- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 10
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- AliExpress tapasztalatok
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- DIGI kábel TV
-
IT café
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
Az a gondom a manual-al , hogy ott nincs ugyebár olyan beállítás, hogy ne fusson mindig a processzor max órajelen stb. (bár lehet én vagyok csak tudatlan.) LLC-re kitérve, nekem sima R2.0 lapom van ezért csak AUTO-DISABLE-ENABLE van, és enable-n használtam eddig.
UP: Stabilitás tesztre, melyik program a legjobban ajánlott stb? Én eddig Prime95-t és IBT-t használtam, álltalába 15-20 - 15-20 percig fejenként , ha stabilnak tűnt akkor mind2-t hagytam pár óráig, stabilnak tűnt, minden okésnak, s szimpla játék etc. közben kifagytam.
[ Szerkesztve ]
never say never
-
tag
Értem, rendben, de igazából az nekem a gondom, általában, hogy tesztek alatt még teljesen stabil vagyok, legyen az 10 perc vagy 2 óra, aztán átlagos használat alatt egyszer csak lefagyok. Ezért nem akartam piszkálni, mert most már stabilan használom, mióta beállítottam ezt a legutóbbit.
never say never
-
Picturemaker
őstag
Akkor mégsem olyan nehéz megtalálni?
Egyébként egy pillanatra sem vontam kétségbe amit állítottál, de minek keresgéljen az ember egy "különleges" példányt, ha az új letölthető 1 másodperc alatt?
Prime-ból mindkettő megvan, LinX-ből is, bár a 0.6.4-es csak sima.
A számítógép rendkívül alkalmas olyan feladatok megoldására, amelyek számítógép nélkül nem is léteznének!
-
tag
Nem alapon nem fagyok, hwinfo-nak ott a temp ablaka, cpu 0 és cpu, és ott a CPU-Z is a jobb alsó sarokba:p
Most 1.284-en használom, eddig menet közbe stabilnak tűnik, ha holnap estig nem fagyok, se holnap után estig, akkor maradok ezen szerintem. Ez már 2 lépcsővel lejjebb van mint az előző.
[ Szerkesztve ]
never say never
-
tag
Nem bírom kékhaláloztatni a gépet D Már 0.20000-vel feszelem alul a cuccost de nem akar kékhalálozni. Most vagyok 1.24-en. mondjuk prime alatt 1 másodpercnél már 2 mag kilőve. Szal fölöslegesen megyek ennél lejjebb mert itt már tuti rossz
UP: Bios reset után véletlenül a HT linket 2000-en hagytam , valszínűleg azért nem kékhaláloztam.
[ Szerkesztve ]
never say never
-
MaxxDamage
félisten
Én nem veszek szentül semmi teszt eredményt se ! /ez csak egy megosztás mindenkivel/ ^^ (mindenki az AMD- t szidja.... programozó lennék írnék progit csak FX-re azt első lenne.... A tesztprogik / eredmények olyanok mint a CPU hűtő teszteredmények kb.)
/nem a hardver a s**r csak a program a ludas mivel a hardver program nélkül kb. semmit se ér/
am. nekem megfelelő a kis FX alap 4GHz-n is Turbo OF -alL
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
Had kacagjak 1-et
/szegény sas/na azt én se gondoltam volna, hogy egy M5A97 EVO R2.0-ba megy az 5GHz ... ez nem erős OC lap na nem ?
(dehogynem) /Phanteks bírja a strapát/L
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
MaxxDamage
félisten
Azt 40k-ér vettem 3év garral
lee56: lehet valamit félreértelmeztem, mert telefonról vagyok és nem annyira átlátható ez a sok h.sz
/CPU-Z se régi amit használok, tudtommal/L
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Megint egy inteles beszólómacska... hogy a VIA tenné bele a prociját a deszkádba!
kovsol: ...ez FX topik, elég, hogy más helyen hentelik egymást, akár proci, akár VGA a kérdés... Csak azt nem kérdezik meg sehol az érkezőtől, hogy mire használja és mire van pénze... A fogyasztás is téma volt sokszor, akinek 30 k van procira és 50 k VGA-ra azt biztosan érdekli a fogyasztás (amúgy igen, de nem élet-halál jelleggel engem pl.).
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
stratova
veterán
Itt OFF és az R15-ös beszólást nem is vitatom, de van abban valami vicces, hogy Steamroller c2c előnye Piledriverhez képest éppen a régebbi Cinebenchek alatt nagyobb.
UltraOFF: Viszont ha Sasss megcsípte a bal...-et, akkor most milyen 2 oktávval magasabban?
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Mi van macska, baxki rosszul aludtal ? Belealt a rugo a hatsodba es emiatt rosszat almodtal ?
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Pancsermeste
őstag
Azért ez nem olyan rossz eredmény a kis Asrocktól!
-= Pancsermeste® =-
-
ViZion
félisten
Ma az első hsz-ed amivel egyetértek!
MiklosssSasss: jól kifüstöli, aztán lesz sírás... ha kimegy a füst, akkor sajnos dobós, mert a procikat füst HAJCSA.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Zsivaagoo
őstag
Úgy biza, az LLC cseszik ki a kollégával.
Ugyan nem tartom sokra az Asrock AMD-s lapjait, de annak a lapnak egy 4 GHz-en futó FX-6300-zal azért simán meg kell birkóznia 1,3V környékén gond nélkül.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
-
marquuard
veterán
Viszont megsufniztam a VRM hűtést, régi gépház hátlapját szétkaptam, kiszedtem belőle a mozdítható fém részeket, és beleépítettem a VRM bordbába.
Most 4,2GHz-n ezalatt a másfél óra alatt 2-szer volt egy pillanatra throttling. Előtte fél óra alatt 4-5 is volt, ami pár másodpercig el is tartott. Még valamit kiokoskodok, hogy 4,4-et vigye.Az a furcsa, hogy a Mugen 4 hővezető rézcsövei a CPU foglalat felett épp hogy langyosak, ventilátor meg maxon pörög. Pasztázás rendben, szerelés kifogástalan. Ennyire el van cseszve a dióda?
[ Szerkesztve ]
PSN ID: marquuard
-
Tomko78
őstag
Már nem lehet kapni a Fatal1ty proft , annyira nagy volt a kereslet iránta , és nem tudták kielégíteni a vásárlókat így inkább leálltak , nehogy nagy balhé legyen belőle így a Asus megkönnyebbült , hogy nem kell extremet neki csinálni mert az venné csak fel vele a versenyt
[ Szerkesztve ]
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest