Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • domerator

  veterán

  válasz domerator #85 üzenetére

  Most így estére az a szitu, hogy az igencsak rétegzenének számító reggae playlistem is lossless felirattal megy 😲... és úgy is szól a homepodon!!!! Eddig is hozott rejtett részleteket a homepod, de most eléggé alápakolt ez a lossless... a magas hangok szépen csilingelnek, az ének szép tiszta és érdekes módon a brutális mély hangok megszelídültek. Nagyon jót tett a lossless a homepodnak... de akkor mi az a szoftverfrissítés, amit mindenhol olvasok? Az apple fehéren-feketén azt írja, hogy a homepod jelenleg az AAC-t támogatja, a lossless majd érkezik. Akkor most ez valami közbülső állapot amit hallok? Ha igen, akkor szépek a remények...😎

  Mivel az apple eredeti Lightning - Jack adaptere 24bit/48kHz-ig támogatja a losslesst, így hallgatóztam egy kicsit a samsung féle AKG-val. Hát tényleg odatették a minőséget, annyira, hogy egy idő után az volt az érzésem, hogy ennek kevés az AKG. Pedig szerintem egy nagyon jó alap füles, de úgy tűnik ehhez már kevés, sokkal több anyag kívánt átjönni, mint amennyivel elbírt.Most ahogy ezeket írom, sorban jönnek a kedvenc zenéim és nem, nem hallucinálok... a homepod valahogy hozza a losslesst... hogy milyen felbontásban, azt nem tudom, de radikálisan megváltozott a hangja, egységesebb lett, összeállt a zene.
  3-4 dalt összehasonlítottam a spotival... hát szegény spotinak fel kell kötnie a gatyát, a különbséget festeni lehet.Basszus, ha tízszer kellene visszamennem az időben, mind a tízszer úgy döntenék, hogy nagy homepod és abból is kettő!!!!Majd még hallgatózok egy kis komolyzenét, jazzt, stb. a napokban.

  Reggae ‘till I die ... iPhone 12 mini, iPhone 4S 8GB iOS 6.1.3 (!!!), MacBook Air 2017, Homepod (sztereó)

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés