- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
-
IT café
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Minstrel #39503 üzenetére
Pont az a gond, hogy ha kikapcsolom a box-ot, az addig alvó merevlemez felpörög, és nem áll le többet. Milyen boxod van? Próbáld ki, hogy kikapcsolás után mi történik. Volt aki azt hitte, hogy leáll a merevlemez, de nem, csak nagyon halk volt.
Nekem Beelink MX III, MX III II, MECOOL M8S Pro+ mindig ugyanaz a gond volt. A merevlemez 15 perc után alvóban megy, de ha a boxot kikapcsolom felpörög és többet nem áll le. Letettem arról, hogy külső tápos, külső 3,5" házat használjak, inkább veszek külső merevlemezt. Ezért kérdezem, hogy ezek közül valakinek gond nélkül üzemel-e valamelyik. WD-t szeretnék venni leginkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- OLED monitor topic
- BMW topik
- Villanyszerelés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- További aktív témák...
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- HP EliteDesk 800 G5 TWR / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- HP ProDesk 400 G4 SFF / i5-7500 / DDR4 / DVD-RW / USB 3.1 / több db / számla
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fél konfigurációk
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest