Hirdetés
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
A BIOS kapcsoló OC állásában (mikor 1260 MHz az alap LOAD órajel) kap a kártya 4 x 6.25 mV, tehát összesen 25 mV extra feszültség keretet. Emiatt tapasztaltad, hogy 1075 mV beállítása mellett 1098-1100 mV értéket is mutatott a GPU-Z
Wattool-ban levettem 0-ra az extra feszültséget az alap 4-es értékről és így teszteltem 1260 MHz-hez a minimum feszültséget
Mondjuk nekem volt korábbról már kiindulási alapom, mivel Silent BIOS mellett (ugye itt 1206 MHz az alapórajel és 0 az extra feszültség szorzója) 1000 mV-on szépen üzemelt, bár itt nem tudtam lemenni 1V alá, mivel mindig visszadobta a feszültséget 1V-ra. Viszont közben kiderült, hogy az extra feszültség szorzójánál negatív értéket is meg lehet adni, amivel alá lehet menni 1V-nak, viszont ezt már nem néztem meg
1260 MHz-re emelve 1V mellett Heaven kresselt, de 1230-on már nem volt vele gond, így OC-s BIOS mellett nem is próbáltam 1.025 V alá menni, bár az alap plusz 25mV-nak köszönhetően lehet simán üzemelne beállított 1V mellett is. Mindegy, egyelőre jó így
read-only mode on the forum
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Windows 11
- Filmvilág
- World of Tanks - MMO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest