-
IT café
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parson
addikt
válasz
dejaris #44603 üzenetére
Ezt miért tőlem kérded? Én pont azt irom, hogy a régi technologia kikopik és jönnek helyette az ujak, amit nehez elfogadni, de el kell. Mert nem véletlenül ujak, hanem azert, mert jobbak is vmilyen szempontbol, mint a régi. Még ha kényelmetlen is a váltás olykor.
(#44602) biker -> Erre mindenki azt mondjan emes egyszerűséggel hogy ha nem tetszik, nem kell megvenni. Amiben van vmi, csak hát tény, hogy vissza tud csapni az ostor az apple számára is... bár ők tudják, mit csinálnak.
(#44601) szabogabor10 -> Teljesen értem, hogy mit mondasz. És valahol meg is értem. Én is szivnék vmennyire ebben a helyzetben. De utána lehet hogy nyernék is vele... a kérdés az, hogy mennyire stabilan marad ez az USB-C, vagy utana megint jön-e vmi uj. Mert igazából hiába tudnak többet, ha tényleg szivatják a népet egy ismételten uj csatlakozoval (kiépitett hardverkörnyezetben fokozottan).
[ Szerkesztve ]
───────────── P r o / E N G I N E E R ─────────────
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Google szolgáltatás (GMS) Huawei telefonokra
- ASUS routerek
- Autós topik
- Két Ultrával készül a Xiaomi
- További aktív témák...
- MacBook Pro M3 Pro 14,2" Asztrofekete (11/14)/18GB/512GB)
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 12CPU/18GPU 18GB/1TB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- MacBook Air 13" M1 / 256GB / Gold (008)
- ÚJ bontatlan Apple MacBook Air 15" 16/256 M3 Silver ! Magyar ! 1ÉV APPLE GaranciA
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 48GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- 2020 Macbook Air M1 - 16GB RAM - 256GB SSD
- Macbook Pro 13" 2020 32 GB ram, 500 GB ssd, új akkumulátor
- AKCIÓ ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 M3 8CPU/10GPU 8GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar billentyűzet Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M3 MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- Macbook Air 2017
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest