Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz Ren Hoek #4312 üzenetére
105 pénz. Az eladó azt mondta most mérges rám, és inkább 1060-at kéne vennem. De mondom ott a Freesync-es monitor, kicsit mellélövök akkor, na meg nekem ez a 480 szimpibb. De játékokban akkor is jobb a vídia, mondja. Ok.
Aztán kérdezte milyen procim van, mert az AMD egy ideje csak akkor jó, ha AMD proci van hozzá. Mondom i5-ös Intel, azért nem félek, hogy nem fog működni a dolog... Rég hallottam ilyeneket, azt hittem 10 éve eltűntek az ilyen urban legend-ek, hogy a piros videókari csak piros házban adja le a max teljesítményt...Na mindegy, most driverek telepítése, tesztek, aztán posztolok ide az utókornak. A kártyán az MSI logo szépen világít kékes fehér színben, a jobb oldali piros betétek pedig szintén kaptak ledet. Visszafogott minden, semmi karácsonyfa effekt, nekem tetszik. Mondjuk a piros betétekből nem sok minden látszik lévén azok néznek lefelé az ház aljára, de azért jópofa.
Hangot még nem tudom, de Televan írta, hogy okés az is. Jó lesz ez...
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- rtx 2060/super videókártyát keresek
- GeForce RTX 3080 Ti GAMING OC 12G - Gyári Garancia
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6X NITRO+ GAMING OC VAPOR X - Új, tesztelt - Eladó! 365.000.-
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest