sziasztok Tisztelt ARCKÉPGYÁROSOK! Az engedélyt megkaptam és ezt [link] szeretném ha megszerkesztenétek nekem. Előre is köszönöm!
Ha kész a kép szeretnék felvilágosítást kapni milyen módon tudom lecserélni erre az avataromat.
-
giigz
veterán
válasz
danikollar #28729 üzenetére
Ez nem jó?
-
danikollar
őstag
Ez is jó. Több ötletem nincs.
-
danikollar
őstag
Színezve tán ez lenne a legjobb.
-
cyberkind
félisten
válasz
danikollar #28724 üzenetére
Vagy esetleg a szabad avatarok közül Zidane nem jó ?
-
Cheesy
őstag
Tudom, hogy blőden hangzik, de ami először eszembe jutott a képről az eredeti változathoz viszonyítva:
ennek egy vidám, vigyorgó karakternek kellene lennie, kicsiben viszont nem adja ki (így inkább hat vicsorgónak, morcosnak), talán lentebb lehetne vinni az alsó ajkat 1-2 pixellel...
Ez megvalósítható?
Egyébként pedig csak egy szóval tudnám jellemezni: KIRÁLY! -
Tamoo
nagyúr
válasz
danikollar #28714 üzenetére
Nem az igazi. Én Messi-t nem tudom elvállalni. Nem tudok olyat csinálni, hogy mindenkinek megfeleljen. Sajnos a tiéd sem jó, ez nem csak annyiról szól hogy körbevágom és lekicsinyítem.
-
danikollar
őstag
válasz
danikollar #28714 üzenetére
Megcsináltam magam. Nem tudom jó lesz-e?
-
membrandj
nagyúr
-
danikollar
őstag
-
Tamoo
nagyúr
válasz
danikollar #28712 üzenetére
Személy szerint ezt a képet passzolom. Majd meglátjuk más lát-e benne fantáziát.
-
danikollar
őstag
Oké! Megértettem.
Messi-ből nincs még. Lehetne esetleg ebből készíteni?
Ha kell, akkor photoshoppal tudok rajta alakítani. -
Tamoo
nagyúr
válasz
danikollar #28710 üzenetére
Látom nem érted. A karakter már foglalt, így te nem választhatod (ettől lesz "egyéni"). Javaslom a "téma tudnivalók" alapos áttanulmányozását!
+ Képet linkelünk, nem beillesztünk.
Régen lehetett kettő, már nem lehet. Ezt hetente egyszer minimum meg kell vitatni valakivel.
-
F34R
nagyúr
válasz
danikollar #28708 üzenetére
Mar van belole csucsbicep
es ebbol a kepbol nem is lehetne kesziteni.
-
danikollar
őstag
Szeretnék egyéni arcképet igényelni. Az engedélyem.
A kép amelyet szeretnék:[ Módosította: Tamoo ]
-
Zoli133
addikt
Ne vegyétek türelmetlenkedésnek kérlek, csak látván, hogy az moderátorok nagy része járt erre és nem történt előrelépés arra következtettem (lehet hibásan), hogy nem adtam elég egyértelműen áldásomat a képre, holott ez nem így van és nagyon tetszik a kép, nem találok semmi kivetnivalót benne és amennyiben a moderátor urak sem, kérném a beállítását.
Illetve megengedtem egy rangomhoz nem járó megjegyzést, hogy az 52 magas kicsit mosottnak hat az 54es mellett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az
● Igénylés szabályait, és az
● Arcképgyárosok kéréseit!
Arcképgyárosok kérései II
● Az arcképek gyártása nem szimplán egy forráskép leméretezéséből áll....
Figyelem, változás:
● 3 évente lehet arcképet cserélni!
● 1 arckép több verzióban
● Fotóból nem készítünk avatart!
● Arckép kereső
● Nevezd meg az elkészült arcképedet!
● Megköszönni, arcképekről csevegni az Arckép OFF topikban lehet.
Ha valaki idő közben nevet változtat azt feltétlen jelezze!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest