Hirdetés
- Robbanásig feszül a TikTok-helyzet
- DIGI kábel TV
- Felszabadítja a munkaidőt a Microsoft, az AI gyártja a tartalmakat
- 10 évre adná a szabotázstól tartó Sony kezébe a Call of Dutyt a Microsoft
- Linux kezdőknek
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Synology NAS
- Kulcsemberét veszítette el az Intel a generatív AI miatt
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- SQL kérdések
-
IT café
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Quqesz #36994 üzenetére
Párom 10 perce fogta a fejét, hogy egy év alatt 6 telefon fordult meg nálam, és éppen egy hetedikkel szemezgetek...
Nade Aryont nem lehet űberelniXperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Dr. 444Hertz #37003 üzenetére
Gyűjtsd ki Aryon hozzászólásait, ültesdle és olvassa el mint intő példa.....
aztán mehetsz shoppingolni..
Aryon
Nem, nem...a powertape az nem szigetelőszallag! Az más anyagú. Ezek amúgy ilyen McGyver cuccok[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #37003 üzenetére
Ugyan, en csak a 10.et eszem most 2 ev alatt...
Akooos:
En ezustszalagnak hivom. Tenyleg jo az.Quqesz: eh, Mcgyver cuccok.. sose voltam raszorulva. Apam megcsinalt mindent, eleg volt szolnom neki. Legalabb ebben jo volt, ha mar apakent nulla volt (most is)..
Anyam ferje ugyszinten...[ Szerkesztve ]
Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4
-
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #37013 üzenetére
G4, G5, Redmi Pro, H8, Mi5, K8 (tenyleg, errol meg is feledkeztem
), Mate10, S7edge, G6, Mi6...
Ez ez csak 5 teloHuawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4
-
Aryon87
félisten
válasz
leslien #37016 üzenetére
Sokkal kedvezobbnek tunnek a csomagok, arak. + 2 honapig nem fizetsz semmit, es a 3. honaptol indul reszlet.
Valamint a csalad mind tmobilos, en vagyok csak telenoros..Telenornal ott van a kezdoreszlet, es a csomagokban szereplo reszletek 5kval dragabbak is.
Nalam meg erre erzekenyseg van csaladban.
E'van, itt minden forint szamitSzerk:
Na jo... U11 vagy sima S8[ Szerkesztve ]
Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4
-
-
vodrosjozsi
őstag
Úristen a MacGyver cuccok alap kellékek egy házban.
Simán meg lehet javítani egy nyikorgó bringát vagy megragasztani a törött széket. Még csak egy autó kellene de már az is úton van. Tütütütütü tütü tüü..Samsung Galaxy A52s/Samsung Watch 4
-
no more
addikt
válasz
vodrosjozsi #37019 üzenetére
Köszönöm!
Igen, attól még, hogy avatarok vagyunk a virtuális térben, emberek is.
(#37021) Weeman1 : lol
(#37022) vodrosjozsi: Anno a lapszabász műhelyben így "javítottuk" mi is a 25 éves lapszabász gépet... recsegett, ropogott, a mérőszalagja megakad, de fél flakon WD40 mindenhová és mintha lett volna a gép. xD
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
-
-
no more
addikt
válasz
Dr. 444Hertz #37026 üzenetére
Köszönöm neked is!
Valószínűleg sokan vagyunk még ilyen helyzetben...
(#37027) Aryon87: "Sohasem késő"!
Ha nincs ötleted, rakj le egy jogsit... azt lehet részletben fizetni és +1 szakma egy férfinak! Elmehetsz sofőrnek, vagy valami céghez szállítónak, azok már 150-200-at is megkapják.
[ Szerkesztve ]
-
Helltak
őstag
válasz
vodrosjozsi #37028 üzenetére
Érthető is, csak.. tudod te
A lényeg, hogy újra minden a régi vagy még jobb lett a légkör!No more: Nekem a B tervem, egy Műszaki cikk eladó OKJ vizsga volt
Biztos ami biztos. Ahhoz úgyis értek legalább
[ Szerkesztve ]
Pixel 6
-
no more
addikt
Az első kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó működés közben a Vivo által!!!
Picit lassúcska, de nagyon vagány!
-
no more
addikt
Honor 9 teszt Tech2.hu vótmá?
-
Aryon87
félisten
válasz
no more #37033 üzenetére
Lattam mar, linkeltem is
Kell izibe..
De sztem esnyoc lesz az egesz projektbol.. H9 megjeleneserol semmi szello sincs..
De murphy torvenye: kihozom esnyocat es ra 2 napra mar lesz H9 is.. na akkor cumizom le magam...[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
akooos #37035 üzenetére
Ettol tartok en is hogy az a caaaaar lesz a legjobb telefonom
Tul sok a befolyas rola: Raven (mashol tag), Neo-Xperia, Zombinyul, no more az S7edge-vel, W333, Leslien, Helltak az S8+-al..
Es nem tudok ellenallni a sotet energianak
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Aryon87 #37036 üzenetére
Most gondolj bele.
A H9 papíron egy H8 jobb zenével és hangyap*csnyit jobb kamerával.
Az audio neked kb. mindegy, szóval gyakorlatilag egy Honor 8-at vennél 50ezres felárral az elődmodellhez képest.
Nem érné meg.
Az S8 viszont igen.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Aryon87
félisten
válasz
Dr. 444Hertz #37037 üzenetére
Ebben valoban igazad van. Bar a Honor 8-ert egy vasat nem fizettem, igy abbol a szempontbol mindegy a felar.
Neo-xperia: jozan esszel gondolkodva be kell lassam, ha jot akarok magamnak es persze az offtopik es fotos topik eletenek, (de az S8 topiknak nem, muhahah
) akkor az S8 a normalis valasztas..
U11 azert nem, mert a tiszta stock droid nem jon be nekem..[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz
Aryon87 #37039 üzenetére
azért nem olyan vészes... ugyanis pl lehet témát változtatni jobb mint a G6.. és ami neked kell az rajta van illetve benne van.. .ja arról nem is beszélve h amivel még te tele pakold..
w333 ; S8+ ban sem sok gyári cuccot használok...
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Aryon87
félisten
Pont ettol tartok en is.
Tabletemen stock droid volt, hat azt az uncsi feluletet... Tudom, Nova Launcher, de ha mar gyari, akkor maradjon minden gyarin..Vodrosjozsi:
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz
Aryon87 #37044 üzenetére
+1
(#37045) Krisztián
Ezzel én is ugyan így vagyok, a Nexus -t mindig mókolni kellett a kényelmi extrák miatt, az S8 -t pedig csak használni és kész !
Stock rendszer régen azért volt jó mert nem volt tele szeméttel, de ezekben az új Samsung rendszerekben már szinte nincs is szemét, ami pedig nem tetszik azt letiltom, de ettől függetlenül ott van minden tejjel mézzel fürdő kényelmi extra amit ha akarok használok ha pedig nem akkor nem, de tudom hogy benne van !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #37047 üzenetére
Minden letezo zabalo cucc ment, viber, messi, face, online zene chrome. Mindez csak mobilnettel..
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
vodrosjozsi #37049 üzenetére
Nalam csak annyi a csalas, hogy FHD
Ezt szeretem a xiaomiban.Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE (2022) GPS + Cellular 40 mm Starlight - 2023 november 05-ig Apple garancia
- L13 Yoga Gen2 13.3" FHD IPS érintő i7-1165G7 Iris Xe G7 16GB 512GB ujjlolv WIFI 6 aktív toll gar
- Xbox 360 Guitar Hero dob.
- Új MSI Katana GF66 FHD IPS 144Hz i7-12700H 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 3070Ti 8GB Win11 Garancia
- Macbook AIR (2020) i3, 8GB/256GB SSD, magyar, gyönyörű! Akksi ciklus:170! FULLDOBOZ!
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest