- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
-
IT café
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azazello-
senior tag
ne felejtsd el, hogy ez a kartya csak addig ervenyes amig otthon fizeted az eu biztositast. szoval ha kint leszel, ket valasztasod van: otthonra fizeted magad utan a tb-t es minden alkalommal szarakodsz ha orvoshoz kell menned, vagy kivaltod az amugy is koltelezo national insurace kartyadat amit szo nelkul elfogadnak.
mellesleg otthon ki sem adjak az eu kartyat ha nincs allando munkaviszonyod. kerni kell a munkaltatotol igazolast hozza. anno en csinaltam magamnak ceges pecsettel egyet, de nem hasznaltam soha.
-
Rommel6600
őstag
Az EU-s EÜ kártya úgy tudom csak sürgősségi ellátásra jó, másra nem, mert az itthoni tb külföldön csak azt állja. Tehát érdemes nem schwarz melót vállalni, hogy a munkáltatód fizessen utánnad tb járulélkot, hogy legyen kinnt is tb-d. Tehát kvázi ha akarnál se tudnál duplán biztosítva lenni...
Szerk: miért van az, hogy a 3000es hsz után nem látom a többit, csak az enyémet, de az meg már 3025ös sorszámú!?
-
Új hozzászólás Aktív témák
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Fedezd fel az erőt: GIGABYTE B450 AORUS ELITE v2! Kèszletről azonnal vihető!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest