- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Microsoft Edge
- Asustor NAS
-
IT café
Apple Music
Új hozzászólás Aktív témák
-
domerator
veterán
válasz
domerator #85 üzenetére
Most így estére az a szitu, hogy az igencsak rétegzenének számító reggae playlistem is lossless felirattal megy
... és úgy is szól a homepodon!!!! Eddig is hozott rejtett részleteket a homepod, de most eléggé alápakolt ez a lossless... a magas hangok szépen csilingelnek, az ének szép tiszta és érdekes módon a brutális mély hangok megszelídültek. Nagyon jót tett a lossless a homepodnak... de akkor mi az a szoftverfrissítés, amit mindenhol olvasok? Az apple fehéren-feketén azt írja, hogy a homepod jelenleg az AAC-t támogatja, a lossless majd érkezik. Akkor most ez valami közbülső állapot amit hallok? Ha igen, akkor szépek a remények...
Mivel az apple eredeti Lightning - Jack adaptere 24bit/48kHz-ig támogatja a losslesst, így hallgatóztam egy kicsit a samsung féle AKG-val. Hát tényleg odatették a minőséget, annyira, hogy egy idő után az volt az érzésem, hogy ennek kevés az AKG. Pedig szerintem egy nagyon jó alap füles, de úgy tűnik ehhez már kevés, sokkal több anyag kívánt átjönni, mint amennyivel elbírt.Most ahogy ezeket írom, sorban jönnek a kedvenc zenéim és nem, nem hallucinálok... a homepod valahogy hozza a losslesst... hogy milyen felbontásban, azt nem tudom, de radikálisan megváltozott a hangja, egységesebb lett, összeállt a zene.
3-4 dalt összehasonlítottam a spotival... hát szegény spotinak fel kell kötnie a gatyát, a különbséget festeni lehet.Basszus, ha tízszer kellene visszamennem az időben, mind a tízszer úgy döntenék, hogy nagy homepod és abból is kettő!!!!Majd még hallgatózok egy kis komolyzenét, jazzt, stb. a napokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- iPhone topik
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Spórolós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT Rampage SHIVA Zalman 500W
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest