Hirdetés
-
IT café
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
akooos
veterán
válasz
Aryon87 #47998 üzenetére
Most vettem 119-ért 4k Samsungot Media Marktban
ezt
(#48000) Intruder2k5:
Mikor őstag lettem, 3 napon keresztül gondolkodtam és keresgettem, hogy milyen arckép kéne. Amikor kitaláltam egy jót, akkor az arcképkeresőben rákerestem. Természetesen foglalt voltÚgyhogy maradtam smiley, de majd kitalálok valami jót!
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz
Soybex #48003 üzenetére
Én is azt akarok venni, faternak. S3 Frontier kell. Majd ha más nem, amazonról rendelek egyet az ottani BF alatt. Most úgy is 39 euró fölött ingyen szállítanak MO-ra is.
EMAGNÁl akciós a Gear S3...100k..[link]
még így is drágaTelefonok rohadt drágák az MM-ben így is. Honor 8 120k...
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
első jó ár a médiában a sony xz 170-->110e
[ Szerkesztve ]
-
no more
addikt
válasz
Blackmirror #47977 üzenetére
Ez hatalmas volt, síp! A hét hozzászólása a tiéd!
(#48006) w333:
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Aryon87
félisten
Na indul a BF. Persze hogy ezt ugattam nyaron magamnak hogy meg kellene varnom
persze hogy nem birtam ki
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4
-
no more
addikt
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Ha leirom hogy Isheep,Androidsheep,Samsungsheep,Lgsheep,HTCsheep,Huaweisheep,SonySheep....
akkkor is kaphatok bannt?
-
ZedMester
őstag
válasz
aprokaroka87 #48011 üzenetére
ha kiejtem tirexi nevét bannolnak? attól tartok itt rendes hírneve volt neki
>
-
Quqesz
nagyúr
Hát nem téptem fel a tárcám a bankkártya miatt, hogy vehessek vmit...akinek van Moto Z, annak most jó áron vannak a kiegészítő modulok az extreme-ben...Hasselblad 40e, plussz aksi 10e(bár volt ahol ezt ajándékba adták), projektor 45e.......no meg az ipad 125-->100e
-
-
Blackmirror
senior tag
-
gerner1
veterán
válasz
akooos #48002 üzenetére
Grat. 👍 Most már Te is látni fogod (kb azonnal 😃), hogy 1-1 kép (főleg telóval készültek.... akár másoké) mennyi hibától "hemzseg", vagy sem... - és ehhez nem kell, hogy 20cm -ről nézd a kijelzőt, mert a normál távolságról is virítani fog (a színhelyesség csak akkor, ha van kalibrációra lehetőség).
-
-
leslien
nagyúr
skacok, kérdésem van.. mi a legegyszerűbb és olcsóbb? a sogesz manitut akar küldeni karácsonyra a számlára Uk -ból.. paypal esetleg?
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
mentic18
tag
válasz
Blackmirror #48045 üzenetére
Sajnos ha a coop pénztárosok megengedik maguknak hogy meghekkelik a rendszert akkor én is megtehetem szerintem. Nem reklamálok de ez a rendszer gyengesége lsd bkk e-jegy.
Samsung Galaxy S10+
-
mentic18
tag
válasz
Blackmirror #48048 üzenetére
Akkor félreértettelek
Tudom hogy hónapok óta tart az akció, csak azt nem tudtam már h mi az amihez jó a kuponkód és amihez nem. Annyit mojdtam h nekem is kellene microsd, nem akartam mással megoldatni a vágyaimat, ha ilyet mondok akkor is viccelekSamsung Galaxy S10+
-
mentic18
tag
válasz
Blackmirror #48048 üzenetére
Akkor félreértettelek
Tudom hogy hónapok óta tart az akció, csak azt nem tudtam már h mi az amihez jó a kuponkód és amihez nem. Annyit mojdtam h nekem is kellene microsd, nem akartam mással megoldatni a vágyaimat, ha ilyet mondok akkor is viccelekSamsung Galaxy S10+
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS TUF RTX 3070 doboz, 3 hó magyar garancia
- Eladó Dell XPS 13" 9370 - I7 8550U/8GB/256GB/4K UHD IPS Touch kijelző
- ÉRTÉKCSÖKKENT: LG 27GP850-B - NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
- ÉRTÉKCSÖKKENT: LG 24GN650-B - 24" IPS / 1920x1080 FHD / 144Hz 1ms / Gsync / FreeSync / HDR 10
- ÉRTÉKTCSÖKKENT: LG 27GN950-B - NANO IPS - 4K UHD - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 600 - RGB
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest