Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Abu85 #59913 üzenetére

    Igen ezt írom hogy október végi és 2 milliárd alá nem fog lemenni,a 0,5 lehetetlen szám már ilyen hatalmas cégnél, amit írtál mert annyi nekik már a normal inventory. és ez mindent tartalmaz, az előre legyártott az Ada készleteket is, októberről beszélünk.

    "Total Inventories includes the raw materials, work-in-process goods and completely finished goods of a company. It is a portion of a company's current assets.2

    Fentebb betettem hogy hetente több ezer előző genes Ampere kártyát adnak el a boltok, tehát kapják a kártyákat. Mindenhol kapható Ampere csak 3070 Ti fölötti nincs már sehol, de több fogy mint RDNA 2.
    Ott a forgási mutató 139 napra elég neki ez a készlet ami október végétől nézi és nullára kiárulva írja ezt ami nem fog megtörténni, hisz nem fognak lemenni 2 mrd alá már szerintem.
    Tehát most jósolhatok január végére 3, 4 mrd lesz a készletük+- 0,2 , miben már benne lesz az előre gyártott 4070 készletei is, március végére 3 mrd alatt lesz. :P

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák