Hirdetés
-
IT café
Android felhasználók OFF topikja
Hozzászólok Aktív témák
-
nrg_52
őstag
válasz
Aryon87 #59001 üzenetére
Pedig annyi jo tippet kaptal. Ulj inkabb a seggeden a mateval es csinalj valami tanfolyast. Utana ha ugyes vagy a havi fizudbol valtogathatod havonta a telodat kp-ra. 😀 CNC-st polo mindig keresnek es nem is fizet rosszul.
[ Szerkesztve ]
Ma próbáltam jobb ember lenni, de a világ nem hagyja.
-
ZedMester
őstag
na mivan fruzsi? 😂😂😂
(vj)[ Szerkesztve ]
>i just want to feel myself, you want me to kill myself
-
nrg_52
őstag
válasz
Aryon87 #59003 üzenetére
Szamitogep vezerelt forgacsologep. Nem kell hozza nagy fizikum, beprogramozod a gepet, az meg megcsinalja amit kell. Ha nekem most ujra kellene kezdenem, tuti kitanulnam. En is puhapocs vok amugy, ~15 eve irodai munkat vegzek. 😀
[ Szerkesztve ]
-
nrg_52
őstag
válasz
akooos #59007 üzenetére
Kozepsuliban en is tanultam, de fiatal voltam, lesz@rtam, nem tettem le a technikusi vizsgat. Szerencsere nincs rossz helyem az informatikaban. 😀 Nem art ha erdekli az embert, amit csinal, az igaz. Bar ha ugy nezed, hogy sok melonal jobb, akkor megeri elkezdeni erdeklodni. 😁
[ Szerkesztve ]
-
akooos
veterán
válasz
nrg_52 #59008 üzenetére
Mikor otthagytam az egyetemet, akkor kezdtem el okj keretében. Tök jó volt, de én speciel nem találtam meg benne önmagam, nem éreztem, hogy ezt hosszú távon tudnám csinálni, úgyhogy kicsit örülök is neki, hogy meghúztak a vizsgákon. Igaz, hogy itthon is jól lehet vele keresni, külföldön meg akár 1 millát is lehetne. Na mindegy, nem bánom végül, hogy nem jött össze. Igaz most sem keresek 1 millát, de legalább szeretem amit csinálok
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
winery #59010 üzenetére
Akkor csinálja ezt, ha nem a szerkesztés gombot használod, hanem a böngésző vissza gombját. Bár látszólag akkor is szerkeszted az előző hozzászólást, mert a tartalma ott lesz a hsz. író ablakban, de mentéskor új hsz-be kerül.
Szakmai kérdésekkel és moderációval kapcsolatban privátban ne keress!
-
Aryon87
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #59014 üzenetére
De nem mindig csinalja ezt.. altalaban akkor van, mikor az alap 5 percen tulmegyek
Huawei P40Pro+Huawei Watch GT2 Sport & Honor 20Pro - Huawei P8 Lite
-
Aryon87
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #59016 üzenetére
Marmint az 5 perces szerkesztesi idon tul. Utana neoem meg szokta engedni, hogy visszavimb, megirom amit meg akarok, es leokezva szerkesztve van.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
válasz
Aryon87 #59017 üzenetére
Az úgy van, ha megírsz egy hsz-t, majd szerkeszted, és utána csinálsz ezt-azt a böngészőben, akkor még a hsz megírásától számolva 15 percen belül vissza tudsz lépni a szerkesztéshez, és tudod módosítani a hsz-t, akkor is, ha egyébként a szerkesztés gomb már nincs ott. De ez csak akkor igaz, ha már szerkesztetted egyszer a hsz-t, különben nem a szerkesztéshez, hanem a hsz. íráshoz tudsz csak visszalépni, és akkor megint új hsz.-be fogja menteni. 15 perc letelte után pedig már sehogyan sem tudod szerkeszteni a hsz-t.
Szakmai kérdésekkel és moderációval kapcsolatban privátban ne keress!
-
Aryon87
nagyúr
válasz
Intruder2k5 #59018 üzenetére
Joln/ sejtettem hogy valami hasonlo modon mukodik a dolog, szoktam is elni ezzel
-
kali
legenda
A Samsung nem valami jól oldotta meg a GDPR kérdést...
Mindent töröl? Igen!Linksys EA7500 Max-Stream AC1900 MU-MIMO Gigabit Wi-Fi router eladó https://tinyurl.hu/wHs9
-
dudzsi
tag
Sziasztok! Egy kis segitséget kérnék. Van egy Umidigi A1 Pro telom amin 8.1 android van. Az sd kártyát kétféle képpen lehet bekapcsolni "hordozható és belső tárhely". A kérdés az lenne hogy tudom a fényképezővel készitett képeket a külsö sd-re íratni. Mert a gyári fényképezőnél nincs lehetöség a változtatásra, ha meg felrakok egyet a Play-röl akkor ha be állítom a külsö sd-t akkor nem mentioda a képet. Gondolom root hiny miatt. Lehet valamit csinálni ezzel anélkül hogy rootoljam? Eddig egy Samsung S3 volt ott nem volt ilyen problémám.
köszi
-
nrg_52
őstag
H9-be egy frissitessel belepakoltak az arcalapu felismerest. Azt kell mondjam igy par nap utan, hogy eleg jol mukodik.
-
akooos
veterán
válasz
aprokaroka87 #59029 üzenetére
Annyi pénzért elmegyek nyaralni inkább, a maradékból pedig veszek egy iphone x-et
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Aryon87 #59021 üzenetére
Tehát mert 30 éves korodra nem érdekel semmi ezért inkább szopsz a cigiboltban? Nem kell szeretned amit dolgozol, de ez a meló hogy is mondjam.......nem mondom.
A CNC meló nem egy bonyolult és nem csak ez van. De ha nem lépsz 35 korodban már jó pár dologhoz öreg leszel. Mikor akarsz elkezdeni a jövődön gondolkozni? És sokszor nem azt csinálja az ember amit szeretne, de ez munka, nem szerelem! Meg kell csinálni, lesz lóvéd és mehetsz fotózni hobbyként.
Én mikor látom a zasszony mennyit keres rájövők, hogy nagyon sokat számít az agilitás( én sem keresek rosszúl, föleg azzal a kevés melóval, amit csinálok, csak nem 7 számjegyű mint az asszonynak)Kínai ügynök vagyok, ezért vettem huaweit...
-
kali
legenda
válasz
Quqesz #59034 üzenetére
Engem csak a beregisztrált eszközök miatt zavar, jó volt ott egyben látni azokat, a megszüntetés nem visszamenőleges, ezért a jelenlegi készülékekre nincs kihatással, de ez nem volt tőlük szép húzás a jövőre nézve sem.
A Huawei jól kezeli, hála a jó égnek, de a Samsungtól amikor jött az e-mail, dobtam egy hátast.Blackmirror: Hogy lehet egy fiókot véletlenül törölni?
[ Szerkesztve ]
Linksys EA7500 Max-Stream AC1900 MU-MIMO Gigabit Wi-Fi router eladó https://tinyurl.hu/wHs9
-
Blackmirror
senior tag
Takaritottam a hulyevej telefonomat. És akkor gondoltam hogy kijelentkezek a Google fiókból és jól letörlök mindent gyári beáll visszaálítással.... na ehelyett egy mozdulattal töröltem a Google fiókot és mindezt úgy vettem észre hogy az iPhone elkezdett visítani egy perc múlva , hogy nem tud működni ( az Apple id is a Google fiokomhoz kötött ). Mondom jól van, bejelentkeztek a fiókba újra. Beírtam az e-mail címem és azt mondta gugli hogy ez a cím nem létezik
Akkor jöttem rá hogy hupsziiiiiiiiiiés visszaálítottam a törlést SMS-ben küldött kód alapján mert már máshogy nem engedett ...
S9+
-
Aryon87
nagyúr
válasz
#96302336 #59041 üzenetére
A Cordonnal 1x voltam, mikor az SP-t kelett vinnem, asszem pupos lett az akksija. Akkoriban is mar rossz hire volt annak, szerencsere gond nelkul vadiuj kulsovel kaptam vissza a telot, egyedul a hatlapot nem csereltek ki (a fogantyu pockok fele mar le volt torve)
Sarkanyneni: nem kezdek semmit
-
vodrosjozsi
senior tag
Ajvé
Samsung Galaxy Note 10/Samsung Gear S3
-
S e t h
veterán
Na mire reagálhattam volna megszűnt az ovi.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
vodrosjozsi
senior tag
Szia pengvin
aryonnal mi vón?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Note 10/Samsung Gear S3
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- [Re:] Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Milyen digitális videókamerát?
- Gaming notebook topik
- [Re:] Az AMD válogatja a GPU-t a PowerColor új VGA-jára
- [Re:] Logitech G500 Laser Gaming Mouse
- Sony PSP
- PlayStation 5
- Magic: The Gathering Arena
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Tyű-ha Bontatlan Zsír Új Lenovo Érintős Thinkpad T14 14” -40% i5-10210U 16GB 256GB SSD FHD 3Év Gari!
- Új HP EliteBook 1030 G4 Érintős Hajtogatós Ultrabook Tab 13,3” -50% i7-8565U 16GB 1TB SSD FHD +Toll
- Latitude E7270 - i7 - 8GB - 256GB - FHD
- Astro A50 Gen 4 ( 2019) + bőr mod kit
- Ryzen 7 1700, 16GB DDR4 RAM, Nvidia 1050TI 4GB, 256GB M.2 SSD, WIFI
Állásajánlatok
Cég: Pro Patria Electronics Kft.
Város: Budapest
Cég: Glownexus Hungary Kft
Város: Budapest