Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
helgi
aktív tag
Igen, majdnem. Újak nem érdekelnek. Amire kíváncsi lennék az az Eve és a Wot, és a Battletech, Mechwarrior, ami újabb. Arra lennék kíváncsi, hogy a beállításokkal mennyire lehet játszani a még élvezhető képminőség terén és milyen sebességgel futhat. Régi játékok amik 1990 és 2000 körül jelentek meg, ehhez is kellene hogy passzoljon.
-
helgi
aktív tag
Érdeklődnék, hogy RX570 8GB kártyával játszotok e 2160p-ben? Kiváncsi lennék az észrevételekre.
-
helgi
aktív tag
A 23.8.2 driver akkor jó? Alulfeszelem én is az 570 nitro+-t.
-
helgi
aktív tag
Már elnézést, mi az, hogy "semmi sem használ 8GB videómemóriát. " , "Rx570-nél szerintem tökmindegy. Ami nem megy a 4GB-oson az a 8GB-oson sem fog.". Ezt miből állapítottad meg?
Már csak egy példát hagy mondjak. Battletech. Nálam simán kihasználja a 6-8Gb-t, mindezt Highban és nekem is RX570 van. Én értem, hogy ki vagy kelve magadból, bizony érthető, viszont tovább kéne lépni a megoldás felé, nem pedig még több pesszimizmust magadba szívni. Egyébként a pc mindíg is memória zabáló kitaláció volt, van és lesz.. -
helgi
aktív tag
Nekem két éves rendszerem van, anno egyből a 19.12.2.-őt tettem fel, egy Win7 és Sapphire nitro+ RX570 8gb-re. Nincs problémám vele, hacsak az nem az, hogy ritkán be kell töltenem az elmentett beállításokat. (vCore és ram fesz+mHz)
[ Szerkesztve ]
-
helgi
aktív tag
Rendben, köszönöm a segítséget.
-
helgi
aktív tag
válasz pecccccccca #41766 üzenetére
Igazából neki az számit, hogy az említett monitoron (Acer XB241H) 144Hz-en tudjon futni a játék. G-Sync ide vagy oda, ha a FreeSync-el is megy akkor az 5000XT is jó neki, hisz az olcsóbb.
-
helgi
aktív tag
válasz pecccccccca #41761 üzenetére
Értem, kösz a segítséget. AMD-nél nincs ilyen?
-
helgi
aktív tag
Sziasztok, lehet venni most egy AMD Radeon RX 5700 XT 50th Anniversary kártyát. Az lenne a kérdés, hogy a monitor viszont G-Sync-es és előtte nVidia volt benne. Érdemes e vagy maradjon nVidia?
-
helgi
aktív tag
válasz BoneDragon #40275 üzenetére
Nálam az 570-nél nagyon is megy. Sőt, magától is..
-
helgi
aktív tag
válasz varmi2 #39995 üzenetére
Üzemelésből eredő gondom nincs vele. 100%-os kihasználtságon 57-63 Celsius közt hűti ~1450 rpm-es fordulaton és 0.943mv feszen. Az órajel 1300Mhz gpu és 2000 Mhz a ram, ez 0.880mv-n.
Én inkább arra gondoltam. hogy van e olyan megoldás, ami még ennél is hatékonyabb és halkabb. És hogy az számottevő e.[ Szerkesztve ]
-
helgi
aktív tag
RX570 Sapphire Nitro+ -ra létezik e olyan hűtés, ami hűvösebb és halkabb? Érdemes e cserélni?
-
helgi
aktív tag
válasz viperabácsi #39606 üzenetére
Érdekes ez a 19.12.2 driver, mert kétféle van belőle. Van egy amit 10.-én adtak ki, ez 2mb-al kissebb is, míg a másikat 12.-én.
-
helgi
aktív tag
amd log utility driver -t nem tudta installálni... Fontos ez?
[ Szerkesztve ]
-
helgi
aktív tag
Sziasztok, az adrenalin-2020-edition-20.1.1-jan9 kiadás hozott e stabilitást az előzőekhez képest?
-
helgi
aktív tag
BUÉK!
Az utóbbi idők ati driverei közül, lehet e már tudni hogy melyik stabil? -
helgi
aktív tag
válasz Tamagocsi123 #39117 üzenetére
Alap esetben vagy a 6-os vagy a 8 pines elég. Nekem jelenleg a 8 pines van használva. 0.950v-n 1310mhz még stabil ami nekem elég. A ram 2000mhz-n ketyeg.
-
helgi
aktív tag
És néztétek már a 19.12.3 drivert? Dec 18.-án jött ki.
[ Szerkesztve ]
-
helgi
aktív tag
válasz Gyuri27 #38861 üzenetére
Akkor egy kis nyüanc, enyém is az volt..
Sapphire RX570 8GB Nitro+ személyében. 2 hónapja járt le a garija. 2 hét után eddig nem volt gond. Most mióta kijött a 19.2.2 2020, azóta kissé mintha tórlódna az adat játék közben, néha szörcsöl.. Kiváncsi leszek a januári driverre.[ Szerkesztve ]
-
helgi
aktív tag
Sziasztok, szert tettem egy Ati RX570-re és érdekelne hogy valaki használja e 3D BD50 filmek nézésére.
-
helgi
aktív tag
Ó köszönöm. Wattmant nézegetem. Ha azt szeretném elérni, hogy halk és hűvös legyen, akkor mit lenne érdemes állítani benne?
-
helgi
aktív tag
Sziasztok! RX570-hez érdeklődnék. Afterburner, trixx vagy wattman ?
-
helgi
aktív tag
Sziasztok!
Olyan RX570-es vga-t amit 4-6 hónapig bányászásra használtak szabad-e, érdemes-e megvenni?
-
helgi
aktív tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget! Akkor tulajdonképpen jelenleg az RX570-est érdemes megvenni, értem ezt így a +-2 évre ha lehet ezt így mondani.. Az emagon olvastam az ajánlott kártya értékelésében: "A neten sok panaszt hallani ezekről a kártyákról, hogy hamar tönkremegy valami a hűtő ventillátoruk körül, ezáltal fura hangokat produkálnak. Ugyan elvileg ez könnyen cserélhető, mégis ki akar ezzel bajlódni? Amúgy 60 ezer forint körül szerintem jó vétel lehet." De hát az nem fórum ugyebár..
[ Szerkesztve ]
-
helgi
aktív tag
válasz varmi2 #32987 üzenetére
Azért akarom ezzel használni, (Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.7.1), mert ez az utolsó Ati driver, ami támogatja a 3D lejátszását, legalábbis a 2018.márciusig kiadott driverek-ből. És gyanítom, hogy a mostaniak sem támogatják, hiába venném meg a legújabb vga-t hozzá. Viszont cserélni meg kéne a 4K végett. Ezért gondoltam az RX570-re, mert még megfizethető. Viszont a lehető legcsöndesebb kellene. Úgy vettem észre hogy mostanság az MSI kitűnő minőséget képvisel mind hűtés, mind szoftver téren. (szuper csöndes). Ezért is írtam, hogy a piros keretes változat az csöndesebb a leírás alapján. Játszani meg esetleg Wot, vagy Eve amivel játszom. Ha van jobb meglátásotok várom a tanácsokat.
[ Szerkesztve ]
-
-
helgi
aktív tag
Sziasztok! Egy kérdés az RX570 tulajokhoz.
Ezzel a vga driverrel használtátok már? Igen, RX560-ig írja. Az 570 ez a driver után érkezett azért nincs a support-ba írva?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest