Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Amazon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
-
IT café
Arch Linux topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
Hamarosan ismételt erővel vetem bele magam majd az Arch telepítésébe, mert sikeresen elszállt alóla a merevlemez... :S Persze a biztonsági lemezkép mentések is ezen voltak. Fura volt, mert a grub olvashatatlan hd2-t jelentett, belépett a rescue módban, de egy-egy restart után még ment. Aztán indítottam az Arch-ot, és nem egy helyen perosan jelölt be sorokat a logban... Feltételeztem, hogy lehet adatkábel vagy tápkábel lazult ki, szétszedtem a gépet és megigazgattam. Aztán bekapcsoltam a gépet és hallottam a legrosszabbat, amit lehet hallani amikor egy halálán van. Kattogás. Ez a 2. lemez, ami meghal a 15 év alatt mióta van gépem.
Eddig egy 1 Gb-os WD halt meg, most ez az 500-as Seagate... Poén, még csak most vettem észre, hogy ez a HDD már eleve javított volt. "Certified repaired HDD" ez van rajta a cimkén, bár tény, hogy ettől még vadiúj HDD-k is elhasalnak, ha úgy alakul...Ajh, mire beállítottam az Archot úgy, hogy jó legyen... most kezdhetem elölről. Addig kellett volna mentést készíteni, amíg ment a lemezképekről, de már késő. Nem indul be a lemez. Kifagy az EFI tőle...
--- N/A ---
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Ukrajnai háború
- OTP Bank topic
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BMW topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CNC topik
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest