Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Valami kimaradt, mert a rivatuneres összeakadás után nem egészen jön le hogy sikerült driverhibára következtetni...
Az RTSS egy injector, van amelyik játék jól, van amelyik kevésbé bírja, a BF1 pl. AMD-vel crashel RTSS mellett, a játék topicjában meg nem egy nV tulaj írta, hogy működik. Még ilyet...[ Szerkesztve ]
-
Moonline.
aktív tag
-
giornalista
senior tag
ugyanez volt nálam is. tegnap "álmodtam" meg a dolgot. 3 évre csak elég lehet full hd-ra a 470, utána meg akkor lehet szintet lépni, 1440p freesyncre/G-syncre, vagy belenyalni - talán már nem is annyira alulról - a 4K-ba hasonló árakon, mint amennyiért most mennek a 480-ak.
ellenben egy 480-at biztosan nem cserélnék le 3 év múlva, mivel jó lenne még akkor, biztosan nem fárad el és a 8 giga ram is fent tartaná. de 1440p-re csak korlátozottan lenne elég, a 4K-t meg elindítaná, de ennyi.
szerintem ár/érték arányban most jobb vétel a 470.
63 ezerért kapni belőle Sapphire referenciát. 63 ezerért tőlem hangoskodhat nyugodtan, ha egy RX 480 8gb meg 94-95 ezer
ha benézne a 80 ezres ársáv közepébe-aljába az RX 480 a következő öt hétben, őt venném, de így egyelőre a 470 a tuti nyerő. az alábbi teszt alapján nincs 10% különbség a 470 és a 480 között. igaz, itt a 8 gigás verziókat tesztelték, de a korábbi oldalról kiderül, hogy játék közben minimális, 1-2 FPS eltérés van a két kártya között. ez mondjuk a következő évek mohóbb címei alatt nőhet egy kicsit, de a mostani, 25-30 ezres árkülönbség teljes mértékben indokolatlan - legalábbis számomra.
[ Szerkesztve ]
-
Yutani
nagyúr
Ha most kapható lenne 75k-ért kiskerben custom 480 4GB, mennékis rögtön megvenni. De sajnos nem, és belefáradtam a várakozásba (május végén eladtam a Nitro 380 4GB-ot, hogy mingyá' itt a 480), úgyhogy ma veszek újra egy 380-at és majd 2-3 hónap múlva, ha beálltak az árak, akkor meglátom, hogy hova tovább (RX 480 4/8GB vagy GTX 1060). Néhány ezrest bukok majd a 380-on, de nem érdekel.
#tarcsad
-
Ren Hoek
veterán
Név szerint a 380 utódja...de mivel 480X nem lesz, inkább a 380X után érkezik ez CU-ban és ROP-ban.
Szóval ez a "40%" így már nem is olyan nagy szám. Ha már névutód szerint vesszük, a 970-re iszonyú pofont vert az 1070... 980-on és 980Ti-n keresztül.. néhol 50-60%-okat. drága is mondjukPersze így is jó lesz a 480, főleg Vulkanban, DX12 alatt (Igaz, hogy a többi GCN is ugyan úgy gyorsul, főleg a sok CU-s kártyák mint a Fury X)... Én is 480-at veszek Customban majd valamit... de azért nem vagyok elájulva a nagy ugrástól sem. Főleg, hogy a jelek szerint csutkára van facsarva a chip. Valószínűleg 1000-1100 MHz körül akarták kiadni, ehhez passzolna is a 6 pin - úgy szép is lenne egy 1350-1400 MHz tuning.
Szóval jó cucc, de nem egy 4850 / 4870 super best buy VGA... de szép is volt annak idején... a chartokban ennyiért csúcskártyát kaptunk, csak az SLI/CF előzte meg sok helyen..., nosztalgiáztam most egyet a PH! teszten... 35K/60K áron mit kaptunk Persze a forintot is aranyból volt inkább.
2008: "...Ugyanez elmondható a HD 4870-ről is, azzal a különbséggel, hogy a partnereink árlistái szerint kb. 60 000 forintos videokártyát már sokkal kevesebben fogják maguknak megengedni."
LoL... mostanában lassan a netezéshez is már 100K-s VGA kell
[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
Nem mondom, hogy tökéletes a 480 FHD-re... az a szint kb a 390X és az 1070 között van valahol. Utóbbi már overkill...
480 custom már egy nagyon jó szint azért. A kompromisszum mértéke egy custom tuningos 480 már nem olyan sok. Ultra/High oké már egy jó 50-60 FPS.
A med azért már eléggé lead a minőségből... az már nem az, amit a készítők megálmodtak. Nekem nincs ennyi időm játszani munka mellett. Akkor már úgy akarom élvezni ahogy kell (de 160-170K-t nem vagyok hajlandó kifizetni egy sz'ros műanyagdarabért, ami overkill amúgy is.)[ Szerkesztve ]
-
and1ao
őstag
De nem is 30 meg 20 xD
A kompromissum mentes full nem a 1070/1080 hatásköre egyébként mert nekik WQHD-ba kell hozni 60-at 4k azok is lehullanak.
Én nem tudom miről beszélek arról beszélek hogy bármivel tudsz 60 FPS-t csinálni ha eléggé lebutítasz hozzá valamit.
De ezt eddig itt senki megnem említette hogy hát nekem elég a med settings 1080p. mert akkor meg tessék elfárad ha már így felhoztam a 7950/70 vagy GTX670/80 topic-ba....[ Szerkesztve ]
Guild Wars2!
-
-
and1ao
őstag
Hát ezt akkor érdemes megnézned.
(#1148) stimre: Clock to Clock hasonlítasz 2 homokegyenest más architektúrát egymáshoz. erre írtam az almát a körtéhez dolgot, de ahogy látom nem ment át.
(#1151) Panzika: Pont hogy amit eddig én láttam AIB PCB-t annál a ref messze jobb volt.
[ Szerkesztve ]
Guild Wars2!
-
törölt tag
12061 volt a graphics score firestrikeban, a teljes pontszám irreleváns, mert alapon fut a proci (láma ökör módon amikor kikerült az előző kártya, biosban le volt tiltva az igp, ittmaradtam vga nélkül, és csak biostörléssel tudtam visszakapcsolni az igp-t, és nem voltak lementve a profilok ). Ha lesz időm visszacibálom a procit, és mérek egy rendeset.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest