Új hozzászólás Aktív témák
-
sNk77
aktív tag
válasz
DroiDMester #918 üzenetére
Komoly cucc, + egy százas lenne durván. Egy pillanatra elgondolkodtam rajta. De őszintén nekem már az XT is túlzás lesz, gyorsan lebeszéltem magam az XTX Devilről. Főként 1080P-n játszok és oda már nincs igazán jó kártya, talán a proci már többet nyom azon a felbontáson. Én jobb szeretem a magas FPS/HZ-t, hogy minél inkább folyékonyabb legyen. De tervben van egy 1440P-s monitor story játékokhoz.
És fogalmam sincs mit jelent az UV-OC. Ez komolyan gyári hűtéssel 48 fokos? Klíma meg dübörög 16 fokra állítva. Bár most elég huzatot csinálni.
Ez egy hosszabb 2-3-4 óra játszás alatt is ilyen? Hát kíváncsi leszek a Phantom mit tud majd, hány fokon tartja. Persze az nem XTX.
Új hozzászólás Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- joghurt: Skype adatvesztés
- Ingatlanos topic!
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32 RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest