Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Hálózati / IP kamera
- Mozilla Thunderbird
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Windows 11
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
R3laX
addikt
válasz AllTheBest #23493 üzenetére
Szép eredmény tényleg, jól bírja.
-
R3laX
addikt
válasz AllTheBest #23487 üzenetére
Nem tudom én hanggal szoktam játszani, akkor nem igazán hallani . Amúgy nyáron nyitva az ablak, a város zaja ilyenkor simán elnyomja. Ha közel vagyok a géphez, akkor vagy zenét hallgatok és nem hallom, vagy játszok és nem hallom . Ha távol vagyok a géptől alapból csak nem hallom .
"alulfeszelve még játékok alatt is ritkán pörgött fel a venti"
Én vsync nélkül nyomom, nem fixálom 30FPS-re . Kártya mindig 100%-on ki van használva.
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz AllTheBest #23481 üzenetére
Ha rendes házhűtésed van sztem húzva sem vészes az Msi. A mostani 69% Asic-kel rendelkező kártyám is 28 fokos szobában 1400/2200-on 1.175-1.8V-tal csak 73 fokra megy fel 55-60%-os ventifordulat mellett, ami a TwinFrozr VI hűtésnél egyáltalán nem vészes. Az XfX black ilyen fordulatnál már jobban süvített. Szerencsére ez is viszi stabilan a 2200-as ramot, mint eddig bármelyik 480-am. Persze a 82.8%-os Msi nem melegedett ennyire sem , de ő már kitudja hol jár. Tesóm már nem ilyen szerencsés az ő GamingX-ével 2050-es rammal már fagy neki.
[ Szerkesztve ]
-
Simi37
őstag
válasz AllTheBest #23366 üzenetére
1,28 gyári fesz???? Az nagyon durván sok Nem inkább 1,18?
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
chopin42
addikt
válasz AllTheBest #22937 üzenetére
Kösz a tippeket, meglátom mi lesz!
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
Vitka675
tag
válasz AllTheBest #22822 üzenetére
Leírta az ember, úgy szűrik, hogy 1 vevő egyet vehet, mint neweggen. Nem 100%os módszer persze, de azért nagyban segít. Ha magához térne az árszínvonal, akár még OCUKról is vennék.
-
syberia
veterán
válasz AllTheBest #22822 üzenetére
A bányászkodástól kicsorbult élű kártyáknál ugrik a garancia.
https://howbad.info/
-
whYz
őstag
válasz AllTheBest #22799 üzenetére
Banyaszashoz pont memoria tuning kell, ez meg meg az alapot se birja. Azert atverni nem akarok senkit. Raadasul akkor megint nem vagyok elorebb, mert ugyanugy nincs kartyam.
[ Szerkesztve ]
-
whYz
őstag
válasz AllTheBest #22758 üzenetére
Homersekletet neztem, felment 76 fokra is, ugyhogy felporgettem a ventiket es 60 fok korul maradt a hofok de sajna igy is befagyott. hwinfo nem mutatott memoria hibakat, igy gondolom vagy a gpu vagy valami mas hardveres dolog lehet.
Legujabb drivert toroltem majd ujratettem, de nem javitott a dolgon, windowst nem fogom ujratenni csak ezert, de ketlem, hogy valtoztatna valamin.
Nokedli: Hat elozo kartyam egy R9 280, ami elmeletben tobbet eszik, illetve a tap is egy 600W-os OCZ aminek birnia kellene.
[ Szerkesztve ]
-
Apucy01
őstag
válasz AllTheBest #22700 üzenetére
Remélhetőleg meg lesz! de szerintem attól hogy személyesen hozza be az országba attól még valami féle vámot vagy ilyesmit fizetnem kell rá ha nem tévedek.
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
Apucy01
őstag
válasz AllTheBest #22689 üzenetére
köszi! tehát lehet hogy az asus ismét felejtős?
a gigán igen meglepődtem hogy jól sikerült hiszen mind az r9 3xx és az rx 4xx széria igen rosszúl sikerült nekik .
Csak simán Tolvaj KOBOLD!! :D
-
giornalista
senior tag
válasz AllTheBest #22684 üzenetére
" 2-3 naponta felbukkan ez a kérdés"
2-3 óránként, you mean
-
zolee1984
senior tag
válasz AllTheBest #22629 üzenetére
Megoldom
Végülis az rx470 biosát is lecseréltem sajátra, hogy ne visítson és ne droppoljon. +Alul feszeltemüdv Zoli
-
zolee1984
senior tag
válasz AllTheBest #22627 üzenetére
Jogos
Dehát leginkább semmi nincs. Max ilyen rendeléses mint ez is. Aztán majd jön ha jön egyszerüdv Zoli
-
zolee1984
senior tag
válasz AllTheBest #22623 üzenetére
Új fajta igen 67600ft-ért lehet berendelni hardverkernél csak nem merem mert a strix rx 470 is csalódás volt hűtés és powerlimit téren
Inkább várok egyenlőreüdv Zoli
-
Hunork
veterán
válasz AllTheBest #22608 üzenetére
Értem!
Csak hát az élet, a világ erről szól most... mondjuk nagyon furcsának tartom ma is, sőt, kifejezetten meglepőnek, de most személyesen lehet érezni, hogy a PIAC mit is tud művelni..."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
giornalista
senior tag
válasz AllTheBest #22603 üzenetére
AMD Radeon Vega Frontier Edition launching on June 27, 2017.
For those looking for a NVIDIA GTX competitor, the AMD Radeon RX Vega series will launch at Siggraph which runs from July 30 to August 3, 2017. -
komi77
senior tag
válasz AllTheBest #22598 üzenetére
Ez is benne van a pakliban. Lehet, hogy nem is akar az Amd többet termelni mint amennyit tervezett. Ki tudja pontosan mi van a háttérben.
Szegény ember kézzel nőz.
-
komi77
senior tag
válasz AllTheBest #22555 üzenetére
Így van, sőt ha nem tudják egyből növelni a gyártó kapacitást akár még a kártyák elosztását is befolyásolhatnák. Nekik mindegy kinek adják el, a vásárlónak meg nem mindegy ha nem jut hozzá. Főleg hosszú távon alakulhat ki rossz érzés a márkával szemben ha senki nem tud vásárolni.
Szegény ember kézzel nőz.
-
Franklin
addikt
válasz AllTheBest #22551 üzenetére
4GB-os Gigabyte Aorus, de nem igazán bízok benne, túl szép, hogy igaz legyen.. aztán ki tudja, hátha mégis
-
ADAM1337
nagyúr
válasz AllTheBest #22538 üzenetére
Igazából nem sürgős, elvagyok a mostanival de ezt a szériát lestem upgrade-nak ki.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz AllTheBest #22535 üzenetére
Pár hónapja lestem akkor elég normális áron volt, mi az oka ennek ?
60-70 körül volt 4gb-s 480-as ? -
R3laX
addikt
válasz AllTheBest #22525 üzenetére
[link] Nem bánom, h úton a ryzen +X370 lap. 10 év után újra Amd gépem lesz . Anno egy 2600+ Bartont pirítottam . Sorr, nem Offolok.
-
Vitka675
tag
válasz AllTheBest #22525 üzenetére
Procit csak azért írtam, hogy legyen egy, ami értelmesen kihajtja, mert a jelenlegi Phenom2 X4 960BE azért nagyban visszavetné az efpéjest jaj de öreg már szegénykém...
-
tomas8383
csendes tag
válasz AllTheBest #22512 üzenetére
köszönöm a választ újra raktam vírus volt megszünt a problémám köszi
-
chopin42
addikt
válasz AllTheBest #22476 üzenetére
Ha napi 24-ben számoljuk a bányászatot, akkor 2 havi bányászat az több mint 6 havi játékcélú felhasználásnak felel meg, ha valaki napi 8 órát játszik. Minden nap!
Tehát elvileg egy három év garis kártya, ha egy évet bányásznak vele folyamatosan, elromolhat gariidőn belül is
Eredmény, ha veszünk egy fél évig bányászatra használt kártyát, és van rám még 2 és fél év gari, akkor lesz egy másfél évnyi intenzív játékhasználatot megélt kártyánk, még két és fél év garival. Még 2 évig használható, és ha még működik, pont lesz fél év gari rajta (eladható), ha nem, pedig ingyen új kártya...profitSzakmai kérdések csak a fórumban...
-
füles_
őstag
válasz AllTheBest #22260 üzenetére
Ugyanúgy játszanak még mindig RX-szel. Nem mindenki bányászik velük. Sokan nem is észlelik ezt a bányászőrületet.
És most megyek játszok egy kicsit.
-
syler123
veterán
válasz AllTheBest #22204 üzenetére
Ennyire ne legyél már értetlen... Mert ezt komolyan nem hiszem el... 80k-ért vettem volna 580-at, de ennyiért nincs és nem is lesz a közeljövőben. Nincs semmilyen 50k eltérés a 2 kártya között, nézd meg hogy 580-at itt hirdetik 125-ért használtan, és ugyanennyiért a bontatlan 1070-et...
Gondolkozz már, szerinted játékra most helyén van az 580 ára? Szerinted most melyiknek jobb az ár / értékaránya?
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz AllTheBest #22202 üzenetére
Nézz körül itt az oldalon. 130k-ért vígan kapsz 1070-et.
Most nem is tudom hogy várjak-e az 580-al, tehát fognak -e a hónapokban csökkenni az árak vagy vegyem meg az 1070-et. Max 80k-t szántam a dologra, de lehet kénytelen leszek hozzá tenni, mert ebből az 580-ból így nem lesz semmi.
Most írtam egy eladóra, aki új garanciában cserélt 1070 gaming x-et árul 125k-ért, meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
válasz AllTheBest #22198 üzenetére
Figyelj ha a jelenlegi helyzetet nézzük és tételezzük fel hónapok alatt sem enyhül a dolog, akkor igenis közel azonos áron van az 1070 és az 580. Persze az 1070 egy sokkal de sokkal jobb kártya, de alig drágább.
Jelenleg itt az oldalon van fent 580 125k-ért, 115-ért.
Szóval de, lassan lehet 1070 irányába nézelődni inkább. Azt gondolom az itteni tulajok sem cáfolják hogy sokkal jobb kártya az 1070.
-
lacus83
senior tag
válasz AllTheBest #22117 üzenetére
Vannak lehetőségek ennek a megfékezésére de én ezekkel nem akarnék élni,ezért kértem szépen az ellenkezőjét
[ Szerkesztve ]
MSI B460 Tomahawk,I5 10400F Box,G.Skill Tident Z 2X8 Gb 3000Mhz RGB,Corsair H110i GT,Cooler Master Case,Samsung 860 Evo 256GB ,Toshiba P300 3TB,Focus+ 850W Gold,ASUS ProArt 4060 OC,LG 27GL850B
-
giornalista
senior tag
válasz AllTheBest #22075 üzenetére
ugyanígy indult az RX 470 is, amit nyáron vezettek be és őszre lett rendes készlet, végül télre ment le nagyon az ára.
-
füles_
őstag
válasz AllTheBest #22030 üzenetére
A jobbféle 8GB-os 480-asok elkelnek még 85-87e-ért is ahogy nézem.
Én szívesen leváltanám egy 570-re vagy 580-ra. Nekem tetszenek azok a kártyák, főleg Zafűr változatban.[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz AllTheBest #22017 üzenetére
Hat akkor azert. Ilyenkor nem veszi vissza a VRAM orajelet, es a GPU is nagyobb feszultseget kap.
Switch Tax
-
MasterMark
titán
-
kolopele
nagyúr
válasz AllTheBest #21969 üzenetére
Ártatlan poén volt, de nem lesz több hozzászólásom itt ne aggódj. Igaz, engem nem zavar ha valaki az Nvidia topicban érvel az AMD mellett, de nem vagyunk egyformák.
További szép estét mindenkinek. -
Simi37
őstag
válasz AllTheBest #21817 üzenetére
Tegyük hozzá azért 1050mv/1338mhz hez elég jó asicú gpu kell
Ryzen 9 5900X • Asus Crosshair VI Hero • ASRock RX 6900 XT OC Formula
-
syler123
veterán
válasz AllTheBest #21678 üzenetére
Azt írtam tegyen hozzá. Aki 100k-ért tud venni egy középkategóriás kártyát, az 130k-ért tud venni felső-középkategóriásat, sokkal de sokkal jobb ár / érték mutatóval. Igen 130-ért van itt hardverapron új bontatlan 1070.
fules: igen olvastam a bányászokról, meg a hirdetésüket is olvastam, közrejátszanak szépen az ár emelkedésben / készlethiányban.
[ Szerkesztve ]
-
5ent1nel
aktív tag
válasz AllTheBest #21613 üzenetére
MSI 480 Gaming: minden piszkálás nélkül IDLE 36 fok (szoba 22 fok körül lehet).
-
Televan74
nagyúr
-
ricsi8800gt
addikt
válasz AllTheBest #21610 üzenetére
Nagyon komoly ez a hűtés. 40 perc F1 2016 és 64fok,ventik zaja szinte minimális,Jó lett ez az 580
Opel Astra H Caravan 2007 Z16XER,Ford Focus 1.6.07.KTM EXC 250.07
-
ricsi8800gt
addikt
válasz AllTheBest #21597 üzenetére
-
Pokesz007
senior tag
válasz AllTheBest #21522 üzenetére
AllTheBest Nekem meg heti szinten 4-5 óra Szóval az se fog beleszólni a villanyszámlába. Mikor 2x Asus 8800 GTS 320MB kártyáim voltak,akkor csak nagyobb fogyasztás volt
kolopele Sose foglalkoztam vele,csak állandóan ezt a topicot olvasom és rámjött. Amúgy nem zavarna. Csak lehet ,hogy Sapphire hd 7850 2GB után lehet,szokatlan lenne,ha hangosabb lenne.[ Szerkesztve ]
️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Pokesz007
senior tag
válasz AllTheBest #21518 üzenetére
Az jó Igaz nem értek hozzá,majd itt megkérdezem,vagy utána járok valahogy,hogyan kell. Persze sok olyan ember van aki nem nézi az fps,Órajel,Fogyasztás stb és nem szól ide a fórumba,hogy baja lenne Én meg itt problémázok a fogyasztáson.
️️Hardverapró Mindörökké️️ Ámen
-
Televan74
nagyúr
válasz AllTheBest #21398 üzenetére
Köszi,nem kell.
Játék alatt most 1400rpm be van lőve,64C° a GPU, 71C° a VRM. 3 hónapig nem volt asztalim,aztán furcsa volt hogy terhelés alatt max fordulatom pörög.Előtte auto -n sem volt probléma egy darabig.De megint beállítottam és csend van.Nem panaszkodom.Mindenbe beleugatok!!!
-
félisten
válasz AllTheBest #21333 üzenetére
Megtaláltam, nem is rossz.
Már csak a kínálatba kell visszakerülnie a Pulse ITX-nek, mert most mintha mindenhonnan eltűntek volna az 570-esek."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
R3laX
addikt
válasz AllTheBest #21245 üzenetére
Ez már eléggé alul van feszelve [link]
Szerk.: Az feltűnt, hogy csak 55%-osan használja a kártyát? Elég oda a 460
[ Szerkesztve ]
-
R3laX
addikt
válasz AllTheBest #21204 üzenetére
Memóriának nem adok semmit csak a fan 100% és menjen . Mondjuk múlt hónapban már nem voltak olyan hidegek mint még XFX-el. Sztem ha kapna egy odab@szós vizet, menne rendesen . GPU asszem 1.26V körül kapott, többet már nem mertem neki adni.
szerk.: Pár hete próbáltam még 2360-on is a memóriát, lefutott, de ott már kevesebb pontot adott és nem erőlködtem vele. 2375-ön már fagyott.
odorgg: Itt még van egy 1425/2250-es pontom, ami 15384 GPU score-t adott, akkor ezek szerint az 1450/2250-es eredményedhez még mindig "kevés" a 15308-as score-od, de ahogy a 3Dmark topikban Subaru is írta, lehet itt már közbeszól a proci is, hogy 4.6-on megy.
[ Szerkesztve ]
-
odorgg
addikt
válasz AllTheBest #21183 üzenetére
Megvan, meleg. 1800-2000-en már annyira kihalaltszik?
Mondjuk én tényleg nem hallom a házventik miatt az enyémet, így semmivel nem hangosabb mint az ex FC blokkal szerelt 290-em. Dá ha már így szóba került, hozzá igazítom a házventik hangját a kártyáhozOrigin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
odorgg
addikt
válasz AllTheBest #21173 üzenetére
Nálad milyenek a hőfokok ilyen órajelekkel?
fules
Nem hallani, csak ha lekapcsolom a házventiket. Kb a ref 290-hez tudom hasonlítani hangra, terhelés nélküli állapotban, (nem a terhelt, mert az ipari porszívó kategória ) de lehet annál halkabb kicsivel. Már volt vagy 30db VGA-m biztos, de messze ez a legcsendesebb amivel az évek alatt találkoztam.
(#21176) Pepeeeee
Origin/BF3/BF4/BF1/BF5: odorgg
-
odorgg
addikt
válasz AllTheBest #21143 üzenetére
Persze, hisz szinte ugyan az a gpu.
(#21146) ricsi8800gt
Igen az.
-
odorgg
addikt
-
odorgg
addikt
válasz AllTheBest #21125 üzenetére
Lesz persze. Egyébként az valami pillanatnyi hülyeség csak sztem, az AVG sokkal barátibb, lentebb majd látszik.
(#21126) Looserke 76,5%
(#21130) AllTheBest
Van ebben a hűtésben bőven tartalék hidd el. Kicsit konfigoltam wattmanban, 55 fokra tettem a célt, és 60-ra a maxot, az eredmény 2100-es max fordulat, és még mindíg néma csend, illetve bekapcsolt házventik még most is hangosabbak mint a VGA. GPU max 56 fok, a vrm meg max 71.
Azt a 480-ast meg nézd meg Bf1-el DX12-ben max graffal, és lesz az 150 felett is
-
addikt
válasz AllTheBest #21130 üzenetére
Hát jó, viszont a HWinfo meg nem mért 200 wattot maxra, érdekes. :S
5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
BReal
addikt
HWInfo adatainál GPU core power és GPU chip power szerepel. A kettőt össze kell adni az átlag fogyasztáshoz?
(#21132) syler123: Jó eséllyel fel lehet húzni a Sapphire Pulset is olyan órajelekre. A Sapphiret tesztelték, Pulse is, Nitro+ LE is jó értékeléseket kapott.
[ Szerkesztve ]
-
Looserke
őstag
az VRM, nem VRAM, egyébként szerintem megpróbálhatja alulfeszelni a kártyát, mert gyáriak szerintem indokolatlanul magasak...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz AllTheBest #21125 üzenetére
A 480 is kb ennyit fogyasztana ilyen órajeleken.
Bár ugye ez max, nem tudom átlagban mennyi lehetett.5600X 2x16GB 6800XT | ASUS Zenbook 14 UX425 | iPad Pro 12.9 | iPhone 15 | iMac e2008
-
pilu85
őstag
válasz AllTheBest #21084 üzenetére
Mivel lehet egyszerűen csökkenteni a feszkót? Én sem tervezek oc-zni. Semmi értelme most még amíg nincs olyan játék ami microlaggolna.
"A jó hír: ha fel tudod ismerni egy illúzióról, hogy illúzió, akkor szertefoszlik. "Az illúzió felismerése annak végét is jelenti. Életben maradása attól függ, hogy összetéveszted-e a valósággal."
-
addikt
válasz AllTheBest #21087 üzenetére
Köszönöm, érdekel majd a végeredmény.
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
addikt
Azt meg tudnád mondani, hogy ezzel mit nyertél fogyasztásban, és hűtésben?
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
törölt tag
Grat, szép eredmény!
Nálam meg játékok alatt nem hibázott 1845MHz-es memória órajelen. Felraktam a HWInfo64-et, be lehet állítani benne, hogy csomó plusz opciót implementáljon a Rivatunerbe, csak be kell pipálni opcionálisan miket szeretnél még OSD-re vinni, és berakja. ( VRM hőfokok, memóriahiba mutatás...stb.: )
Unigine Heaven elindít, kapásból 18000 error-t dobott a memóriára. Mindezt úgy, hogy játékokban 0 Error volt. Visszább vettem órajelet 1825MHz-re és már 0 error volt.
A GPU stabil maradt Heaven Benchmarkba is, és játékokban is végig 1395MHz-en.
A memória tuningnál az a lényeg, ahol még stabil ( nincs képi hiba, fagyások ) attól az értéktől célszerű még egy 20-25MHz-el lejjebb venni az órajelet, az lesz mindenhol a megbízható 24/7-re.Ami még érdekes lehet, nálam 106 fokig melegedett fel a VRM Far Cry Primal alatt, ez mellett 72 fok volt a GPU.
[ Szerkesztve ]
-
senki66
senior tag
válasz AllTheBest #21078 üzenetére
Egyébként az Live update, neked sem ajánlotta fel a 153-ast, mert luimapeiz fórumtárs azt írta neki feldobta és azzal is frissítette.
-
senki66
senior tag
válasz AllTheBest #21076 üzenetére
Igen persze és köszi, észrevettél bármilyen javulást az újabb bios-szal, vagy nem is használtad a régivel, hanem egyből frissítetted?
-
kolopele
nagyúr
válasz AllTheBest #21019 üzenetére
Igen, mondjuk én is azt szoktam mondani hogy az AMD kártyák teljesítménye nem áll egyenes arányban a fogyasztásukkal. Elég megnézni egy 1070 - et meg egy 580 - at.
[ Szerkesztve ]
-
jacint78
addikt
válasz AllTheBest #21034 üzenetére
Ja, hogy alul van feszelve, most itt gyári kártyákról volt szó.
type your text here..
-
AllTheBest
őstag
válasz AllTheBest #21030 üzenetére
Doom is itt van:[link]
Kifutottam a szerkesztési időből...Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
AllTheBest
őstag
válasz AllTheBest #21023 üzenetére
Itt van alulfeszelve, witcher 3, 1303mhz-n 93-94watt [link]
Witcher 3 1400mhz, alap fesz(1118mV) 130watt körül, benchmarkok alatt 150-be is bele szaladt egy-egy pillanatra. [link]Ehhez képest pl cs:go megvan 60-70watt körül, dark souls 3 shader moddal azért 80-90w körül mozog, dark souls 2 meg 60w körül, doomot még mindjárt megnézem
[ Szerkesztve ]
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
dergander
addikt
válasz AllTheBest #21019 üzenetére
Az AMDnél már sok éves probléma hogy nem tudnak mit csinálni a fogyasztással. Az Nvidia húzta a legtöbbet a maxwell óta. Nőtt a teljesítmény,a fogyasztás drasztikus csökkent. Előbb Utóbb az AMDnél is át kell tervezni a GPU-t,a feleslegesen melegedő részegységek amik nem kellenek a játékok alá,kuka.
-
törölt tag
válasz AllTheBest #20972 üzenetére
Értem
-
BReal
addikt
válasz AllTheBest #20972 üzenetére
Ó hogy az a.... de kár volt felnézem az Alzara. Black Fridayt tartanak (több, mint 1 héten át, az mókás), de a Logitech G910 Orion Spectrum féláron volt, 30000 Ft-ért... természetesen már elfogyott. Elnézést a hatalmas offért, de valahol le kellett vezetni...
-
MasterMark
titán
-
MasterMark
titán
-
AllTheBest
őstag
válasz AllTheBest #20917 üzenetére
Sajnos rá kellett jönnöm, hogy vulkan alatt nem működik a fraps a doomban, szóval ez kilőve...
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Yany
addikt
válasz AllTheBest #20893 üzenetére
Dejódejó, erre én is kíváncsi vagyok!
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
törölt tag
válasz AllTheBest #20895 üzenetére
Királyság.
Azóta sikerült stabilizálni a kis 470-esemet 1380/1800-on, még bepróbálok egy 1380/1825-öt, aztán meg is lesz a vége szépen. -
törölt tag
válasz AllTheBest #20893 üzenetére
Doom megvan igen. Witcher 3 nincs.
Viszont GTA5 a nagy kedvencem, napi szinten játszom vele. Nyomhatnánk egy GTA5 Benchmark-ot, viszont nem tudom milyen procid van. Nekem "csak" i7-2600k, szóval ha Skylake-ed van vagy hasonló erősségű, akkor GTA5-ben durván +5-10 átlag fps többlet.
Far Cry Primal viszont annyira nem procilimites, abban is van benchmark. Meg persze mehetne a Doom mellette.
-
R3laX
addikt
válasz AllTheBest #20879 üzenetére
Ha átlagra lőttem volna a GPU-Z-t, akkor 142-143W jött ki kb mind2 tesztnél. A 200 csakk pillanatnyihh.
Ez egy 480 kérem szépen >>[link]<< .
ID0000: Nálam a Doom volt eddig a legérzékenyebb, jó párszor le is nullázta már a multis statomat, illetve most a Quake Champions is elég agresszívan használta a 7800MB vrammal együtt .
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz AllTheBest #20869 üzenetére
Köszi a válaszokat.
Ebből is tanultam, hogy máskor nem kapcsoljuk be a Vsync-et OC-zásnál.
Most kísérletezem ki mennyit bír így. A memóriából visszább kellett vennem 1850-ről 1800-ra eddig, de ez szerencsére csak 0.5 fps veszteséget jelzett. Jó lenne, ha egy 1360-1380MHz-es GPU órajelet tudna mellé stabilan. -
ricsi8800gt
addikt
válasz AllTheBest #20784 üzenetére
Passz, Nem AB-vel húztam hanem Sapphire Trixx
-
füles_
őstag
válasz AllTheBest #20780 üzenetére
Próbáld meg a célhőmérsékletet beállítani 75 fokra és úgy próbáld meg az 1400 MHz-et. A 75 fok még teljesen rendben lesz.
(#20781) sirdenis
Ha nem kell neki akkora feszültség akkor lehetséges, hogy visszaszabályozza magának a GPU. Vagy lehet, hogy az AB mutatja rosszul.
Próbálj meg neki Wattman-ben feszültséget adni.(#20783) ricsi8800gt
Te mindig kifogod a legjobb példányokat. -
füles_
őstag
válasz AllTheBest #20778 üzenetére
Amúgy ja, alapból magasabb feszültséget kaptak a Polaris 20-as GPU-k.
Hőmérsékletek hogy alakulnak 50%-os fan speeddel és 1400MHz-es órajelen terhelés alatt? -
füles_
őstag
válasz AllTheBest #20775 üzenetére
GamerNexus azt írta, hogy az MSI 580 felpörgette még 60%-ig is a ventillátorait. Ez már tényleg kicsit hangos lehet.
(#20776) ricsi8800gt
Nagyon jó eredmény. Látom a GPU órajelét is sikerült felpöckölni még 15MHz-cel. -
attak79
tag
válasz AllTheBest #20743 üzenetére
Bios frissítés hogy zajlik?
-
syler123
veterán
válasz AllTheBest #20424 üzenetére
Köszi, akkor ezzel a részével nem lesz gond
-
dergander
addikt
válasz AllTheBest #20054 üzenetére
Én is erre gondoltam. Mert ez a 17.4.3 szerintem csak egy gyors support a creator update plusz 5xx széria.
-
TIT
veterán
válasz AllTheBest #20054 üzenetére
De azért késett a kari 2 hete,hogy driverileg ok legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Filmgyűjtés
- Autós topik
- Asszociációs játék. :)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Vicces képek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- XFX Speedster SWFT 319 RX6800 ingyen foxpost box
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest