Hirdetés
-
IT café
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
netguru10
aktív tag
válasz
BomiBoogie #21455 üzenetére
Akkor pont kifogtak egy "nem" tuningbarát példányt!
De elméletileg mennie kellene,sőt... -
netguru10
aktív tag
válasz
BomiBoogie #21400 üzenetére
Hát annyit szrtem símán mennie kellene! 800Mhz plusz-t!
Víz alatt lazán...de talán még léggel is (Noctua NH-D14) -
netguru10
aktív tag
válasz
simlisgumis #20819 üzenetére
Pff...
Nem igazán! Mert próbáltam,hogy 1600 cl 6-7-6-18 1T és kvázi azonos teljesítményt nyújtott a 2000 cl 9-10-9-24 1T vel!...
Talán az írás volt egy "hangyafasznyival" jobb! -
netguru10
aktív tag
válasz
BomiBoogie #20758 üzenetére
De valaki csak ért a bios-ok hoz,meg a támogatotsághoz!
Mert "szinte" végigolvastam az egész topikot és volt olyan kérdés,(bios-sal kapcsolatban) amire kapásból lökték a választ!
Na de majd csak lesz valaki,aki konyít is "kicsit" hozzá!(lapomhoz)
-
netguru10
aktív tag
-
netguru10
aktív tag
Üdv Guruk!
A kérdésem az lenne,hogy valakinek van-e Asus Crosshair IV Extreme lapja FX cpu-val?
Meg oldódott-e már a TDP limit állítási lehetőség? (mert a 3027 beta bios-al ezt még nem lehet...)
És ugyebár tartósan nem lehet túlhajtani vele a pricit,mert terhelésnél vissza veszi alapórajelre!
Bróbáltam a megdelelő topikban is érdeklődni,de semmi reakció nem volt!
Ha működne a dolog,akkor értelme volna axz x6 1100t lecserélni FX 8350-re (bár ezt sem tudom,hogy kezelné-e,mert az említett 3027 beta bios csak az FX 8150-ig "kezeli"!)
Gondoltam,hátha valaki itt rendelkezik ilyen "deszkával" FX procival... -
netguru10
aktív tag
Tudna nekem valaki segíteni abban,hogy a 890FX chip-settes lapokkal is ugyan úgy lehet húzni a Bulldozereket mint a 990FX-el?
(Asus Crosshair IV Extreme lapról lenne szó egy FX 8120-al) -
netguru10
aktív tag
Üdv mindenkinek itt!
Az lenne a kérdésem,már ha jó helyen "kopogtatok",hogy hogyan is van ez az AM3-as lapokra való beta bios-al való cpu tuning?
(olyasmit hallottam,hogy akármeddig is húznám a cpu-t, x-idő után visszaállna alap órajelre)
Na most akkor hogy is van ez?
Asus Crosshair IV Extreme lapról lenne szó FX 6xxx vs FX 8xxx cpu-val...
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest