-
IT café
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
ZTE V5-om volt, amig ugy nem gondolta, hogy dob egy resetet es bootloopba kerul (menthetetlen, ugorjunk). Alapvetoen ugy vagyok, hogy fasza telefon, siman vennek belole meg egyet, ha idokozben mar nem fejeztek volna be a gyartasat, igy most egy hasznaltra mozdultam ra. Ugyanakkor a kisordog azert nagyon halkan motoszkal, hasonlo tudast, hasonlo aron kinal most valami? Mert azert csak eltelt 3/4 ev, miota megvettem, gyari Lollipop tuti nem lesz ra, en viszont sokaig hasznalok egy telefont, tehat ha nem doglik ki alolam, valoszinu 3 ev mulva is ez lesz meg a kezemben, a V5s-bol meg csak 1 giga ramosat gyartanak a nyavalyasok, az meg kizart, a max meg a merete miatt.
Kriteriumok:
- max 5" kijelzo
- max 1280*720 felbontas (a nagyobb csak tokfolosleges akksizabalo parasztvakitas szerintem)
- 2GB RAM
- SD slot
- kozepes vagy jobb kamera, elsosorban a jo makrokepesseg a lenyeg (bazisok vonalkodot fotozok melo miatt)
- kiveheto akksi (min 2200 mAh)
- fm radio
- menu gomb bal oldalt, vissza gomb jobb oldalt legyen (5+ eve igy hasznalom, nem vagyok hajlando atszokni)
- 4G kepesseg a havi 100 megas netem miatt egyaltalan nem erdekel
- jo gyari rom, egyaltalan nem erdekelnek a fozott cuccokVan ilyen normalis aron ujban, vagy tok nyugodtan vegyem meg a hasznalt V5-ot, amit kineztem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Külpolitika
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Friss előzetesen a DOOM: The Dark Ages
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ASUS notebook topic
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- További aktív témák...
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy S24 szériás okostelefonok - GYÁRTÓI garanciával
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest