Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyuri27
félisten
válasz norbert1998 #16598 üzenetére
Me dolgoztál?
Kaptál 30+30-t mi tezsvir a kóterba?Amd - Radeon - Ryzen
-
ViZion
félisten
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
Pickard első rész megvolt.
Fura. A romcsik építenek egy borg kockát... nagyon fura.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
stratova
veterán
válasz Televan74 #16589 üzenetére
A csajok a bizsut/ékszert/ruhát/cipőt mi meg a hardvert?
Mondjuk ma én is vettem egy pro akkutöltőt 6k-ért egy egy pakk ni-mh AA és AAA akkuval, karácsony óta ugrásszerűen megnőtt az AA és AAA akkut használó eszközök száma (a korábbiakkal együtt 3 kis mozdony a fa vasúthoz, meg egy frizbi-foci vagy mi a bánat ez, s az egy éves, de tegnap (áramszünet alatt, lakásban) felavatott autós munka lámpa is akku/elemes (egész frankón bevilágította a fürdőt).[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Megint ez a verbális agresszivitás... be kellene baCCni Titeket a napba, h nyugodjatok a 'csába
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #16572 üzenetére
Warframe-ben az űrhajókon, meg kb. mindenhol Cephalon-ok vannak, ezek MI-k, de fejlettek nagyon, csak régiek és háááát... picit hibásak itt-ott. De nagy dumájuk van. A Railjack-en (ez a csatahajó), mikor próbálnak minket lerohanni (ilyen kompfélékkel lyukat ütnek, bentről próbálnak szabotálni), akkor van egy ilyen szövege, h kopogtatnak, mondjátok meg, h nem veszünk semmit...
Cephalon Ordis a hajónkon meg ilyeneket szól be:
-Megszámoltam a csillagokat, mind megvan.
-Everything is in Ordis?
De itt egy gyűjtemény: [link] Szal. néha egy pillanatra ledobja a láncot, majd visszatér, máskor erőlteti a poénkodást, stb... Jah, levél jön, persze az AI kezeli, erre azt mondja, h nem olvasta...
Mikor behekkel egy rendszerbe: Na ki a menő szopósok? (suckers? Mire fordítanád?)Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #16570 üzenetére
Szal. tényleg visszetértél és herdálsz tovább...
Ehh, engem elkapott a Warframe, már a 211. bejelentkezésnél tartok, voltak kihagyások pár naposak max, így lassan egy éve ezzel tolom 90%-ban.
Az Empyrean is jó lett, sok még a ug, de az alapötlet bejön.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Televan74
nagyúr
Processzorhoz kapott Game Past ma elsütöttem + 1 hónap mivel beállítottam neki a havidíjas fizetést.1390 Ft lesz havonta,még nem változtatnak de bármikor lemondható lesz majd.Megér ennyit havonta. Viszont ami nem értek,hogy a letöltést nekem kellett beállítani(gpedit.msc),mert állandóan megszakadt. Hogy ezt miért nem tudják automatizálni,nem értem.
A 2600 -as proci jó,a 3200/16cl memória is. Asrock alaplap lett végül, MSI -vel nem bírtam. Vettem egy 500gb -os Kingston A2000, de jól is tettem, mert az alaplapi 6 db sata -ból csak 2 normal, 2 hot plugos, 2 meg nem megy ha M2 ssd is van a gépben. Így a Crucial MX500 500gb -os elkelt egy nap alatt,15.000 Ft -ért.Az alaplapi ssd armor kitűnően teszi a dolgát.
A Sapphire RX5700 Pulse -ból nagyon csöndes darabot fogtam ki.Mindenféle bohóckodás nélkül alig hallhatóan teljesítette a Time Spy Stress Tesztet. Az eddigi legjobb eredményemet értem el vele (99,7%).Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
ViZion
félisten
Elsőnek nézd meg pl. autoruns-al, h mik futnak, szolgáltatás szinten is. Utána nézd meg akár egy új profillal, vagy csökkentet mód+net módban.
Sok minden lehet, a telepített progikat is nézd át, meg a böngésző kiegeket is. AV közül is sok rak fel "hasznos" kiegészítőket, beépülőket...
De akár egy túltolt adblocktól is lehet, ha sok listát vettél fel. De lehet melegedéstől, mondjuk azért nem böngészőben, vagy akkor már nagy a baj...
Ezer féle oka lehet.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
denko
senior tag
Szevasztok,
Lenne AMD-s Kérdésem
8150-es Procim van
SSD
32GB ram
8GB Radeon Video KariDe mostanság azt érzem huz ez a k*rva gép, még szimpla Browsernél is. Megnéztem már az erőforrásokat és nem látom eget rengető terhelést SEHOL. Nincs telepitve semmi extra a gépen, nem játszok, és még az AV is keveset zabál. Ennyire régi proci lenne hogy megeszi reggelire a chrome?
Netán rakjam ujra a wint..hátha..pedig nincs rajta szemééé.t
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
De nagy a csönd, hejj...
Oszt' a vicser kinek tetszett, miért?
Ez meg ide Nektek, mert továbbra is jóóóó [link]Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Televan74
nagyúr
válasz Gyuri27 #16560 üzenetére
Ha már akárki vagy, akkor nem lehetsz senki. És ha nem vagy senki,akkor már vagy valaki.Tehát akárkinek nem lehetsz senkije,mert akkor már te is valaki vagy. A lét és nem lét gondolata is érdekes,de azt most nem fejtem ki bővebben.Mert ha azt kifejteném akkor vagy te,vagy én már nem lennénk itt.A lét alapja a létezés.Egy gondolat szikra,mely alapból meghatározza a lét fogalmát,mikor eme parabolikus síkon belecsapódok a napba!
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
ViZion
félisten
válasz Gyuri27 #16557 üzenetére
Félreértetted azt, h privit nem lehet megosztani. Elmagyarázom: akárkinek NEM lehet megosztani, vannak, akiknek meg igen. Ez lehet a baj... Amúgy már én sem töröm magam, h prémium tag legyek, nem igazán van ezen a pár topikon kívül már érdekes itt nekem. Sajnos.
Nah, bannolom magam estigHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
-
Gyuri27
félisten
Amd - Radeon - Ryzen
-
Televan74
nagyúr
126.000 Ft most a RX 5700 -as Sapphire Pulse az Oázisban. Nem bírtam ott hagyni.
Processzorból viszont a 2700 -ra esett a választásom, tudom jó a 3600,de 72. 000Ft -ot nem ér meg.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Televan74
nagyúr
válasz Beretvás #16551 üzenetére
Az 1600 -as lassan 3 éves, Idén nem lesz új ryzen, Navi -t is csak nagyobbat hoznak prémium áron.Jövő valamikor lesz új mindegyikből.Most a konzol chipeket nyomják ezerrel szerintem a gyártósorokon.
A Vega56 nem lesz elég a Cyberpunkhoz teljes részletesség mellett még 1080p sem.
Értem hogy pénzkidobás.De kell egy jobb processzor, akkor már ahhoz illő lap,és megfelelő sebességű memória. Monitor valszeg marad,így az 5700 -as csendesebb és hűvösebb lehet chillel.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
ViZion
félisten
válasz hokuszpk #16544 üzenetére
Van, igazad van. Nem az a bosszantó. Hanem az, h itt bizony maradt a komcsi rendszer, csak már nem is titkolják, h a "párttitkár" fia lesz a nyertes a pozícióra, vagy ővé a pályázat, stb. Nagyüzemileg, jogilag körbevédve lopják el, amit adóba befizetünk.
Németeknél is van ilyen, nem vagyok hülye. DE! Még így is ingyen autópálya szinte minden faluba, jól szervezett és működő tömegközlekedés, van eü ellátás, ha vállalkozni akarsz, akkor tegyed (itthon szarrá szívatnak, most ebben vagyok, az sem tudja a szabályokat, akinek ez lenne a dolga...).
És a legfontosabb: ha dolgozol, nem kavarod a szart, akkor hagynak élni, JÓL élni, nem hónapról-hónapra vegetálni. És ez a nem mindegy szerintem.
Megbecsülném én, ha megbecsülnének és nem a pízem alapján.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Televan74
nagyúr
Ha már itthon vagyok, eladom a laptopot és fejlesztek majd belőle. MSI B450 MAX lapot néztem ki a memória támogatása miatt. Hozzá a támogatott HyperX Fury 3466MHz memóriákat és egy Ryzen 3600 -as megy mellé. Plusz a Vega is megy,helyette egy 5700 -as Pulse kerül a gépbe. Ha marad még pénz a végén.Akkor Lg monitor is megy és egy Acer 144hz,IPS,1080p -s kerül a helyére.
-
Beretvás
veterán
válasz Gyuri27 #16542 üzenetére
Van van. Csak 1 et mutass.. mind gané amelyik kimegy, utánna mindég van valami kofogás most miért NEM... még a rokonok is. Ezért szeretem jobban a kutyákat, azok önzetlenek..
Nincs mit szépíteni ezen ha lenne olyan személy aki segít igazat mond akkor te se én se nem a szart ennénk itthon.
Most mondhatjátok rám, hogy elfogult vagyok, de ezek tények. Ingyen még "barátok" sem segítenek. Ha meg fizetek érte az ne már segítség címén menjen..
[ Szerkesztve ]
-
hokuszpk
nagyúr
válasz Televan74 #16538 üzenetére
nemvagyok a mostani rendszer híve, meg a reginek is inkább az ellensege voltam, de akkoris mondtam, és most is mondgogatom az elegedetleneknek :
meg kellene becsulni azt, hogy hova szulettunk.Biztos vannak jobbhelyek, de annal sokkal tobb rosszabb pozicio van.
es ha mar nekiindulsz, akkor ne hubelebalazs modjara, ma mar azert van ra lehetoseg, hogy tajekozodj, hova mesz; mik a lehetosegek ; nem ugy, mint annó az 56 -os kivándorlóknak.[ Szerkesztve ]
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
ViZion
félisten
válasz Gyuri27 #16542 üzenetére
+1
ezért is jobb, könnyebb, ha van ismeretség. Netán már munkát is tud félig-meddig szervezni előre. Nem szabad feladni, unokatesóm sokáig nyúztam, kiment, 6 évet volt kint. De a kezdet ott sem volt könnyű. Elvileg annyi gempa kell, h 3 hónapig meg tudj élni kint, és akkor van reális esély. Amúgy vannak munkásszállók -nem a hazai régi komcsi színvonal- ahol olcsón lehet lakni. Persze nem mindenhol. Keresgélj, egyeztes, telefonálj, próbáld újra. Németország amúgy kellemesebb, főleg északon.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Televan74
nagyúr
Landlord(földes úr),kint így hívják a főbérlőket,de úgy is viselkednek.Volt egy szobája ami felújításra szorul,1.000 font(1 hónap + a kaució) a kezdőösszeg.És ez a Landlord a helyi keresztapa ha lakásról van szó.A házak többsége az ő tulajdona volt.Arrogáns beképzelt brit .
Ha nem gyárban dolgozol,akkor a havi béredből nem sokat tudsz félre tenni.És 2-3 munkahelyen is dolgoznod kell.
Esetleg ha jobban tudsz angolul és bekerülsz valahova,ott sem néznek semminek,de ott legalább az adózott 1200 fontodból félre tudsz tenni havonta 300-400 fontot. Ha itthon elmegyek a kereskedelembe dolgozni(mivel itthon lakom,nincs rezsi meg stb)akkor is meg van havonta ennyi összeg.
Az áramot a postán kell venni,igaz átalánydíjas tehát havonta egy fix összegbe kerül csak és annyit használsz amennyit szeretnél.Van egy műanyag kulcs a villanyórán.Úgy néz ki mint egy pendrive.
Internet ahol voltam az maga a kőkorszak 15Mbit/s.
Mindegy,kint voltam,mérlegeltem a lehetőségeimet és úgy döntöttem,hogy füleimet lógatva,farkamat behízva haza kullogok.Egy bukott eb vagyok.Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
ViZion
félisten
Ez fasza... a közelben nem volt vmi szállás? Ha meg több szoba, akkor keríteni kell vkit a másik szobába, annyi.
-
Televan74
nagyúr
Nem tudtam a tulajdonossal megegyezni,sokat kért egy 3*2 kis szobáért.Más meg most nem volt
-
Televan74
nagyúr
Nem jött össze a szállás. Ma este repülök haza.
-
ViZion
félisten
-
Televan74
nagyúr
Elpakoltam,kidobott kutya lettem. Majd úgy is fogok kint is unatkozni. Tehát nem szabadultok meg tőlem.
Nemrég találtam! 2080Ti -t verő Navi. Magyarul is!
Megyek pihizek, 02.30. -kor indulunk.Ahogy kint kapok netet, akkor ugatok! Addig is minden jót nektek!
-
ViZion
félisten
válasz Televan74 #16517 üzenetére
inkább azért fázol, mert elverted a gempát a navira, 'oszt fára nem fuSSa...
-
Kovbob
senior tag
válasz stratova #16500 üzenetére
Na jó tényleg köszönöm az ajánlást Mégiscsak ránéztem erre a progira és baromi jó, tök egyszerű kezelni így nem kellett vele tölteni az időt, csak gyorsan beállítottam azt az értéket amit már kiteszteltem és kész. Ezzel letudtam venni úgy a magas órajelekhez tartozó feszültséget, hogy terhelés nélkül is szépen leengedi, legalábbis hwmonitor és aida64 szerint is. Annyi, hogy így az uefiben automatikusan van hagyva és a progival meg lehúztam és eddig jónak tűnik, majd kicsit még tesztelem stabil-e a vas. Egyébként hogyan működik ez tényleges módosítja mindenhol a proci p-statjeit vagy csak windows alatt? Mert azt észrevettem, hogy a progi az nem indul a windowsal együtt, de akkor is beállítja az értékeket sőt még ha letöröltem is.
-
Televan74
nagyúr
válasz Apucy01 #16503 üzenetére
Szombat reggel 6 -kor repülök!
Furcsa lesz 18 év után egyedül lenni, bár kint várnak jó ismerősök,de akkor is. Kavarognak bennem az érzések,gondolatok.Itt hagyom a megszokott gépem, székem,íróasztalom.Az ebnek nehéz elszakadni a falkától.Más lesz az biztos!Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Televan74
nagyúr
AMD -s notebookba belekerült még egy 512GB -os SSD, Asztaliból megörökölte.Szerettem volna még belerakni 16GB memóriát is,de már kevés az idő hozzá,majd kint Angliába,ha kell. Bár szerintem 1080p mellett talán nem lesz probléma,hisz az RX560X miatt a legtöbb játék nem fog medium részletesség felett futni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest