Hirdetés
-
IT café
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
válasz
Just_Reboot #2997 üzenetére
Nekem csak egyszer küldi el a telefonom erről az sms-ről egy visszaigazolásom van s a rendszer a t-mobilos online rendszer is csak 1 sms-nek látja.
Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
saelin
veterán
A Snail az OBoxszal támadja le a konzolpiacot!!!44
"A vállalat brutálisan erős, 4K-ra képes hardvert ígér, és mára ki is derült, hogy ezt mivel lehet elérni." - Wew! Valaki új konzollal akar előrukkolni!
Kicsit lentebb a cikkben: "... NVIDIA Tegra K1 rendszerchipet használ, abból is a négy darab Cortex-A15-ös processzormagot kínáló 32 bites, ARMv7-es verziót, amelyen lesz még 4 GB rendszermemória és 4 GB-nyi ROM." - Erm, brutálisan erős?
"Az Obox tervezett ára konfigurációtól függően 350 és 500 dollár között lesz, de ez még a megjelenésig változhat." - Pff!
Ezt nevezik klikk vadász írásnak, amikor nagyot mond, de a végére kiderül, hogy fele sem igaz. Mégis mitől brutálisan erős ez? És az az ár? Szerintem a kínaiak sem olyan hülyék, hogy megvegyenek egy ilyet!
Ui: Prohardveres cikk egyébként.
[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
saelin
veterán
Azért megnézném, hogy egy dungeon hunter 5-t hogy bírna 4k-ban ez a soc... Én képtelenségnek tartom. Ennyire még az új tegra sem erős. A ram az egy dolog, lassan a mobilokban is lesz annyi.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
CJ4567
veterán
Valaki tud qHD LG launchert linkelni? Eddig amiket próbáltam csak 480x800-ban mennek.
-
CJ4567
veterán
válasz
Balathruin #3012 üzenetére
Nincs.
Találtam Touchwiz UX GS4 változatot, persze nem tudok dev-hostról letölteni
-
CJ4567
veterán
válasz
Balathruin #3014 üzenetére
http://d-h.st/nqc
Telefonon vagyok
-
CJ4567
veterán
válasz
Balathruin #3016 üzenetére
Köszi
Miért akár mást felrakni egy apkn kívül? Vagy tw launcher nem csak apk? Mintegy felrakom.
[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
veterán
Mi az ítéletem mert tetszik a Samsung launcher?
-
CJ4567
veterán
válasz
Balathruin #3019 üzenetére
Samsung telefon? Én? Soha! A launcher nem rossz.
-
CJ4567
veterán
válasz
Just_Reboot #3021 üzenetére
Én csak a launchert használom, többi meg alap kipucolt.
Hogy kell mappázni?[ Szerkesztve ]
-
Weeman1
veterán
-
Tomi_Ohl
veterán
A TW launcher az egyik legoptimalizálatlanabb része a Taccsvíznek.
Mappázni szerintem alkalmazások közt nem lehet benne, csak a kezdöképernyőn (de még ha egymásra húzás nem működik, próbálhatsz menü gombot nyomni, hátha lesz opció rá).Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
saelin
veterán
válasz
Tomi_Ohl #3026 üzenetére
Én meg nem találkoztam olyan gyártói launcherrel, amivel 100%osan meg lennék elégedve. Pont mostanában szívtam az asus launcherrel... A játékok folyton kiléptek minden szó nélkül. Nézem a memória használatot és 50-80MB-ot evett a launcher. Az is gyanús volt, hogy a játék kilépése után egyből az asztal fogadott, nem töltötte újra be az egészet, ahogy kellene egy nagyobb app-ból való kilépés után. Lecsereltem nova-ra a gyárit és azóta nincs random kilépés játékok alatt...
De tényleg. Milyen már az, hogy egy rendszer alkalmazás kinyomja a nagyobb fogyasztót, hogy ő futni tudjon? Ilyenkor megértem, hogy egyesek miért rootolnak. Ami nem vanilla droid azzal mindig van valami."It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Ennek tudatában használjuk legközelebb az androidunkat
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
-
no more
addikt
válasz
Just_Reboot #3031 üzenetére
Igen, és azokat a hulladékokat hasonlítgatják az iphone-okhoz. Én meg attól tudnék megőrülni! Nem fogod tudni neki(k) elmagyarázni, hogy az iphone csúcskategóriás telefon egy zárt OS-sel, és negyedmillió, míg az a nyomorult Tipo 30 ezer forint körül volt kártyásan már akkor, amikor kijött, ne várjon csodát.
Na meg... hülye, aki úgy vesz valamit, hogy nem próbálta ki előtte. A T-ben nyomkodtam az Xperia J-t még, mert sok negatív tapasztalatot olvastam róla (akkor volt 60 rugó az a szar, lol), hát sikerült lefagyasztanom kb. fél perc alatt. Azelőtt még sosem láttam telefont csonttáfagyni. xD
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Azért ennyire ne vegyétek komolyan
Nem is azért tettem be, humor kategóriában van. Csak megmutattam, hogy vannak témák amik a videósok körében is "kihagyhatatlan ziccerek".
Keresek külföldi vagy régebbi/ritka Hell energiaitalos dobozokat gyűjteménybe! | Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
Penguin95
senior tag
válasz
DJ. Ru$y #3037 üzenetére
Én megpróbáltam poénra venni, de egyszerűen nem ment.
Eleve nem csípem az ürgét a stílusa, és a videóinak tartalma miatt. Bárki be tud ülni a kamera elé egy doboz sörrel, és tud mindenféle hülyeségről hadoválni, miközben azt sem tudja, hogy mit csinál. Csak a legtöbb ember nem akar ilyen módon "közkinccsé" válni. Arról nem is beszélve, hogy ezekből lesznek az ilyenek:
MrAdamoo1
ez köztudott hogy a windows jobb mint az android.. az android egy tényleg tömeggyártott szar..aki ez ellen veszekedni akar az előtte olvasson egy kis winmagazint!!- "egy büszke Lumia 520 tulaj"
Szerk.: Természetesen ezt most nem úgy értettem, hogy nincs humorérzéked (már csak ezért sem), vagy hogy ellened irányul a véleményem.
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
Szevasztok.
Már volt itt róla szó a fórumon általam hogy a páromnak küldött sms-eket az androidos telefonja kétszer is megjeleníti.
Most kipróbáltam azt amit mondtatok hogy ékezet nélkül írjak így csak 1 sms-t kapott.
Mi lehet a gond miért kapja meg az ékezetes sms-eket kétszer?Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz
Just_Reboot #3042 üzenetére
Értem de nekem csak 1 sms-t küld el látom a visszajelzésekből.
De lehet félreértettél vagy rosszul fogalmaztam.
Nem két részben küldi az sms-t hanem a párom telefonja ugyanazt a szöveget kétszer leírja egymás után.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
mirci18
addikt
válasz
Just_Reboot #3044 üzenetére
Nekem Nokia lumia 830.
Neki meg Samsung Galaxy Trend.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Just_Reboot #3044 üzenetére
Ma két családtagom is megkérdeztem, szerintük milyen madár vagy. Mindketten ludat mondtak. Ez valamit jelent.
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Just_Reboot #3047 üzenetére
Vagy azt, hogy egy normális embernek első pillantásra tényleg egy lúd ugrik be. Márpedig senki nem fog megállni és gondolkozni azon, hogy akkor ez most milyen madár.
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Penguin95
senior tag
Még jó, hogy pingvin lettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Dell XPS 13" 9370 - I7 8550U/8GB/256GB/4K UHD IPS Touch kijelző
- ÉRTÉKCSÖKKENT: LG 27GP850-B - NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- ÉRTÉKCSÖKKENT: LG 24GN650-B - 24" IPS / 1920x1080 FHD / 144Hz 1ms / Gsync / FreeSync / HDR 10
- ÉRTÉKTCSÖKKENT: LG 27GN950-B - NANO IPS - 4K UHD - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 600 - RGB
- Wacom Cintiq Pro 24 + Wacom Ergo Stand
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest