- Adatközpont-város lesz Zaragoza
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Gmail
- Python programozás
- OpenWRT topic
- Linux kezdőknek
- A hollandok szerint rossz ötlet lenne, ha elterjedne a boltokban a BNPL
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz #36531588 #8342 üzenetére
"Nincs olyan piaci stratégia..."
Tényleg nincs? Kérlek mesélj még... GTX4080=1200$, GTX4090=1600$? Főleg, amikor mindenki tudja, hogy jönnek hamarosan a 7900-as Radeonok 900-1000$ között. Vajon miért nem adják még ki a 4060, 4070-et? Stb.... Hint: előb ell kell adni a hegyekben álló Ampere-eket, és addig szépen fizetnek az early adopterek."Már csak az a kérdés miért csökkentik akkor az am5 árát."
Tegnap írtam neked én mit feltételezek, a véleményem tartom. [link]#8345 Petykemano : A "sikertelenség" okához odaraknám még azt, hogy AM5-re drága új alaplapot kell venni, szintén drága DDR5-el. A konkurencia alá viszont berakhatod a régebbi, már azóta jócskán olcsósodott, akár DDR4 lapokat is. Én is nehezen győztem volna meg magam egy olcsó lapos 13600K ellenében egy hasonló árú, de drága platformú 7600X mellett. Azért is írtam, hogy ezzel szemben kellett a jóárasított 5800X3D és 7700X, hogy versenyben maradjanak.
Ok, én végül kikötöttem egy erősen jóárasított, 2022 eleji ( ) Ryzen 5600-nál, ehhez volt már B550 lapom és jóféle DDR4-em is, majd váltok, ha olcsóbb lesz az AM5 és DDR5.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Házimozi belépő szinten
- Árnyékos sarok
- Politika
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi haladó szinten
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Adatközpont-város lesz Zaragoza
- További aktív témák...