-
IT café
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
balaaazs
senior tag
Sziasztok! Egy (remélem) gyors kérdés: hogyan tudom változtatni excelben a képletek egyes részeinek elválasztására használt jelet? Jelenleg defaul módon a ; használandó, de már megszoktam, hogy sima vesszővel (,) dolgozom.
szerk.: ugyanez a kérdés a tizedesjegy elváalsztásnál is, , helyett . lenne a preferált.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
balaaazs
senior tag
válasz
bollokcs80 #105945 üzenetére
Valaki leegyszerűsítve csak úgy fogalmazott erről, hogy ez az easy upgrade kicsit magyarosra sikerült
De őszintén nem tudom a részleteit, h az USA-ban pl ugyanez hogyan megy
¯\_(ツ)_/¯
-
balaaazs
senior tag
válasz
bollokcs80 #105935 üzenetére
Egyébként a 0% THM-ű ajánlatok a legjobbak ebből a szempontból. Nincs kezdeti kiadás, kifizeted a bolti árát és a végén eladhatod, vagy amit akarsz vele csinálni.
Régebben láttam ilyeneket és meg is lepődtem, amikor láttam hogy ez az upgrade program gyak. rosszabb...
¯\_(ツ)_/¯
-
balaaazs
senior tag
válasz
Hegyirabló #105742 üzenetére
Igen, valahol számít a képletben a bérnövekedés is. Befektetésnek viszont csak akkor tudod tekinteni, ha eladod és nem veszel másikat
¯\_(ツ)_/¯
-
balaaazs
senior tag
válasz
Hegyirabló #105720 üzenetére
Mert nem csak a Te géped tartotta az árát vagy drágult
Ugyanez a helyzet a lakáspiacnál... Hiába ül valaki egy lakásban és örül hogy milyen jól felment az ára, ugyanez a tendencia igaz azokra is, amiket vennél, sőt: az ember általában felfele akar mozogni, ami nominális értéken jobban dáruglt, nagyobbat nyílt az olló
¯\_(ツ)_/¯
-
balaaazs
senior tag
válasz
vadászcsiga #105707 üzenetére
Egy szebb világban tényleg az lenne, de c. 300 ezres átlagbér mellett a 400k sem zsebpénz. Bár nem vagyok naprakész az árakban, de biztos lehet ennél olcsóbban átlagflehasználásra jó lapost venni
¯\_(ツ)_/¯
-
balaaazs
senior tag
válasz
sityupityu #105705 üzenetére
Nem is neki szólnak ezek a termékek, de az, hogy a legkisebb pro már 650 ezer forint, az a döbbenet kategória... tudom persze, hogy sok minden közrejátszik esetünkben, de akkor is, nagyon távolodnak a (magyar) átlagembertől ezek az árak.
¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos rolleren is fontos az index!
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- BestBuy topik
- Politika
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Macbook Air M1 256/8gb
- Macbook Pro 16" M1 Pro - 2022 gyártás, 32/512GB, garancia
- Macbook Air 13" M1 - 2022 gyártás, 8/256GB, Apple garancia, 99% akku
- Apple Macbook Pro 16" 2019 i9-9880HK !!! 16G /1TB SSD Radeon RX5500M/8G , Garancia, üzletből
- Macbook Pro 15" - 2017, 4 mag i7 16/512GB, 4GB Radeon, touchbar, garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest