Új hozzászólás Aktív témák

  • rocket

    nagyúr

    válasz gbors #8735 üzenetére

    Szerintem meg o utana is ilyen lesz, az NV zsenialisan muveli a szoftvertamogatast, es nagyon magas eladasokat realizalnak ezzel.
    Neha beut egy Batman Arkham Knight tortenet , ami aztan nehany het alatt lecseng, semmilyen szignifikans negativ hatassal nincs az eladasaikra.

    Az meg, hogy az AMD, Abu, meg nehany jatekfejleszto mit gondol a middlewareekrol, nem tantoritja el az NV-t, mindig lesznek akik hasznalni fogjak, es nem csak zs kategorias fejlesztok, legujabb pelda a COD3 ahol GW-t nem mondtak (meg) szo szerint, de az NV sajat kodot ir ami annyiban ter csak el attol, ha GW lenne, hogy az AMD megjelenes napjan majd kezdheti a hetekig tarto optimalizaciot, mig a GW eseteben erre nincs lehtoseguk, de ettol ugyanugy kar fogja oket erni, mert nem fogjak hozni a csoda Radeonok az elvarhato teljesitmenyt. (persze ez egyelore feltetelezes, de a history record alapjan nagy az esely, hogy ez fog tortenni)

    Kivancsi leszek mikor jonnek ra az AMD-nel, hogy marketing eszkoznek nagyon jo a middleware, es csinalnak egy sajatot, persze mar nem lenne konnyu ~20%-os piaci reszesedessel megfelelo partnert talalni ehez.

    [ Szerkesztve ]

    "A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."

Új hozzászólás Aktív témák