- Fedora Linux
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- ASUS routerek
- TP-LINK routerek
- Bitcoin topic
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mozilla Thunderbird
-
IT café
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
junkpod
veterán
Új bekötéssel is kipróbáltam a HDMI audio extractort.
Erősítő bemenetere az extractor audio only kimenetet kötöttem. A HDMI out -ot a tv ARC bemenetere. A Kodi box pedig maradt a tv másik HDMI bemeneten.
Így a Kodi működik a tv távirányítóval, hurrá.
A Kodi hangok Kodi->tv->audio only->erősítő úton közlekedik, így van DTS HD master és DD TrueHD is (DTS HRA nincs) tehát ez is OK. Tv adás hangja is kimegy az erősítőre.
Viszont az audio only kimenet nem viszi át a CEC infót az erősítőre, így kell az erositohoz egy külön táv. Ez szomorú, de talán vállalható kompromisszum. Próbálom megszokni.Kérdés: van egy Delock HDMI extractor, 27eFt áron, azt állítja magáról, hogy CEC képes. Vajon azzal jobban jarnek? Valóban CEC képes? Ha igen, akkor mehetne vissza az erősítő közvetlen a tv-re, a Kodi meg simán csak egy hang leválasztásal működne.
Nincs valakinek ilyen Delock HDMI audio extractor?
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Robot fűnyírók
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Fedora Linux
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Milyen autót vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Gamer pc konfig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új, Gamer - MSI Z890 Tomahawk + Intel Ultra 9 285K + Kingston Fury Beast 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Régi de hibátlanul működő konfig eladó
- Eladó egy Intel i5 4590-es (4x3,7GHz/16GB/256SSD+500HDD/GT730)processzoros számítógép. 1 hó garancia
- Eladó egy Intel i5 3470-es (4x3,6GHz/8GB/128SSD+500HDD/GT710) processzoros számítógép. 1 hó garancia
- Beszámítás,Apple Imac 27 2017 CTO
- Delta RGB PC - ROG B460, i5 10500, 16Gb, GTX 1080, 512Gb M2 stb.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest