- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
-
IT café
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Különben megvan ám a hátránya is annak hogy nagyon sok telefonod volt az elmúlt időszakokban ... párommal beszélgetek hogy figyú már az S4 előtt neked milyen telefonod volt ő már nem emlékszik, na mondom király akkor az S4 -el kötöttük meg akkoriban az előfizetésed ? szerinte igen, de mondom neki hogy valami nem stimmel mert én azt online rendeltem Black Friday akcióban és előfizu hosszabbítással, na gyorsan felmegyek Telekom oldalra / Rendelések és tényleg csak az S4 szerepel ott (ezt nem értem) aztán gyorsan hardverapró "archívum" ott sem látok semmit (mondom ezt nem hiszem el) majd fél nap keresgélés nyomozás után előveszem az előfizu szerződést (papír formájában) és megtalálom hogy 5 évvel ezelőtt Telekom üzletben személyesen volt vásárolva egy "ZTE Grand X IN" na ezt úgy el felejtettem mintha nem is lett volna !
Szerk.
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
-
w333
félisten
Egy kis érdekesség ... RAISR kíváncsi vagyok mikor kapjuk meg !
-
Balathruin
veterán
-
csakany2001
senior tag
válasz Balathruin #24056 üzenetére
Elég jól bírta.
Az informatika a problémamegoldásnál kezdődik. iPhone 15 Pro
-
kengyel
nagyúr
-
Quqesz
nagyúr
válasz csakany2001 #24055 üzenetére
Nem ugyan az, más a két telefonban a szenzor.
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
válasz Balathruin #24056 üzenetére
Na ez király! Ekkora kijelző,ekkora hátlap baromi jól bírta(vicces volt mellette a i7). Le a kalappal!
-
leslien
nagyúr
OP3T sem lesz nagy durranás....
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
Quqesz
nagyúr
Na ma voltam bent az MM-ben nyomkodni. Szóval ami tetszett: Honor8,G5,Sony Z5....kb egy áron is van mind a 3, de ugye a G5 snapi820-as...viszont a honor is baromi jó sebességben...
leslien
ez komoly,akkor kár rá várni?!Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Quqesz
nagyúr
nesze semmi fogd meg jól OP3T
Kamera visszalépés kapásból. Kiesett.....[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
Egy kis érdekesség AMOLED tulajoknak a fogyasztás csökkentéséről.
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
zoltanz
nagyúr
Ez a Sony Xperia X Compact jó gyengén kezdett...
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #24075 üzenetére
LGD kijelzot kaptam megint.. Mar most garantaltva csere, es tavasszal hozom is ki az S7e, vagy ha a HTC10 bekerul a telenorhoz, akkor azt
Ra fel evre G6
Viszont a G5 eseteben szoras van, ahogy a G4nel is. Nekem kijelzo es akkuproblemas (forrosodas), de van akinek hibatlan a G5...[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Meg nem jutottam el odaig, de most hogy mondod...
Szerk: meg nincs beeges... De fenyszivargas ugyanugy jelen...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
w333
félisten
-
Quqesz
nagyúr
És szerinted nem fogja az amoledet beégetni? Ő volt szinte az első a világon, akinek beégett egy IPS panel, majd pont az amoledet nem vágja tacsra...ebben rekorder(kb 5-ik kijelzőnél jár) vagy hat oldal fog odasülni neki a kijelzőre. Bérlete lesz a telemaxba a samuval!
Aryon
olyan telót keress sztem, amivel még nem volt beégési probléma.Más
Vmit elolvastam, mert csak az előlapi kamera változik az OP3T-ben...szóval lehet még érdekes is gun metal-ban...[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Quqesz #24084 üzenetére
Normál használat mellett nem ég be az Amoled ... ez az IPS beégés pedig valami gyári panel hiba lehet, én arra tudok gondolni hogy telefon melegedésével nem bírja az IPS kijelző és emiatt beég, S7 Edge egyáltalán nem melegszik (ugye van benne hűtés is) de ha melegedne is akkor sem égne be a kijelző (bírja a hőt) ... csak akkor mondjuk hogy több órán át ugyan azt a tartalmat nézi !
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
-
MODERÁTOR
Hogy a jófenébe csináljátok, hogy beég a kijelző, 0-24-ben pokémongóztok vagy mi?
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #24086 üzenetére
Azota azert tobb G4 is ugyanigy van, sot a G5nel is, es a V10nel is olvastam. + a K8nal is felfedeztem. Az hogy en hangoztatom, az egy dolog
-
Quqesz
nagyúr
válasz Aryon87 #24089 üzenetére
Mondom, hogy orákulum vagy! tényleg nem tudom mit csinálsz,de lassan az LG felvehetne display tester-nek.....
látod az apple ilyenkor azt mondaná, hogy rosszul fogod....koxx
én sem tudom, de 2db G4 van itthon és egyik sincs beégve(pedig az enyém már elmúlt 1 éves)szerk
Aryon
tudom, hogy nem tehetsz róla,de érdekes miért jön elő nálad ennyiszer. Kíváncsi lennék más márkánál mi történne....[ Szerkesztve ]
-
-
kengyel
nagyúr
válasz Aryon87 #24093 üzenetére
Nekem is kellene egy új telefon, az enyémet használgatnád ?
(#24095) w333
Ebbe vagyok belehullva, nagyon tetszik.
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
Aryon87
félisten
G4 ota tudjuk hogy az LGD kepes erre a beegesnek nevezett akarmire. En beegesnek hivom, maskepp nem lehet nevezni. Eltunik egy ido utan, de nalam az also navi gombok sosem tunt el meg 8-10 ora eltelte utan sem. Felul is megvolt halvanyan..
Kengyel, ha nekem adod, hasznalgatom
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Apple Watch
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest