Hirdetés
-
IT café
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
Macska, ertsd meg...itt nem ellenek vagy barmelyik regi FX-es ellen megy a beszelgetes. Ami igaz az igaz, neha tul van dicserve az FX, de azt is kell.
En sem ertek egyett par forumtarsal, kulonosen @rambustibi kollegaval, de ezektol eltekintve tisztelem a velemenyet es a munkajat.
A bzi intelesek azok akik eletukben meg hirbol sem ismerik az FX-et, es minden topicban be szeretnek bizonyitani azt hogy az FX egy szar, az intel a ggyyyiiiheeeet meg a gyiiiharom a nyero. De sohasem volt haboru, ha egy volt FX-es leirja a velemenyet, hiszen ez egy nylvanos forum.
Most magamra kellene en is vennem az ilyesmit? Kulonosen azert mert multkoraban kicsit beirtam @rambustibi kolleganak? O mashogyan latja a dolgokat mint en, ennyi.
De ha valaki engem "lebuzizna" azon jokat rohognek.....tobb FX gepet szereltem mint amennyi processzort lattak eletukben az ilyen trollok. Mi az a kategoria vagyunk akik fejbol le tudjuk rajzolni az FX arhitektura diagramjat...tuningrol nem is beszelve...
Tehat, menj igyal egy jo sort...jatsz kicsit aztan gyere vissza derulni. Aztan az meg termeszetes hogy mindenki le fogja irni a elemenyet.....ha jo ha nem jo...
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- Intel Core i7 10700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- Intel Core i5 10500 - 4.5 GHz - 6mag/12szál - Eladó!
- i7-12700KF újszerű/új CPU-k: 89,999-91,999 Ft! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó!
- Intel Core i5-4590 3,3 GHz (SR1QJ) LGA 1150 négymagos processzor
- Csere-Beszámítás! No RGB Számítógép játékra! I7 6700K / GTX 1660Super / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest