Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nixon18
senior tag
válasz Hunattila #6907 üzenetére
Szia!
Én úgy csináltam egyzser, hogy két alakzatból megrajzoltam a keresztboltozat két görbéjét, kihúztam őket és a függőleges éleket (amit nem a falnézetre szerkesztettem) átmozgattam a falsarkokba 3D-ben.
Illetve csináltam negatívokat födémből szilárdtest mávelettel, amivel kivontam az átható részeket.Aztán megcsináltam rhino + grasshopperben, ahol csak a helyiségek 4 koordinátáját kellett kimatekolni x-y tengelyen, z-n pedig a boltozat magasságát megadni. De nem volt annyi helyiség, hogy megérje ezzel csinálni és object-ként letenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Win11/win10/Office Kulcsok 15 percen belül!
- Windows Server 2016, 2019, 2022 Standard, Datacenter, Essentials termékkulcsok - MEGA akció!
- Rainbow Six Siege - Deluxe Edition (+16 operátor)
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
- Diablo IV! Battlenet GIFT! + Vessels of Hatred
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest