-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirakuru
tag
Üdv!
Egy hónapja vettem egy RX480 4g nitro+, és csak azért mertem amd-t venni mert azt írták hogy driveresen rendben van. Közel sincs rendben ugyanis netezés közbe is elfeketedik a kép, képernyő illesztő nem válaszol és társai, ennyi pénzért nem ezt vártam!!!! Nvidia-nal sosem volt ilyen jellegű hibám és ott sose kell cserélgetnem a drivert hogy most épp melyikkel fog normálisan működni.... Valaki tudna segíteni hogy tudom megoldani ezt a hibát?? driverből11.16.3 at raktam vissza ugyanis a 11.16.4 -el is feketedett.
-
Mirakuru
tag
Játékok alatt működik rendesen ( BF1, DOOM ) ezek mind netezés közben jönnek elő ez a furi. Legyalulom az egészet ddu-val is, és felrakom a 11.16.2 ha már mindenkinél bevált és jó. Kéne valamit állítanom a kártyán egyébként???? vagy ti alapon használjátok?
[ Szerkesztve ]
-
Mirakuru
tag
válasz Create. #10467 üzenetére
Teljesen egyetértek. Egyébként nálam lekopogom, de nem jött elő a jelenség tegnap este óta amikor lepucoltam az egészet és visszaraktam a 11.16.2 drivert, hardveres gyorsítást is kikapcsoltam. Játékok alatt is rendesen megy, jó lenne ha nem kéne többet vacakolni ezzel, mert szeretném élvezni a kártyát amit megvettem.
-
Mirakuru
tag
Akkor leírom még1x hogy nem terhelt állapotban csinálta nekem ezt a képernyő illesztő nem válaszol dolgot.Netezés közben jelentkezett, az is csak akkor amikor én balek felraktam a legújabb drivert. Játékok alatt szépen megy. Innentől kezdve nem tudom hogy a táp nálam okozhat-e ilyen problémát.
-
Mirakuru
tag
válasz cintula187 #10531 üzenetére
Szia. Nekem egyszer feketedett el és akkor azthiszem visszajött a kép.Inkább a képernyő illesztő összeomlott majd újraindult dolog volt nálam jelen. Most már rendben működik, azóta hogy lepucoltam és visszaraktam egy korábbi drivert. ( eddig legalább is.)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Proxmox VE
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Láncfűrész topik
- Háztartási gépek
- Windows 10
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Óra topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- PNY RTX 4080 16GB GDDR6X TF VERTO Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Teljesen új msi gaming x gtx 1080 ti videókártya gyűjtőknek
- RTX 3090 24GB DDR6X Extreme Holo garanciális
- Ventilátort keresek Inno3D GeForce iChill X3 RTX 3070 8GB-hoz.
- Gigabyte Aorus 3060 Ti Master 8Gb GDDR6 (dobozos, gyártói garis 2024.12.17-ig)
- ASUS Dual RX 6600XT 8GB OC videokártya eladó! Garancia! Számla!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest