-
IT café
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fausto
addikt
Sziasztok,
Ez lehet egy kicsit off
Van egy Xiaomi Redmi Note 2 telefonom és van pár játék, ami a Play áruház szerint nem kompatibilis vele, ugyanakkor a minden szempontból gyengébb céges 2015-ös Samsung J5 meg vígan viszi. Hogyan lehetne ezeket az appokat valahogy a Play-en keresztül rávarázsolni a Note 2-re? Van erre valami trükk?
Köszi előre is! -
Fall-N
veterán
válasz darvinya #121281 üzenetére
Te tegyél kicsit rendet a dolgok között, mert te kevered a dolgokat. Ráadásul még szeretsz vitázni olyan dolgokról, akikről felületesen van ismerted. Megjegyzem ugyanígy értetlenkedsz és kötöd az ebet a karóhoz a Mi A1 topikban is.
Ahogy írták Android KitKat óta egy helyen van mindkettő, csak a felhasználó root nélkül nem fér hozzá a datahoz. Egyrészt a sandbox miatt, hogy egymás adatait ne lássák az alkalmazások, másrészt hogy a felhasználó ne töröljön bele és utána ne hibáztassa az Androidot vagy a fejlesztőt.
Azóta bejött az Adoptable Storage is. Ha támogatja a rendszer akkor a külső tárhelyet is lehet formázni közös tárhelyként. Ilyenkor egynek kezeli a belsővel.
Bozek: az a 800 MB talán nem túl sok? Komplett Android volt régebben ekkora, a Facebooknak minek ennyi adat? Tipikusan igénytelen, hanyag fejlesztés.
[ Szerkesztve ]
-
brd
nagyúr
válasz #61392896 #121129 üzenetére
Kiderült, hogy más állatság is van 7 alatt, most, hogy gyakrabban használom a bluetooth fülest, azt tapasztaltam, hogy az ACR is igazából problémásan működik így, néha nem rögzíti a túloldalt ilyenkor, így kipróbáltam több ilyen appot, eddig 3-at találtam, ami eddig mindig rögzített: egyik, másik, harmadik.
Az elsővel az a probléma, hogy viszonylag alacsony minőségű file-ba rögzít (32K bitrate), bár ez többnyire azért elég a beszédhanghoz.
A második tele van reklámmal, reklámszűrő nélkül ne használd (vásárlással eltüntethetőek).
A harmadik a non plus ultra, de az 3+K HUF, ha automatikus rögzítést is szeretnél.Azt viszont egyik sem tudja (ill. a harmadik lehet, de azt nem néztem annyira tüzetesen, automatikus rögzítés nélkül nem érdekes, azért 3+K-t meg nem adok), hogy a nem bluetooth fülhallgatóval indított hívást, ha átveszem a fülhallgatóra, akkor ne némuljon el a túloldal, ezt még keresem.
The only real valuable thing is intuition.
-
Kékes525
félisten
válasz seneca07 #121293 üzenetére
Download mód (másnéven Odin mód): Kikapcsolt állapotban a [power + home + hang_le] gombok nyomva tartásával érhető el, ebben az üzemmódban lehet új romot "letölteni" a telefonra az Odin segítségével.
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
air
nagyúr
válasz darvinya #121284 üzenetére
Már megint a maszatolás és a keverés megy részedről.
"De ez nem az egész tárhelyre vonatkozik, különben nem lenne felhasználói tárhely."
De, pontosan az egész tárhelyre vonatkozik.
Ugyanis a /data és a felhasználói tárhely ugyanazt a partíciót használja.
Ergo lényegtelen, hogy melyik oldalról telik be, nem tudsz alkalmazást telepíteni, ami a /data-ba kerülne, vagy letölteni, ami a storage/download-ba, vagy új képet készíteni, ha a kamera app a belső tárhely használatára van beállítva stb. stb."Mutasd már meg hol van felhasználói tárban app-ok? (Apk, cache, stb.)"
Ugyanazon a partíción vannak, ugyanazt a tárterületet használják. A cache pedig mindig is külön partíción volt, és van is.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
tomboy0013
veterán
Nem értem miért kell annyira túl misztifikálni a véleményem. Leírtam a saját tapasztalatom erre elkezd valamelyik okoskodni hogy hogy kezeli rendszer meg alkalmazások szempontjából a telefon a tárhelyet. A lényege az volt az egésznek hogy egy 32-es telefonra fel tudod telepíteni a facebook-on anélkül hogy reszketni kellene a helyhiány miatt. Itt remélem rövidre tudjuk zárni ezt a témát végre.
-
darvinya
titán
válasz Somatom #121282 üzenetére
Igen 1 tárhely van, de app-nak csak data, s ami betelik akkor már nem tudsz többet berakni.
De ez nem az egész tárhelyre vonatkozik, különben nem lenne felhasználói tárhely.(#121285) Bozek
Mutasd már meg hol van felhasználói tárban app-ok? (Apk, cache, stb.)
[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
zsoltzsolt
addikt
Felteszem újra, mert szerintem a nagy Krill77-saga folyamán elsikkadt talán
Tudtok ajánlani olyan sms appot, ami dual simes telefonban valahogy kettéválogatja az üzeneteket sim kártya szerint?Vagyis kb úgy szortíroz mint pl. a Gmail app, vagyis fiókonként/sim kártyánként.
-
Somatom
veterán
Tudomásom szerint emulált tárhely esetén (kb. Android 4.4 -től) a felhasználói alkalmazások adatai és a felhasználói tárhely ugyanazt a tárhelykapacitást használja, csak különböző jogosultságokkal. Pontosan ezért találták ki ezt az emulációs (symlinkelős) borzalmat.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
darvinya
titán
válasz Bozek #121278 üzenetére
És (#121277) tomboy0013
Miért keveritek felhasználó tárolót a rendszer tárolóval.
Ha tényleg felhasználó tárolóra települnek az app-ok, akkor minek titkos data partíció, s ennek a méretét lehet csak megtölteni, ha ez betelik, akkor jön, hogy hely hiány miatt nem telepíthető.FB-nek van alkönyvtára, ami nem látszik és bizony 2Gb, a sok emúdzsi, stb. izék miatt.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Bozek
nagyúr
válasz darvinya #121261 üzenetére
Ez régen így volt, mostanában már nem találkoztam hasonlóval. Van a 32 GB-os tároló, azon van a rendszer (pl. 8 GB), így marad 24. Arra meg azt és annyit telepít a felhasználó, amennyit akar. Mutass már egy olyan telefont az elmúlt 5 évből, amelyiken még mindig külön veszik az alkalmazások tárhelyét és a belső tárhelyet.
Az meg a másik, hogy 2 GB-ra felhízó FB sincs. 7-800 MB szokott lenni, de ennél többet még nem láttam.
(#121276) Mcrazy: Hogy érted, hogy fájlokat betallózni? Egyébként meg Szűrő, Szűrő létrehozása és a Feltétel-nél beállítod, hogy A fájl neve megegyezik, alá meg beírod a fájl nevét.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Sziasztok!
Foldersync használóktól kérdezném, hogy miként lehet a szűréshez fájlokat betallózni?
Üdv: Mcrazy
-
beg
veterán
válasz S e t h #121273 üzenetére
Már linkeltem neki a droid szakmait, azt is használja szorgosan, ismeri.
Nem az első eset nem a második, azért nem szólnék.[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
AssAssynn
őstag
darvinya: Elképzelhető, ugyanis az említett program feltelepítése után bootloopba ütköztem.
Viktor0610 : Köszönöm ismét a segítséget, feltelepítettem ezt. Egyébként azt vettem észre, hogy 240p-ben elindulnak a videók, magasabb felbontáson viszont megy a számláló, de fekete a kép.
Továbbá kipróbáltam az említett Photon böngészőt, amiben aktiválni lehet a Flasht, nos így már elindulnak a videók, bár igaz, hogy nem túl folyamatos a kép (laggol). Azért már ez is haladás.
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
darvinya
titán
válasz tomboy0013 #121266 üzenetére
Hát ja…mikor FB app és szemete 4Gb-ból felemészt 2Gb-ot, aztán felhízik 4Gb-ra, s jön ez állt le, az állt le hiba üzenet.
User meg veszi következő telefont, hogy megnint működjön a lélegeztető gépe.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Krill77
őstag
válasz zsoltzsolt #121264 üzenetére
Azért nekem elég izgalmas. Su binary occupied.. Egyébként root megmaradt.
-
punky10
addikt
-
darvinya
titán
válasz tomboy0013 #121258 üzenetére
32Gb?
Az csak a tároló, nem a rendszernek fenntartott tároló, ami telefon gyártó állít be fw-ben.
Alsó-középkategóriánál 32Gb tárolós verziónál ez 8Gb-ra van állítva, ezen van a rendszer, az app-ok, az app-ok adatai.
Tehát jó esetben marad 4Gb felhasználónak app-jaira és annak adataira, ami nem túl sok.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
tomboy0013
veterán
válasz Fall-N #121250 üzenetére
32 gigán elfér, nekem ez működik a legjobban. Kapom az értesítéseket azonnal, normálisan jelenít meg mindent, nem dob máshová ha rányomok az értesítésre. Egy szóval működik rendesen. Ez a többiről nem mondható el. Ennyi az indok amiért mindig visszatérek a hivatalos app-hoz.
-
-
Krill77
őstag
válasz Fall-N #121248 üzenetére
Csak egy purify nevu app került fel. Amolyan boos/cleaner szeru. Az pittyegett. Le is toroltem. A kingroottol meg megvontam az ertesitest. Remélem igy jo. Mas root appot nem tudtam használni metz a fenti problémák miatt nem latja a gep a telot.
(mas valaki mondja már meg, h a simet atteve a masik telora miert nem tudok belépni a prohardverre? (rossz email /kod, pedig nem)) -
Fall-N
veterán
válasz tomboy0013 #121249 üzenetére
Legjobb? Miben? Rengeteg tárhelyet használ, csomó cachet pazarol és fölöslegesen fut a háttérben. Annak nyilván nem aki 0-24-ben rajta lóg, mint a lélegeztető gépen. De ki az a fontos ember, akinek rögtön látnia/tudnia kell hány nyamvadt lájkot kap?
Ráadásul tele van tömve sok haszontalan baromsággal a Messengerhez hasonlóan. Ha butítanák az alapokra és nem nézne olyan gusztustalan módon ki, mint a Lite, még akár jó is lehetne. Vagy jobban mondva az lehetne a normális FB Lite.
A wrapperek teljesen jók, mindent ugyanúgy meg tudsz benne tenni. A Swipe meg kimondottan kényelmes a popup ablakos nézettel és a chat-fejes beépített Messengerrel. (Persze nincs semmi csicsa.meg matrica hozzá.)
[ Szerkesztve ]
-
tomboy0013
veterán
válasz csabyka666 #121231 üzenetére
Én próbáltam már jópár alternatív Face app-ot, de a legjobb az eredeti. Állítólag eszi az akkut, gyakorlatban meg egyik telómnál sem volt jobb az üzemidő alternatív app-pal, sőt egy Swipe-pal szerintem jobban is merül. Cserébe mindegyik lassabb, vagy csúnyább, vagy az értesítések csúsznak.
-
Fall-N
veterán
+1 rá. Ez a legjobb FB wrapper.
Krill77: Ha tudsz szabdulj meg a Kingroot-tól és más root kezelő SU alkalmazást használj. Elvileg ha törlöd akkor a root jognak meg kellene maradnia (SU bináris marad a helyén). Az más kérdés, hogy még mit telepített sumákban mellé. A felugró dolgok miatt sanszos, hogy malware is került fel. Akkort újra kell flashelni az egész ROM-ot és újra rootolni más módszerrel. De ez nem ennek a topiknak a témája. A telefon saját vagy a szakmai topikban kérdezz rá.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
kaciokos
őstag
válasz csabyka666 #121234 üzenetére
Ezek az appok tulajdonképpen a Facebook mobil oldalát jelenítik meg egy csomó hozzáadott hasznos kiegészítéssel.
-
Krill77
őstag
A kingroot állandóan feldob valami üzenetet. Hiába kapcsolok ki minden ilyesmit. Ha letorlom a roottal magaval nem lesz gond nem?
-
busman
veterán
Tudtok olyan alkalmazást ajánlani ami,wi-fi-ről automatán átvált mobilnetre,ha nincs wifi?
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
csaba1203
addikt
Nálam ez vált be:
-[link] -
air
nagyúr
válasz csabyka666 #121234 üzenetére
Vagy ott van még a Swipe for Facebook is.
Egytől egyik kenterbe verik a hivatalos FB appot.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
csabyka666
veterán
Ezek FB appok?! Mik vannak...
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
kaciokos
őstag
Simple Pro.
-
Deck
titán
-
csabyka666
veterán
Üdv!
Az elmúlt héten kipróbáltam a Facebook Lite appot...hát ez egy borzalom. Nem tudom, használjátok-e, de egy áltláthatatlan vacak! Küld egy ertesítést, hiába nyomok rá, valahova bedob, és bogarászhatom a kommenteket...a hozzászólás után gyakran eltűnik a fele, botrányos.
A telefonom elbírná a gyári appot is, de érezhetően jobban merül a telefon, ha azt használom.
Jelenleg a gyári Samsung böngészőből használom, ott minden jól működik.
Ti melyiket használjátok?
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
kisspall
aktív tag
válasz darvinya #121226 üzenetére
A Videan is Flash videók a régiek, azokkal van a probléma. Valamikor átálltak más formátumra, azokat lehet gond nélkül lejátszani.
A Puffin megoldás, de annak meg kínai a szervere(azt hiszem) és a földrajzilag korlátozott videókat amiatt nem engedi vele megnyitni, te többnyire azért használható. -
AssAssynn
őstag
Viktor0610: Például a videa-n semmit sem játszik le (stock böngészővel néztem most), de sok helyen találhatnék még ilyen oldalt.
Bozek: Lehet, sajnos nem tudom pontosan milyen típusú videók ezek. Nincs erre semmi megoldás?
"Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
MODERÁTOR
-
AssAssynn
őstag
válasz Viktor0610 #121221 üzenetére
Kipróbáltam, sajnos az sem játszik le több videót, mint a stock "földgömbös" gyári böngészőm.
-
MODERÁTOR
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok!
Androidos tabletemre keresnék olyan böngészőt, ami lejátssza a mindenféle weboldalak videóit. Eddig még nem találtam ilyet, a Dophin sem indítja el őket.
-
Krill77
őstag
Az normális, h a kingroot a telon 50mb ramot használ es 4 szolgáltatás megy alatta? A beallitasaiban valami auto authorisation be van pipáva. Nem tudom ez mi. A masik telon a super user nem futtatot folyamatot csak rootolt es annyi.
-
mobilizmo
Topikgazda
válasz Krill77 #121207 üzenetére
Nézd meg egy független root checkerrel. King(o)root nem tartozik a legmegbízhatóbb appok közé.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Krill77
őstag
válasz Krill77 #121207 üzenetére
A cél symlink /system /ect/host nem létező v hibas. Az adaway nem fog működni ha nem mutat megfelelő fajlt.
Az adaway beallitasai ban van egy olyan h "cél host file¥. 3 elore megadott es egy" egyéni cel".
Egyikkel sem megy mivel a következőt írja:
host fajlok masolasa sikertelen. -
bigdady
nagyúr
Hali
Tudtok olyan üzenetküldő appot ami tudja az értesítés korlátozását mint a viber? Vagyis a telo nem írja ki hogy ki üzent és azt sem hogy mit.
-
válasz canniball #121202 üzenetére
A +20km volt a gond, de ha pesten két egymás utáni piros lámpánál is van egy kis várakozás, akkor egyből bevisz kis utcákba, na nekem ilyen nem kell
A here lenne jó, de nálam valamiért akadozva megy
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
canniball
nagyúr
válasz enginev3.0 #121200 üzenetére
Ha arra volt gyorsabb akkor nem értem hol a probléma.
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest