-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Csak eljutottam ide is. Adva van egy i5 2500K@4Ghz, 8 Gb DDR 3 RAM és egy 960 GTX 2Gb VRAM konfig. A játékok nagy része tökéletesen megy, azonban Doomnál már elkezdtem érezni, hogy rossz döntés volt a 2Gb VRAM.
Eddig valamiért csak Nvidiákat néztem, próbáltam jó árban GTX 970-et kifogni, de véleményem szerint nagyon rosszul lőtték be a használt árakat a 1060-at figyelembe véve. Aztán súgtak más topicban, hogy nézzek azért szét RX 470 fronton is. Elkezdtem nyálazni a teszteket, YT videókat és most ott tartok, hogy RX 470 4Gb 60-63 körül, vagy érdemesebb RX 480 4Gb-ba belefektetni még ~10e Ft-ot. Külföldi tesztek egyértelműen utóbbit ajánlják, mert kezdéskor 20$ különbség volt, de idehaza ez majdnem a duplája. Előbbi fele hajlok, de kíváncsi vagyok a véleményetekre
XFX és Sapphire Nitro+ típusokat nézek.Xbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
Mindenképpen egyedi hűtésű kártyát szeretnék, igen. A PCX árai tényleg nagyon korrektek. Elvétve láttam pár jobb ajánlatot hwaprón, de elég gyorsan jegelték őket. Most úgy is jön a hosszú hétvége, hátha felbukkan valami, aztán jövő héten ráveszem magamXbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
válasz JegesEmber20 #8986 üzenetére
Ez mondjuk de nagy ugrás lenne ahhoz képest amin vacillálok, de lehet nekem is be kéne próbálnom
Xbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
Eladtam a régi kártyám, úgyhogy most már élesben keresem hétvégéig az utánpótlást
Szerintetek megér +11.000-et egy Sapphire Nitro+ RX 480 4gb az XFX RX 470 4Gb Hard Swap BE-vel szemben?Xbox GT: nozsolt
-
nofi
addikt
válasz SzlobiG #9405 üzenetére
Múlt héten ugyanezt játszottam, vártam a jobb ajánlatot, aztán egyszer csak megvették a régi VGA--mat, így nem tudtam tovább halogatni. Ugyanezt a kártyát vettem meg 72500-ért végül, de legalább már pénteken át tudtam venni. Sajnos ahogy látom ezek a 4-5000 Ft-os áringadozások teljesen mindennaposak egyes hardvereknél
-
nofi
addikt
Másnál is előfordul, hogy restart után felbőg a VGA? Eddig kétszer figyeltem meg restart után RX 480-as Sapphire Nitro+ -nál, hogy miközben tölti be az OS-t, mintha valami vészfordulatszámra kapcsolnának a ventijei és tolja mint egy porszívó majd pár másodperc után elcsöndesedik. Ennek mi lehet az oka?
[ Szerkesztve ]
-
-
nofi
addikt
válasz Chereiose #9915 üzenetére
Ugyanezen a gondolatmeneten mentem végig én is. Hetekig kerestem 970-et, de olyan árakon adták, hogy végül el is ment a kedvem a fejlesztéstől. Aztán nyeltem egyet és évek óta először megnéztem mi van amd fronton és pont ez hiányzott. HW aprón 60 körül ki lehet fogni 470-eket, szerintem az alá ne add
-
nofi
addikt
válasz Csapoati #10201 üzenetére
Itthon boltból, 3 év garival 70-73e Ft körül ki lehet fogni, én A4-ben vettem, pár hete 72-ért. Ha nem zavar, hogy a gari bonyolódik picit akkor a Civ VI miatt valóban olcsóbbra jöhet ki a vége. Ha jól láttam FH3 topicban is aktív vagy, ahhoz nem merném megkockáztatni a 3 Gb VRAM-ot
-
nofi
addikt
válasz SzlobiG #10275 üzenetére
Beépített benchmarkról nem tudok, csak gondoltam nézed játék közben az fps-t. Én még szerencsétlen 960 2gigás GTX-emmel Doomoztam tavasszal, High beállításokkal. Érdekes, hogy az első pár pálya jól futott, aztán a pokol után egyszerűen felzabálták a nagy terek a vramot és onnantól szinte a végéig izzadt a gépem alatta.
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Pár hónapja használok egy Sapphire Nitro+ RX 480 OC kártyát. Alapjáraton teljesen hangtalan, de néha amikor játszom eléggé felpörgeti magát. Érdekes, hogy Forza Horizon 3 mellett még tűrhető, de pl. Ride of the Tomb Raider alatt már kezd elviselhetetlenül zajos lenni. Egyáltalán nem vagyok járatos VGA konfigurálásban, az AMD kezelőfelülete is annyira új számomra, hogy 5 perc alatt jutottam el a Wattmanig Láttam, hogy az első hsz-be linkelve van egy videó erről, de megköszönném ha valaki kicsit részletesebben elmondaná akár privátban miként és mennyire vegyem vissza a teljesítményt, hogy ezt a zajosságot mérsékelni tudjam.
-
nofi
addikt
-
nofi
addikt
-
nofi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Eladó hibás GeForce GTX 1050 Ti Windforce OC 4G kártya
- XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT (Garanciás)
- Nvidia Geforce RTX 4070 Gainward Ghost 12GB DDR6...Vadiúj! Bontatlan! 3év GAR!
- Asus geforce gt 1030 2gb lowprofile
- SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT NITRO 16G GDDR6 --- GARANCIÁLIS 27.01.25-IG ---
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest