-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kosinalajos
csendes tag
válasz
Bozek #118857 üzenetére
Igen adtam, természetesen...meg megjelöltem csillaggal (kedvenc), telefon névjegyek közé, meg a gmail fiókjába is bemásoltam, de nem látja a térkép.
Sikerült!!!!
Tudod mi volt a baj? Ki volt kapcsolva az automatikus szinkronizálás.
Oké, ha merül fel további kérdés jelzek.
Köszi.
-
kosinalajos
csendes tag
válasz
Bozek #118853 üzenetére
1 órahosszára sikerült megosztani az adatot, de ehhez kellett az a telefon is aminek a helyzetét akarom tudni. Van egy olyan menüpont, hogy Valós idejű helyadatok megosztása-Amíg ki nem kapcsolja ezt-Személyek kiválasztása. Itt milyen személyekre gondol vajon. A telefon alkalmazás ki volt kapcsolva, így viszont hogy bekapcsoltam, tudtam belerakni a címtárba neki egy névjegyet. De ezt sem látja a telefon ott.
-
kosinalajos
csendes tag
-
kosinalajos
csendes tag
Sziasztok!
Olyan alkalmazást keresnék, ami elküldi valamilyen formában egy adott telefon helyzetét. Nagyon egyszerű a szitu. Gyerkőc folyton ott hagyja valahol a telefonját, és általában lemerül. Valahol
Ezért kellene olyan megoldás, ami "megmutatja" hogy utoljára hol volt a telefon. Olvasgattam mindenféle oldalakat, de vírust, vagy férget nem szeretnék. Van bármiféle nem sci-fi megoldás erre? Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- RAM topik
- World of Tanks - MMO
- VoLTE/VoWiFi
- Milyen egeret válasszak?
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robot fűnyírók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest