-
IT café
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz RufuszX #37179 üzenetére
A wifi- je kellemes meglepetés volt nekem, mert nagyon jól veszi a jeleket nem dobál le unos- untalan, Cc tab playem volt elötte ami nem a legjóbb wifivel rendelkezett! A Cc után a Chuwi megváltás volt szinte minden téren! Az aksi tök jól birja szuflával kikapcsolva szinte nem fogyaszt semmit. A hang kihangósítva elég hangosan szól viszonylag tisztán, jó fülessel ez még iberelhető. Joutube lejátszás folyamatos, nekem ez új mert a telon is meg a Cc-n is akadozott. S gyors, jól tölti a böngésző oldalait es hozzá kell tennem gyári böngészővel nyomom, de az is jó igy nem töltőtem le másikat, mert szerintem nem kell! Ami talán a hátránya a kijélző felbontása, de nem rossz igaz vannak jobbak is ennél, de mindent nem pakoltak bele, mert akkor tökéletes lenne. Hát nagyjából ennyi jutott eszembe ha van kérdésed szivesen válaszolok.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Telekom mobilszolgáltatások
- Trump és Altman is reagáltak a DeepSeekre, a fél világ ezzel foglalkozik
- Cuisineer teszt
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Okosóra kijelzőjébe épített ujjlenyomat-leolvasó ötletét védette le a Huawei
- Milyen processzort vegyek?
- A Vatikán szerint az ördög árnyékát hozza magával az AI
- További aktív témák...
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- N-One NPad X1 - 11" kijelző (2K) - Helio G99 - 8 Mag CPU - 8+8GB RAM - 128GB ROM - 4G LTE
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- IPad 9th gen. 64GB újszerű + Vixev toll + Spigen prémium tok + kártyaolvasó/USB-re alakító
- iPad mini 5.gen WiFi / 64GB / Space Grey (011)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest