Hirdetés
-
IT café
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZedMester
őstag
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #54001 üzenetére
Remélem jól van a srác...😯
-
no more
addikt
válasz
vodrosjozsi #54001 üzenetére
Remélem, minden rendben! Drukkolunk, vele vagyunk lélekben!
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
vodrosjozsi
őstag
Nem akarok mondani semmit, csak szurkoljunk
Samsung Galaxy A52s/Samsung Watch 4
-
no more
addikt
Uh, az S7 most 97 rugó Telekomnál!
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Aryon87
félisten
válasz
ZedMester #54009 üzenetére
Barmilyen nyelv is legyen, nem ertem, es le se tudom forditatni guglival, mert nem tudom kimasolni.
Be akarom kapcsolni az automatikus mentest a quickpicben, de ez a szoveg jelenik meg, es nem kapcsol be🤔Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4
-
-
Aryon87
félisten
válasz
akooos #54017 üzenetére
Remek..
Meg jo hogy a gugli fotok ingyenes tarhelyere is felmentettem az osszes kepemet, meg ha felezodik is a minoseg. Sok ertelme volt ennek az appnak igy ha megszuntetikHuawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4
-
gerner1
veterán
válasz
Aryon87 #54019 üzenetére
Többek közt, ezért sem mentek semmit ⇒felhőbe. Korábban kiirattam BR lemezre, most kiírom magamnak. De van biztonsági másolatom, nagyméretű pendrive -on is (ami lassú ⇒ezért jóval olcsóbb is, de tárolni rajta ~2-3 évig megfelelő...). A telekom -os lehetőséggel, sikrült több ilyet (is) beszerezni...
-
mentic18
tag
válasz
Dr. 444Hertz #54018 üzenetére
Szerintem elég sok különbség van írottan is a japán és a kínai "jelek" között, de persze ez a laikusoknak ugyanúgy nézhet ki. Mintha az angolt keverném össze a némettel (és abban is elég sok hasonló szó/jelentés van), vagy a görögöt az orosszal. Mondjuk az utóbbi miatt ölni tudnék.
Samsung Galaxy S10+
-
Aryon87
félisten
válasz
gerner1 #54020 üzenetére
Nekem hirtelen nekifutasbol cirka 120gb-nyi adatot kellene kiirni, ami az en gepemen van, anyamek geperol vagy 60gb-ot + a harmadik gepen is talaltam par fontos kepet nyaralasrol, azokat is menteni kellene
BR nincs nalam, szerintem a DVD irom nem ismeri a formatumot. Dual Layer opcio, de venni kellene lemezeket.. anno fillerekert tudtam szerezni, most nem nagyon talalok olyan helyet, ami negyadannyiert adna darabjat. Amiket anno vettem jok, szerintem meg most is olvashato allapotuak.
Igazabol megeloznek egy vegzetes hibat, amibe anyameknak adott gep okozott, hogy lehalt 2 vinyo (kulon-kulon idoben, valoszinu a tap volt a ludas, amit azota lecsereltem jobbra). Rengeteg fontos adat, koztuk nyaralasrol keszult kepek vesztek oda.Kasya: most hasznaltam eloszor ezt, nagyon komoly, hogy igy leforditja. Meg fel is tudja olvasni
[ Szerkesztve ]
Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4
-
Aryon87
félisten
válasz
no more #54024 üzenetére
En nem erre elvezek el....
Megvoltam enelkul is. Copy-Paste a gugli forditoba, es jonapot...
Jo telo, nem morgok ra, de nincs tole spontan elvezesem..
Nalad viszont lenne, ha erre cserelned az S7E-t..[ Szerkesztve ]
Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4
-
vodrosjozsi
őstag
Na gyerekek, megint diák leszek, társasház kezelő leszek 3 hónap múlva. Addig meg jelentkezem diákként a telekomhoz gyakornoki részre. Faxom ebbe az országba.
Samsung Galaxy A52s/Samsung Watch 4
-
Aryon87
félisten
válasz
ZedMester #54030 üzenetére
Hoppa bizony 😁
Sracok, csak nalam hulyeskedik a FB, vagy ez valami uj feature? (Tudom, az FB sose volt normalis, de ettol most tekintsunk el)
Amire kivancsi lennek, nalatok is csinlja, hogy mikor fooldalon van, majd appbol kilep, ujboli belepesnel meg az ertesitesek oldalra megy, majd ezt csinalva kilep-belep, es mindig hol az egyik hol a masik oldalon nyitja meg.
Arrol nem beszelve, hogy ha megnezek egy bejegyzest, visszalepve mindig a tetejere ugrik.😤[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #54028 üzenetére
No, akkor hasonlót fogsz csinálni mint én, csak én egy ipari ingatlan kezelője vagyok.
-
válasz
mentic18 #54022 üzenetére
Az igazság az, hogy a japán betűk 99%-a kínai, tehát nincs sok különbség.
Ami a különbség, hogy a kötőszavakat, valamint az idegen és a hangutánzó szavakat oridzsinál japán írással írják, ez lehet az egyetlen szembetűnő támpont.
Minél bonyolultabb egy japán szöveg (pl. újság vagy tudományos cikk), annál nehezebb megkülönböztetni a kínaitól.
A koreai viszont tényleg más.[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
válasz
Dr. 444Hertz #54033 üzenetére
Japán nyelvű találatok Google-n:
Az első kettőnél is van különbség bőven, de még én is megállok, hogy japán-e vagy sem.
[ Szerkesztve ]
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #54036 üzenetére
Attól függ mennyire szopás az épület. Szervezni kell a munkát, van amit magadnak kell, de ha jól megfizetnek, akkor nem fogod annyira túlhajtani magad, mint a kertészkedéssel. Nekem pl most a minimál miatt emelni kellett az alapomat, ami miatt most +60e nettóval többet kapok majd. Pl múlt héten a villanyszerelővel építettük ki a hálózatokat(én inkább csak segítettem). Nem hajtottuk agyon magunkat. Azt tudd meg mit kell majd csinálnod.....
[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
addikt
válasz
vodrosjozsi #54038 üzenetére
Neked legyen igazad, es ne alulrol kelljen felsz0pk0dni magad. 😂
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
sz.atesz89
tag
Helló! Valaki tud nekem mondani olyan hanglejátszó programot telóra, amiben be lehet állítani a folyamatos lejátszást? Mondjuk van 3 hangfájlom és ha végzett a 3 lejátszásával kezdi előről? Köszi előre is!
PSN: szuhi
-
akooos
veterán
válasz
sz.atesz89 #54041 üzenetére
Erre bármelyik zenelejátszó képes. Milyen telefonod van?
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Dr. 444Hertz #54034 üzenetére
Pedig elsőre is látszik rajta, minden egyes találat .jp oldalon van.
Szakmai kérdésekkel és moderációval kapcsolatban privátban ne keress!
-
Quqesz
nagyúr
válasz
vodrosjozsi #54038 üzenetére
Ott azért lesz más dolgod is. Pl a hatóságoknál utána járni dolgoknak, szolgáltatókkal egyezkedi, lakossági fórumokat levezetni, önkoRmányzattal egyezkedni, a közös részek(pl lépcsőház) ellátásának szervezése(pl takarítás, hólapátolás, kukások). Nem olyan egyszerű az.....de simán elvégezhető.
Más
Telefon. Kezdek finisben lenni a váltással kapcsolatban, és futottak még:
-V30(drága és nincs még Mo forgalmazás)
-S8/+
-Mate 10pro(drága, bár most lenne egy 2 hónapos hwaprós jó áron)
-Honor view 10(nincs ois)
Ezekben jó minden és a kamera is jó(op5t gyenge kamera, mi mix 2 szintén)[ Szerkesztve ]
-
válasz
Intruder2k5 #54043 üzenetére
Nem igaz, mert van .co.jp is
-
ZedMester
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Creative Cloud All Apps Licenc kulcs
- Olcsó aszatli gépek - 1-3 generáció , i3 - i5..., számla, 1 év gari
- Sony A6400 MILC fényképezőgép + Extrák! + Sigma 56mm + Sigma 16mm objektív
- ASUS TUF RTX 3070 doboz, 3 hó magyar garancia
- Eladó Dell XPS 13" 9370 - I7 8550U/8GB/256GB/4K UHD IPS Touch kijelző
Állásajánlatok
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest