Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Czimby
addikt
válasz LordTimua #29614 üzenetére
Nekem is volt 90%-ban ilyen asus házam csak az elől alul ahol a venti hely van telibe rácsos volt, direkt olyat vettem a szellőzés miatt, nem is volt gond a hőfokokkal, egyedüli baja, hogy annyira vékony anyagból van, hogy berezonál.
Antec 300 váltotta, ég és föld minden téren, a mostani házak meg főleg, de figyelj mert ami most 15e-be kerül az is vékony anyagból van még és berezonálhat! Pl: CoolerMaster 300N
Ha szeretnél Revolut meghívót írj privit. A kapott jutalmat(12.5-20e Ft) pedig felezzük.
-
koxos:8]
senior tag
válasz LordTimua #29614 üzenetére
Rendben majd írok, ha megkaptam.
Az is lehet, hogy beakadt valami driver.
2d-ben visszaveszi a terhelést a kártya?
Nekem volt olyan 1050Ti-vel, hogy beakadt a kártya és nem váltott vissza, másik driver megoldotta a dolgot.athomi:
Ez már nem rossz hőfok így, annyi jó lenne majd nálam is.
Tuningban nem próbáltad a kártyát?
Az 1050Ti-ről erre váltottál?Alzánál eléggé megéri most így ez a kártya a +2 játékkal, a Division2-t amúgy is meg akartam venni. Szinte a kártya fele áráért jár hozzá játék.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte RX 6800 XT Gaming OC 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ZOTAC Trinity RTX 3070 Ti OC 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest