Új hozzászólás Aktív témák

  • tjb007

    nagyúr

    válasz TeebyKay #61586 üzenetére

    Magán a készüléken is az ehhez szükséges alkalmazás segítségével.

    (#61587) Kzoli90

    A videókat és fotókat ez nem érinti, csak az alkalmazásokat.

    (#61588) Sanyabá

    Igen, arra, más értelmes 10 hüvelykest egyelőre nem is lehet ennyi pénzért kapni.

    A Chuwi vs. Prestigio témában pedig elég könnyen dűlőre lehet jutni. A Chuwi lenne a jobb választás tövvekt közt a Windows, a több RAM, és az erősebb processzor miatt, de ha a feleségnek nem kell a Windows, ha kicsi neki a 8 hüvelykes kijelző, akkor igazából el is dőlt a dolog.

    (#61589) anonym1s

    Gyengébb is, viszont még így is nagyon jól megállja a helyét, plusz azért mégiscsak egy Nexus. A kártyahely hiányát pedig a legesztétikusabban egy mini OTG-s pendrive-val lehetne orvosolni, de még így is kényelmetlen lehet.

    Nem fogok tudni most mondani egyet sem (vagyis tudnék, de azoknak már készül az x86-os verziója), majd -ha minden jól megy- csak a hét vége felé tudok erre ránézni, de ott van neked a W4s, azon meg tudod nézni, hogy hogyan futnak azok az alkalmazások, játékok, amiket használni szoktál (mondjuk a dual OS-es modelleken lévő Android eleve egy más kategória, de talán a célnak megfelel).

    (#61590) Alabástrom

    A MediaPad X1 ugye 4.2-vel jött ki, akkor nem volt gond a sebességgel. Hogy azóta történt-e változás nem tudom, nem fogom tudni megmondani.
    Az meg, hogy megröccen valami legkevésbé a processzor hibája. A kulcs maga a rendszer. Lehet akármilyen jó processzort és akármennyi RAM-ot rakni egy tabletbe, ha a rendszer rosszul/hibása/összecsapva van megírva, összerakva. Jó példa erre a Samsung Galaxy Tab S széria, ami a jóval erősebb processzorral és a 3GB RAM mellett is tud akadásokat produkálni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák