- Skype topic
- Hálózati / IP kamera
- OpenWRT topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Google Chrome
- Reklámblokkolók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
AMD AM5 Platform - Zen 5 processzorcsalád - Ryzen 9xx0(X/X3D) széria
A Zen 4 (Ryzen 7xx0) topic [erre található]!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maelephant
senior tag
Valszeg még fiatal vagy és nincs sok interakciód a rendszerrel. Valami bajod van = elküldenek 100 helyre, rengeteg várakozással (vagy pénzért, de kevesebb várakozással), kapsz egy csomó részeredményt, aztán összefoglaló, holisztikus választ (Önnek ez meg ez a baja) soha senki nem fog mondani, hacsak nem valami triviális betegséged van, hanem az "ez sok mindentől lehet", "további vizsgálatok / megismételt vizsgálatok kellenének majd fél év múlva", "a pontos ok már megmondhatatlan", aztán a megkoronázás, az "ezzel együtt kell élni" mondat.
De hallgattam rád és feltettem a kérdést az alaplapos csopiban az útmutató szerint. Memóriára is kértem ott ajánlást, remélem, nem küldenek át a "Milyen memóriát vegyek" csoportba is...Bocsánat, közben látom, hogy fentebb vannak már javaslatok, köszönöm, az MSI Tomahawkokat (850/870) én is néztem már, érdekes módon a B850 az Alzán csak előrendelhető még de az előrendelési ár 125K, az meg szinte az ui. típusnevű X870 szintje, érthetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
omfgk
veterán
Ha 4K-ban tesztelnék, az csak azt mutatja meg, hogy melyik játék mennyire GPU igényes és meddig ér a 4090 ereje.
Következő mondat.
Mennyi a VR?
Szemenként 2000x2000?A lényeg továbbra is az ,hogy maga a felbontás nem ró nagyobb terhet a procira. Különböző beállítások viszont igen. Ki kell tesztelni. Több npc, több fizika, több útvonal, árnyékok számolása, ilyesmik szoktak lenni.
Ray Tracing szintén.
De mindig sokkal nagyobb a mozgástér a gpu-nál mint a cpu-nál.Például Stalker-el bármit csinálsz, a városok közelében megeszi a cpu-t.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Google Pixel topik
- Gyúrósok ide!
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gaming notebook topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7 14700 (Garancia)
- AMD Ryzen 9 5950X 16-Core 3.4GHz AM4 (64 M Cache, Up to 4.9GHz) Processzor! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest