Új hozzászólás Aktív témák

  • zombinyul

    addikt

    válasz w333 #23650 üzenetére

    Anno használtam több mint egy évig a 3gs-em, a mai napig megvan patika állapotba, annyira szerettem, hogy nem volt szívem eladni. Sose tudtam megunni, biztos vagyok benne, hogy ezt se fogom. A tudása, a kinézete, és a stabilitása is a kedvenc platformommá teszi (igaz, nekem nagyon bejön a Windows is, meg az Android is kinézetre, van is 2 Lumiám, amiket szintén nagyon szeretek).
    Az iOS 10 nálam tökéletesen bug mentes, semmi olyan problémám nincs vele, amit leírtál. A 3G / 4G közti vàltás is megjavult, minden. Se fagyás, se semmi, hibàtlan a rendszer.
    Meglestem tegnap alaposabban az i7-et is, élőbe a "csillogós" fekete rohadtul tetszik - de meg nem venném.
    Viszont ami fura, màr 2 ismerősöm is panaszkodik a 6s-ére, hogy csak kihangosítva tud telefonálni, használhatatlanul recseg a beszédhangszóró - néha egy kihangosító hangszóróra váltás megoldja a problémát. Mindkettő párhónapos telefon, de az enyém közel 5 hónaposan nem produkált soha ilyet (viszont nekem a kihangosító rezonál kicsit bizonyos hangtartományban, kevés zenénél, meg nagyritkán az alap csengőhangnál is).

    Kíváncsi lennék a V20-ra élőbe. Vajon az is annyira must have cucc, mint az elődje? Bár a hátlapja annak is elég ocsmány lett, mint szinte minden idei csúcsnak.

    Beszéltem volt asszonnyal, a hülyevej P8-asa is negyedjére van szervizbe. :DD :DD De az ájfosozás megy neki is, pedig életébe még kelézbe se vett egyet, a műszaki analfabéta. :D

    Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB

Új hozzászólás Aktív témák