Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
- Bittorrent topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
-
IT café
Apple Watch-ok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bendikeee11
tag
Sziasztok!
Nem rég vásároltam egy Series 7-es órát, és azt vettem észre hogy azt istennek se akarja a Kardiofitnessz szintemet mérni. Próbáltam manuálisan hozzáadni egy értéket hátha elkezdi, de sajnos így sem. Másnál is fordult elő ilyen? Minden be van állítva rá (adatokra gondolok).Valamint a másik érdekes dolog, hogy a HRV(szívfrekvencia-variabilitás) értéket amikor az óra magától méri akkor mindig nagyon alacsony értéket mér, alvás közben is... (10-30ms), amikor ezt észrevettem akkor utána néztem hogy a légzés appban lehet manuálisan mérni ezt az értéket, ott minden alkalommal jól mért 60-120ms. Emiatt nagyon lehúzza a fals mérés az átlagot.
Valaki tapasztalta ezeket? Lenne valamilyen megoldás ezekre?
Köszönöm előre is!
[ Szerkesztve ]
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery.
-
bendikeee11
tag
válasz perge666 #778 üzenetére
Megmondom őszintén hogy semennyire, mivel átlátszó, nem nagyobbítja fel annyira az órát. A színét kicsit mintha torzítaná mert nekem a Starlight van, de természetes fény alatt mintha pink felé hajazna, attól függ milyenek a fényviszonyok.
Ugyanúgy érzékeli a kijelző minden tapizást mintha rajta sem lenne. Kézmosáskor a víz picit befolyhat a tok alá az óra széléhez, de a kijelző alá még nem folyt be (ma vettem). Fürdés előtt leveszem, úszni meg nem járok.
Nagyon-nagyon passzosan van rajta, eddig 1x vettem le róla a vizet kitörölni alóla, de azt hittem az órában fogok kárt tenni olyan erősen kellett leszedni.Sok helyen olvastam hogy hajlamos úgy kikoptatni a tok az óra szélét ha alumínium hogy foltos lesz. Ezért félek használni, na meg nem is a legolcsóbbat választottam hátha...
[ Szerkesztve ]
-
bendikeee11
tag
Sziasztok!
Vásároltam a Series 7-es Watchomhoz egy PanzerGlass típusú műanyag tokot.
Az lenne a kérdésem hogy a tapasztalataitok alapján a műanyag tok mennyire koptatja az óra szélét (keretét), foltos lehet tőle? Elég fix a tok, nem mozog semennyire, leszedni kicsit nehéz is.Köszi a választ előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest