Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ubyegon2

nagyúr

válasz Frawly #5391 üzenetére

Az mit jelent, hogy kicsit széthúztad?

8470p-ből 8570p lett. :D (szélesebb lett egy numerikus bill blokkal)

A desktop gép behalhat akármitől, lehet kiöregedett benne az adott hardver

A tápot említette az Asus alaplap védelme, amikor lekapcsolt, nagy meleg volt, azóta meg megy rá nagy venti direktbe. Jó kis táp ez, 5 éve vettem, nem gagyi annyira Corsair cx430, de lassan le kéne cserélni. Más hw-nek nem lehet baja.

8470p-n 1000%, hogy mennie kell az UEFI bootnak, az ilyen üzleti notiknak mindig szabványos, 64 bites UEFI-je van.

Nem! Épp 8460-ről írta minap másik topikban a kolléga, hogy esélyes az UEFI-s probléma, nálam elő is jött, semmiről nem akart bootolni jó ideig. Épp neked írtam, miket csinált, valamikor áprilisban. Nem akarja, marad legacy. ;)

Egy rája rávetettem magam mégis valamire, Chakra volt az áldozat, de a KDE mindig bosszút áll rajtam. A szokásos wifi jelszó beállításkor felugráló kulcskezelő és a tapipad duplakoppintásos beállítás....szevasz KDE.....
    (az az agyonszidott Mint Cinnamon meg bebootolt 3 hete, felraktam és semmihez nem kellett nyúlnom, minden úgy működik, ahogy kell neki)
    Kezdő topikban elő került újra az a csoda táblázat, hogy melyik DE - WM mennyi erőforrást használ, Cinmanó az első. :Y Azóta persze már nem így van, de egye fenyő - 8 és 16GB elbírja.

mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki

Új hozzászólás Aktív témák