-
IT café
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weeman1
veterán
válasz
vodrosjozsi #69998 üzenetére
Köszönöm
Még van 2 órám a műtétig.
De nagyon éhes vagyok.Xiaomi 11T Pro
-
Weeman1
veterán
Köszönöm mindenkinek.
Xiaomi 11T Pro
-
Weeman1
veterán
Már túl vagyok,csak nagyon fáj.
Altattak a sérveim miatt,nem mertek gerincbe szúrni.
Kiszedték a nem odavaló darabokat,
meg reszelni kellett a csontokat.
Holnap talán mehetek haza.Xiaomi 11T Pro
-
vodrosjozsi
őstag
-
Weeman1
veterán
Köszönöm nektek,rendesek vagytok.
2 gerinc,és 2 nyaki sérvem is van.
A nyaki nagyon rossz helyen van,
nagy az esélye hogy lebénulok műtétnél.
Ne dolgozzatok annyit mert hamarabb tönkrementek.
Én csak 41 vagyok de mint látjátok lejárt a garancia már sokmindenre.Xiaomi 11T Pro
-
törölt tag
válasz
Weeman1 #70014 üzenetére
Ezt papoltam annak idejen, hogy nem erdemes hajtani a penzt mert ez lesz belole. Legjobb peldam, hogy nalunk is a melohelyen azok az emberek is megkapjak a fizetest honap vegen akik leszarjak a melot es nem eroltetik meg magukat.
Es ez mindenhol igy van.
Nem kell megszakadni. -
-
mentic18
tag
válasz
aprokaroka87 #70016 üzenetére
Én anno a tündérén akadtam fent ennyire oszt nézd meg :D
Samsung Galaxy S10+
-
kalanchoe
senior tag
Hello
S10 Lite/Note 10 Liteban szerintetek lesz DeX mód? -
kalanchoe
senior tag
válasz
vodrosjozsi #70019 üzenetére
Pedig pont az lett volna a késztető a váltásra...
nem használnám nagy dolgokra, nincs specifikus igényem, csak ha órákon keresztül használom böngészésre, videonézésre, dokumentumírásra, azért telefon nagyon nem kényelmes. Egy DeX-szel ezeket az igényeket meg simán ki lehet(ne) elégíteni.
-
Aryon87
félisten
válasz
Aryon87 #70021 üzenetére
+ konkurens vonalon Mate20/Pro, P30/Pro
Vezeték nélkül is képes arra, amire a DEX még csak vezetékesen tud (kivéve ha valami csoda folytán nem kapták meg frissítésben a vezetékmentes képességet).Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #70022 üzenetére
Megjött S9-re a droid10, az is tudja? (nem néztem azért kérdem)
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #70025 üzenetére
Ez már direktben a pl tv kijelzőn/monitoron menős, vagy kell a dex állomás?
[ Szerkesztve ]
-
kalanchoe
senior tag
válasz
Aryon87 #70021 üzenetére
Hm, igaz, csak kicsit koros már, Android 10-et megkapja és vége a támogatásnak. S10e ezen téren szimpatikusabb.
Köszi mindenkinek a válaszokat.
(Szerencsére, vagy nem szerencsére) jelenleg még csak álmodozom.A Honor 20 is szimpatikus, mert még jobb áron van, viszont a OneUI-t utóbbi időben nagyon megszoktam, fura lenne átállni újra az EMUI-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
-
kalanchoe
senior tag
válasz
Aryon87 #70029 üzenetére
Jól benéztem valamit, szerintem a Pro tudja ezek szerint.
Legalábbis arról láttam videókat YT-n.
Visszaváltás nem lenne vészes, EMUI 8-ról barangoltam át OneUI 1-re, egy nap alatt simán megszoktam, csak visszafele nem tudom, mennyire lenne sikeres, tbh nagyon megszerettem a OneUI-t.Surprisingly nem bugos, és nem fagy, ez először picit furcsa volt a Samsungtól, főleg az árkategóriát tekintve. *kopp-kopp*
De mint mondtam, szerencsére nem fenyeget most a választás veszélye, nem sürgős, csak ha valami tényleg jó modell, tényleg jó áron. Attól is függ majd, mennyire fogy el a szufla a gépben később, mert nem mai a vas.
(#70030) Quqesz: belakás után olyan volt, mintha már évek óta azt a rendszert használtad volna, és semmi idegenségérzetet nem adott?
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz
kalanchoe #70031 üzenetére
Akkor nem is lenne vészes az átállás, hisz ismered az EMUI-t. Igaz azóta csiszoltak egy s mást, de így könnyebb is lenne a váltás.
Van itthon H20pro is, nem próbáltam még a PC módot. Na majd valamelyik napon kipróbálom.Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4
-
ledgeri
nagyúr
Üdv!
Érik számomra egy -és első- androidos teló vásárlása. (Remélem ebben az évben már esik valami, ami olyan árban, olyan tudással, olyan design-nal rendelkezik amire bólintanék.) Amiért itt vagyok: Szeretnék érdeklődni, hogy ki mit ajánlana, melyik fiókomat használjam, mert vesztemre/szerencsémre több is van:
1. "fő" fiók, még a csak youtube-os időkből indulva, emailfiók nélkül, minden YT, és G search előzménnyel...
2. Egy mellék fiók. Azért készült, mert egyszer terveztem még régen egy "fúú átállok Gmailre", amiből nem lett semmi. Bár azóta egy két emailes dolognak az lett az alapértelmezettje, nincs YT előzmény, se g-search. (Van még egy hasonló ugyanebben a cipőben, fiatalabb, de elhanyagoltabb is.) 1-2 emulátorban már belépve, mert pár csak appal működő dologhoz kellett
3. Új account 0-ról. Majd app szinten szeparálok...
Melyik megközelítés a legoptimálisabb? Lehet-e hátulütője a vadiújnak, a belakott, napi szinten használthoz képest, vagy fordítva? Alapból tisztában vagyok az "ököszisztematikus" előnyökkel, de a "privacy-panic" oldallal is, De belső felhasználói tapasztalatom nincs.anti-blockadblock-er// PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Keresek Sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest)
-
törölt tag
Ugy nez ki Samsungnal elment mindenki esze. Kisse elszalltak az S20 arakkal, az uj Lite-oknak semmi ertelmet nem latom. Fossak magukbol a telefonokat ha kell ha nem eszetlen arazassal.
Lehet oregszek, de egyre jobban kezdem lesz@rni a flagship telefonokat, de olyannyira, hogy szerintem veszek majd egy Moto G8 Power-t azt elleszek harom napig toltes nelkul.
Azt meg feltenem sem kell, mert semmibe se kerul. -
törölt tag
válasz
vodrosjozsi #70048 üzenetére
En eddig mindig minden telefont ugy vettem, hogy nekem kellett
a nagy tarhely, mert mivan ha nem lesz eleg
a sok ram, mert mivan ha keves lesz es ujratoltenek az appok
a jo kamera, mert en egy kib@aszott fotos vagyok
a gyors proci, mert gamer is vagyok...
Azt kiderult egyik sem igaz ram es egy sima olcso telefonnal is siman elvagyok.
Ugyanigy voltam mikor sim kartyat vettem. Nekem kell a sok net, mert mivan ha, azt jo ha 4 gigat elhasznalok, mert otthon wifi, melohelyen (sutyiban, mert tilos amugy) wifi.Szoval igen csak meggondolom mar mit veszek.
Persze vonzo amit tudnak ezek a draga telefonok, de ilyet venni kb. olyan lenne nekem, mintha vennek falura egy Ferrarit es max. 50-el mennek vele.
A mostani automat is nagypapa mod vezetem, foleg miota megszuletett a lanyom. Pedig neha ralepnek kicsit a gazra, de benyora nem szivesen koltenek extrat, meg trafira.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Az EV-k miatt maximumra kell pörgetni az atomipart
- Orvosi kérdések
- 3DMark (2013) eredmények
- Samsung Galaxy Note 4 - írástudó óriás
- E-roller topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- LEGO klub
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...