- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- ZyXEL NAS520 – felhős, kétfiókos NAS
- Kriptovaluták és az adózás
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike88
senior tag
válasz banderasz77 #39925 üzenetére
One clicket nem, de talán ez a legegyszerűbb módszer, pláne pipo S3-ra, azon tapasztalatból mondom, hogy működik.
-
San398
őstag
válasz banderasz77 #39925 üzenetére
[link] esetleg ZhuoDaShi
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
pazirezz
tag
válasz banderasz77 #39915 üzenetére
Vagy megpróbálhatod, ha van lehetőség a routeren állítani, hogy B/G/N-es szabványon "beszélgessen" a külvilággal .. illetve csatornát is válthatsz .. nekem régi ainol tablettán segített
plusz valahol olvastam, ki nem próbáltam .. ha a titkosítást állítod, úgy is változhat a helyzet. .. pl WPA/WPA2-ről WEP-re
https://m.facebook.com/paZirez
-
laszlohu
addikt
válasz banderasz77 #39915 üzenetére
Van egy wifi fix rom, vagy patch, amit az alap rom(v3.2 - es verziójú 4.2.2 ) után kell feltenni,
de ezt már az előbb linkeltem.[ Szerkesztve ]
-
laszlohu
addikt
válasz banderasz77 #39914 üzenetére
Úgy értettem a régit, hogy
2013-01-12 , az szerintem 4.1.1 - es Android
az új, a 4.2 - es az meg 2013. 07. havi
-
laszlohu
addikt
válasz banderasz77 #39911 üzenetére
-
CHIPman
nagyúr
válasz banderasz77 #39678 üzenetére
35k-ért annyira nem rossz, ha azt nézed, hogy új, 9,7" és IPS egy gyengébb, de kétmagos hardverrel alatta... Garanciának valószínűleg búcsút lehet mondani, de Kínából is kb ennyiért lehetne hasonlót(mert ugyanilyet nem találok) szerezni.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
Dr. Romano
veterán
válasz banderasz77 #39542 üzenetére
Én 80$-ért vettem az S1 PRO-t, akkor ez mi? (na jó, kicsit csaltam, mert 23$-nyi levásárolható pontomat rádobtam )
[ Szerkesztve ]
Remélem nem kapok ezért a kommentért szabadságvesztést. Ha igen, akkor találkozunk a böriben. Majd látogassatok meg légyszi.
-
addikt
válasz banderasz77 #39499 üzenetére
Köszi
-
Luissimo
veterán
válasz banderasz77 #39481 üzenetére
igen, NTFS kell neki, hogy ràfèrjen.
cserébe énis kérdeznék egyet.
Huawei ideos s7-en a MinDig TV alkalmazás feltelepszik, de amikor live streamet akarok nézni, akkor a videobetöltés feliratnál forog a kurzor, de nem játszik le semmit.
gyári, 2.x rom, rootolt kütyü.kérdeztem öollégákat a forumban, van akinekmegy és még rootolva sincs.
milehet a gondja?
flashplayer van rajta, filmeket tudok rajta nézni, nemértem.
Valakinek ötlete ?[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz banderasz77 #39481 üzenetére
Ha annyira nagyot akarsz, akkor igen. De valószínű, hogy azt nem fogja felismerni a táblagép, ezért konvertáld át kisebbre.
A filmek esetében én az említett Freemake-ben 3000 kbps-es videót szoktam beállítani, az is bőven elég. A legnagyobb probléma, hogy ilyen 8-10 Mbps-es videókat csinálnak a releaser-ek, ami értelmetlen. Legalábbis PC-n, tablet-en vagy telefonon nézve.[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
válasz banderasz77 #39464 üzenetére
Remélem banggood is... Bár a Pipo S1 pro 150 euró alatt van, elvileg ÁFA-t kellene fizetnem, ami +7 ezer FT lenne.
Most nézem, le kellett volna szedetnem a logot a csomagolásról.
[ Szerkesztve ]
-
Aflamin
tag
válasz banderasz77 #39258 üzenetére
-
Keresztapper
senior tag
válasz banderasz77 #39256 üzenetére
Már hogy ne lehetne?!
Nekem még a kenyérpirítóm is rootolt.
http://palscoffeetech.com/
-
smkb
őstag
válasz banderasz77 #39246 üzenetére
Sehol nem írja a gyártó sem az S1Pro-ra sem az S1-re. Azt meg elég elképzelhetetlen, hogy az S1-ben lévő 800*480-as panel IPS lett volna. Sehol nem láttam kínai tabban 800*480-as 7 colos IPS panelt. Valszeg nincs is.
S1pro , S1
Egyiknél sem írja egy árva szóval sem a marketing oldalon, sem a specben. Az meg nem létezik, hogy egy kínia gyártó ezt ne írná ki büszkén.Az S3-nál már kiemelten írja.
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
válasz banderasz77 #39240 üzenetére
Én sem, de pl a Banggodon is csak 102 USD körül van, onnan rendeltem már kisebb tételeket, azokkal minden ok volt.
[link]Köszi az infót.
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
Magnat
veterán
-
smkb
őstag
válasz banderasz77 #39194 üzenetére
Igen
-
smkb
őstag
válasz banderasz77 #39192 üzenetére
MXPlayer, Mobo player
Utóbbi tud ablakban lejátszani, és oda huzkodod ahova szeretnéd a képernyőn. Nagyfelbontású nagy tabon még hasznos is lehet. -
tjb007
nagyúr
válasz banderasz77 #39188 üzenetére
"RK3188,1.8GHz,Cortex A9, Quad Core
PowerVR SGX 544 MP2"Ilyen párosítás nem létezik.
-
laszlohu
addikt
válasz banderasz77 #39179 üzenetére
A speckó alapján a kijelzője sima TN, inkább IPS - es kéne, nem?
-
smkb
őstag
válasz banderasz77 #39173 üzenetére
Órajelektől is függ, de az SGX544MP2 alpvetően erősebb setup. Viszont, ha A31-es SoC-ról van szó, ott azért meg kell jegyezni, hogy a max 1ghzen ketyegő A7 magok (hiába kamuzgatnak 1,5-öt a termékleírásokban) kb olyanok, mint erős vga alatt celeronnal vitézkedni. Azokban a programokban ahol egy szálon megy a számolás, vagy kell a lebegőpontos teljesítmény, ott nagyon gyengén produkál, hiába az SGX544MP2. Pl, az RK3188-ban a Mali 400 ugyanarra a produkcióra képes 3D-ben a a nagyon magas órajelek miatt, meg mert a 4db max 1,6ghzen járó A9 meg is tudja etetni adattal.A Z2560 as Atomban Droid alatt viszont már kellően meg van táplálva sz SG544MP2, és a gpu órajalei is magasabbak, mint az Allwinner megoldásában.
Az csak papíron 1,5ghz a valóságban az A31-ek nem bírnak 1,0ghznél többet. Kicsit pocsékul sikerült SoC-ek azok, ráadásul a 40nm miatt nem is annyira takarékosak, mint a jóval erősebb RK3188. Egyébként meg mindkettőnek sok a retina felbontás. Az A31 szó szerint csak szenved vele.
HD-ig használhatók kompromisszum mentesen max.
Szerkesztettem a két hozzászólásod, 5 percen belül te is tedd meg legközelebb!
[ Módosította: BomiBoogie ]
-
laszlohu
addikt
válasz banderasz77 #39173 üzenetére
Közel egyforma a sebessége, konfig függő
a/
Exynos 4412, vagy
RK3188 proci533 MHz GPU
Mali 400 Mp4 - gyel 19.2 GflopsÍgy nem lehet összehasonlítani, de létezik olyan konfig, amiben erősebb :
b/
PowerVR SGX544MP2 (kompatibilitás a Direct X 11 ) -gyel
Allwinner A31 proci
350 MHZ GPU
22.4 Gflopsazért azt hozzátenném, hogy a fenti konfig nem annyira jellemző, gyakoribb a Mali
[ Szerkesztve ]
-
ZS3NI
őstag
-
tjb007
nagyúr
válasz banderasz77 #39027 üzenetére
Ott is van vásárlóvédelem, szóval ha gond van, vissza fogod kapni a pénzed.
Én is tartottam tőle, de már túl vagyok a második vásárláson is. Minden zökkenőmentesen ment, annyi a "titok", hogy kerülni kell az alacsony értékeléssel (50-500) rendelkező eladókat, meg a túl szép ,hogy igaz legyen típusú ajánlatokat.(#39030) w.miki
Itthon ennyiért nem tudok olyat, amit nyugodt szívvel ajánlanék. Ez az árkategória már nagyon a legalja, támogatás sincs nagyon, és akkor még a "bírja a strapát" feltételről nem is beszéltünk.
Ha Kínából rendeled, akkor belefér valami komolyabb, de ugye ott is sok mindennel kell számolni. -
Tim82
félisten
Talán ezzel, de nincsen vele személyes tapasztalatom.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
ZS3NI
őstag
Mi a bajod a bankkártyás fizetéssel? Az Alin is van buyer protection segitek, addig nem kapja meg az eladó a pénzét amíg te vissza nem jelzel hogy minden oké. 1szer éltem már a lehetőséggel és működik.
IDDQD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
vlevi
nagyúr
válasz banderasz77 #39015 üzenetére
Igen, az új fw-el e között a két felbontás között lehet választani. Én csak fehéret láttam belőle.
-
vlevi
nagyúr
válasz banderasz77 #39012 üzenetére
A felbontast ugy tudod csekkolni, ha megnezel a mediamarktban egy samu galaxy note-ot, pl. Es melle egy nexus 10-et. Levelezeshez, jatekhoz szerintem eleg lehet a kisebb felbontas is, de pdf olvasashoz, esetleg meg netezeshez is jol johet a nagyobb. Jo dolog az, ha a pdf-ben a 2mm magas betukmis tokeletesen olvashatoak. Nekem u30gt2 van, es a legujabb fw-ben tudom allitani a felbontast. Ez alapjan irtam, hogy ezen a ket teruleten lehet inkabb eszrevenni a kulonbseget. Level olvagatas kozben nem annyira. Sebessegben is trmeszetesen van kulonbseg, mint ahogy pc-n sem nindegy, hogy 1280, vagy 1920 felbontasban tolod-e a crysist :-)
De en probaltam flipperezni, szerintem teljesen rendben van. De volt olyan navi alkalmazas, ami lathatoan szenvedett ezzel a felbontassal, de ugyanez a navi teljesen folyamatos volt a 800Mhz-es, egymagos samu galaxy ace telefonomon. Igaz, annak csak 320x480 a felbontasa.
Ugyanolyan ez, mint hogy pc-n is azt mondjak, az ati 7750 mar keves a fullhd-hoz. Jateka valagoatja, de nagyon, mert pl. Dirt3-at a 7750 is elviszi eyefinityvel, igaz, nem az ultratotal felbontason.[ Szerkesztve ]
-
keszo
őstag
-
CHIPman
nagyúr
válasz banderasz77 #38776 üzenetére
Ott is van Samsung egész normális áron, de azok se rosszak amiket írtam. Meg van Xperia Tablet, csak nem tudom, hogy van-e fehér belőle.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4
-
CHIPman
nagyúr
válasz banderasz77 #38774 üzenetére
Nincs ilyen.
2 maggal ott a WayteQ xTab-100dci 3G, vagy 3G nélkül a Modecom Freetab 1014 IPS X4/WayteQ xTab-100qcr
Színeket nem tudom, a qcr biztosan fehér.
szerk.: Tévedtem, a Samsung Galaxy Note N8000 pontosan megfelelel az igényeknek, és van belőle fehér.[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz banderasz77 #38627 üzenetére
Nincs róla video az emberek 99.9% nem csinál ilyet!
Bár teljesen mindegy így is úgy is bukta lenne,mert pandawill a postára terelne ők meg halott ügy!
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
DanielLong
senior tag
válasz banderasz77 #38540 üzenetére
Szvsz nagyon jó vétel ez is csak úgy, mint a SmartQ. Viszont te most felcsaptál viszonteladónak, vagy mi ez a nagy vásárlási láz? Ha jól emlékszem eredetileg a lányodnak kellett egy gép és a SmartQ-t meg is vetted.
ui: nem tartozik rám a dolog, csak már napok óta látom, hogy mennyire érdeklődsz a két gépért
-
kelzsoca
félisten
válasz banderasz77 #38538 üzenetére
Igaz, csak azonos néven futnak a régebbi SoC-al szerelt gépeik is.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz banderasz77 #38536 üzenetére
-
Kobe
veterán
válasz banderasz77 #38447 üzenetére
A happy houros arat jobb ha elfejted, kb 0.0001% eselye van h megcsipsz egyet az akcios aron annyora hamar elkapkodjak. Masresxt vmi nem kerek a leirasbsn mrrt az u30 gt1 egy tavalyi modell, igy lehetetlen hogy rk3188 lenne benne. Vagy a socot vsgy a gep tipusat elirtak
-
tjb007
nagyúr
válasz banderasz77 #38263 üzenetére
Samsung Galaxy Tab 2 10.1 kínai köntösbben.
-
banderasz77
addikt
válasz banderasz77 #38225 üzenetére
Még 1 gyors kérdés. A visszaszámláló óránál kell lenni és gyorsan F5-el ha lejár az idő előjön a kosárba tenni ikon, vagy a terméknél kell lenni és ott az árváltozást figyelni és gyorsnak lenni.
-
veterán
válasz banderasz77 #38220 üzenetére
Épp azért mondtam, hogy csak a fizetéskor van meg, addig nincs.
Az nem elég, hogy a kosárban van (ahogy más online bolt esetén sem elég, akár az edigital-nál sem). Az csak olyan, hogy elkezdted a vásárlási szándékodat, a hétköznapi életben olyan ,mintha elindultál volna a boltba otthonról.
Ha a mai vagy holnapi akcióban szeretnél valamit, nagyon igyekezz végigvinni, jelentkezz be előre a pandawill oldalán, hogy azzal se menjen az idő. Sietned kell, h ki akarod fogni az első árat (mivel lassú a netem, eddig csak egyszer sikerült nekem)syberia
Mire akarod használni a tabot? Könnyen lehet önkínzás a vége...
Egyébként nem kapott jobb belsőt, mint a kínai tabok, sőt, gyengébb kínai belsője van, mint a kínai tabok többségének.[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
blueye
veterán
válasz banderasz77 #38220 üzenetére
De. Figyelj a PayPal fizetésnél az árra!
-
veterán
válasz banderasz77 #38216 üzenetére
Legyél bejelentkezve, tedd kosárba, valamint fizess, majd a fizetés után a Pandawill oldalán véglegesítsd a rendelésed. Ekkor van meg.
-
tjb007
nagyúr
válasz banderasz77 #38131 üzenetére
Működni működik, csak nem mindegyikkel.
(#38132) VMatteo
Jól látod, mellette pedig más nem szól, ellene viszont igen, mégpedig az kisebb felbontású kijelzőpanel.
-
Redneck
nagyúr
válasz banderasz77 #38131 üzenetére
Igen. Az a Concordenál is. Én is az akksi és a gari miatt választottam. Adnak most hozzá tokot is plussz a Concorde nagyobb felbontású tehát valamivel lassabban futnak rajta a játékok pl. A ROMokról topikokban kérdezzetek azért, én már a Pro Duoról érdeklődtem és jók a tapasztalatok. Hibák azért előfordultak de azokat orvosolták.
Logout Pro Duo
[link]Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
syberia
veterán
válasz banderasz77 #38026 üzenetére
Nekem itthon kéne valami netezős kütyü, milyen telefont lehet kapni ilyen árban (akár használtan) ami már alkalmas wi-fi internet használatára?
https://howbad.info/
-
vlevi
nagyúr
válasz banderasz77 #37930 üzenetére
Hát, igen a 24p az hiányzik. De 1920 az van. Létezik a freaktab.com -on elég komoly fóruma az mk808, mk908, satöbbi stickeknek, (de itt a PH-n is [link], [link]), ahol hozzá lehet jutni 1080p-s kernelekhez. De én kipróbáltam, és visszaraktam a 720p-st. Komolyabb filmeket nem ezen nézek, hanem megy ki vinyóra, és a tévé majd szépen lejáttzsa.
"Tablet lesz,de még nem tudom melyik"
Én már kinéztem magamnak a Cube U30GT2-t, meg is rendeltem kínából, már valahol úton van. Erről is van PH fórum : [link]
10.1", 1920x1200 felbontás, 4mag, 32G belső tárhely, 250dollár, kb 52-53000Ft. Persze félig feketén, Vám Áfa tranzakciós és füstadó nélkül. Remélem könyvet olvasgatni jó lesz.[ Szerkesztve ]
-
this is life
Ármester
válasz banderasz77 #37712 üzenetére
Prestigio multipad 2 8 colos 3g verzio , vagy acer a1-810 ...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
CHIPman
nagyúr
válasz banderasz77 #37712 üzenetére
Itthon, vagy Kínából?
-
veterán
válasz banderasz77 #37698 üzenetére
Mert már le vagy maradva. Az első 5db 151USD-ért volt, utána 200 a most kiírt áron.
elpatkorado #37697
Nálam volt egy ilyen (akkor még többe került és máshonnan vettem). Nem volt vele semmi különleges problémám, ment minden rendesen. Netre, filmre elegendő a készülék.
Ahogy látom, ebben már van töltő is - az én csomagomban csak adatkábel volt.[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz banderasz77 #37693 üzenetére
Egy tabletet két gyereknek? Ajjaj, mi lesz ott
Fényképezés mért olyan fontos? Az olcsó (értsd: jó ár/érték arányú) kínai tabletekben vagy nincs, vagy nagyon szar kamera van, ami használhatatlan képeket készít. Játszogatni lehet a képekkel, de másra nem igazán jók.
-
Švejk
őstag
válasz banderasz77 #37693 üzenetére
Tudom, gyakran reklámozom a Hyundai T7-et, de ez van, jó tablet
Amit tudnod kell róla, kb 40 ezer forint, és a Galaxy SIII processzorát használja, vagyis egy Exynos 4412-t. Itt egyértelmű is, hogy minden játék gyönyörűen fut rajta (én is sokat játszom )
A kijelző IPS, 1280x800 pixel, brutális a fényereje és szép is.
Fényképezni lehet vele, 2 mpx a kamera, de tényleg annyira szép képeket nem csinál. Használható. -
csőnadrág
csendes tag
válasz banderasz77 #36731 üzenetére
Nézz át a wayteq topicba,hogy mi van a kijelzővel...és dönts!
-
csőnadrág
csendes tag
válasz banderasz77 #36731 üzenetére
Nézd...ha neten rendelsz,8 napig indok nélkül visszaadják pénzedet...Ha van időd, nézd meg a neten a Solution, Lengyelországban fél éve forgalomban lèvő klónját! Kiano 3G Dual. Én heteken keresztül vizsgálódtam...legalább 300 felhasználó tapasztalatát néztem át. Van olyan,aki 4 hónapja használja,és csak dícséri tovább..A netes rendelès a Wayteq-ra is igaz...Azzal is próbálhatod elsőre. ( Solution 10 PC Diszkontná l 61 ezer pénz )
-
csőnadrág
csendes tag
válasz banderasz77 #36729 üzenetére
Így van! Tehát van support. És ott van az Overmax Magyarország Facebook-os oldala is. Készséggel állnak rendelkezésedre. Tapasztalatból írom!
-
tjb007
nagyúr
válasz banderasz77 #36161 üzenetére
Igen, elboldogul, az ára meg teljesen rendben lesz.
(#36162) Oldman2
Személyesen még nem volt szerencsém a Nook HD+-hoz, de a specifikáció alapján nyugodtan megvásárolhatod, főleg most, hogy megkapta a Google alkalmazásokat.
-
tjb007
nagyúr
válasz banderasz77 #36159 üzenetére
65e forint és jövő hét elején már állítólag elérhető lesz.
-
laszlohu
addikt
válasz banderasz77 #35738 üzenetére
Én ezt ajánlom :
-
banderasz77
addikt
válasz banderasz77 #26043 üzenetére
Na szóval töltés után (gondolom) a villogás megszűnt. De sehogy nem kapcsol be.....
Esetleg adni kellene neki egy új romot? Ha igen, hogyan csináljam? Link esetleg? -
faresz5
senior tag
válasz banderasz77 #24634 üzenetére
Azzal tudsz játszani amit enged letölteni. (persze ha átírod a build.prom-t akkor mást is, de ezt ha kezdő vagy nem javaslom)
-
Chaser
legenda
válasz banderasz77 #24613 üzenetére
Sok társával ellentétben nem csak papíron jó Ha kap 4.1-et akkor már lesz magyar nyelv is. Azt hiszem ICS-en még nem alap a magyar.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz banderasz77 #24597 üzenetére
ipadalternative.com, pandawill nem annyira megbízható szállítás szempontjából.
-
Chaser
legenda
válasz banderasz77 #24592 üzenetére
N70. RK3066 SoC, dupla mag, 4 magos vga, 1GB ram, 1024x600 IPS kijelző cc 30k from China.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Battlefield 2042
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Minden ami hőszivattyú
- Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Politika
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Apple iPad Pro 11 2024 Wifi + Cellular 256GB M4 Garanciális
- Apple iPad Air 6gen ,Space Gray,M2, 11'',256Gb, Wifi+Cellular (eSim) független, új, 2027.12.ig garos
- RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Samsung Galaxy Tab A8 10,5 4/128GB tablet
- Samsung Galaxy Tab S2 9.7" SM-T819 fekete tablet (SuperAMOLED, 3/32, LTE)
- Új - iPad Pro 11 M4 2024 Wi-Fi 512GB Space Black/Silver - Bontatlan
- Új - iPad Pro 11 M4 2024 Wi-Fi + Cellular 1TB Space Black - Bontatlan
- Új - iPad Pro 13 M4 2024 Wi-Fi 512GB Space Black - Bontatlan
- Új - iPad Pro 13 M4 2024 Wi-Fi 1TB Space Black - Nano-texture Glass - Bontatlan